Κέρδισε η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ

ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 19:22

Μετά από καλή εμφάνιση η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ επικράτησε στο γήπεδο του Καλοχωρίου του ΟΦΗ με 3-2, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League U19.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Ξανθιώτης επιθετικός Γιάννης Μουξιός που πέτυχε χατ-τρικ σημειώνοντας παράλληλα όλα τα τέρματα της ομάδας του. Στο 10’ ο Πινακάς έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Μουξιός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, στο 31’ από πάσα του Δημητρακούδη με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 47’ από ωραία σέντρα του Καμπέρη, σημείωσε το 3-0.  Ο ΟΦΗ μείωσε αρχικά στο 60’, όταν ο Νοικοκυράκης από λάθος πέτυχε το 3-1 και στο 75’ ο Κουγιουμτζής με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2. Διαιτητής ήταν ο Αδάμος Κουκούλης, που είχε βοηθούς τούς Χρήστο Καραγιάννη και Δημήτρη Κοτούμπα, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Μπάμης, Δάκτυλας (81’ Βαφειάδης), Καμπέρης, Πινακάς, Μουξιός (81’ Κουτσιανούλης), Χαλάτσης (69’ Ζιάκας).
ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Νεοκοσμίδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης (87’ Κουρινός), Ξενοκτιστάκης, Κουγιουμτζής, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης (74’ Παλιομητόγλου), Ξεπαπαδάκης, Αζίζι (59’ Σταυρανάκης), Ψαρράς, Νοικοκυράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass