Το μυαλό πλέον στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα

* ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ * Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2018 22:00

Η προχθεσινή ήττα από την ΑΕΚ έφερε τον αποκλεισμό του Απόλλωνα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και το παιχνίδι με τη Λαμία στις 5 Δεκεμβρίου, θα έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Football League, όπου οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, την Κυριακή στο Αιγίνιο.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι που έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδος παίκτες που δεν ήταν στο βασικό σχήμα, είδε αυτά που ήθελε και κρατά την καλή εικόνα, των 35 πρώτων λεπτών.

Από κει και πέρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, η ΑΕΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 0-4 ήταν αποτέλεσμα της ανωτερότητας, που έδειξε η «Ένωση».

Στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αναμένεται πως θα επανέλθουν στη βασική ενδεκάδα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα.

Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Τροΐζι.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μπορεί ο Απόλλωνας να ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 4-0, όμως ενθαρρυντικό στοιχείο ήταν η παρουσία του κόσμου, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Όπως αναφέρθηκε από άνθρωπο της ΠΑΕ, υπολογίζεται πως στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν 1.200 φίλαθλοι.

Γενικά ήταν μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, δεν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα και δεν συνέβη το παραμικρό, καθώς τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν άψογα, ενώ υποδειγματική ήταν η συμπεριφορά παικτών, προπονητών και διοικητικών των δύο ομάδων.

ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ

Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες της «Ε» περί αποχώρησης του Γιώργου Θάνου από τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας και τον διαδέχεται ο Μιχάλης Μπίζιος, ο οποίος μέχρι χθες ήταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Πιερικού.

Χθες ο κ.Θάνος πριν αναχωρήσει για την Αθήνα βρέθηκε με τον Μπίζιο και του παρέδωσε ό,τι υλικό υπήρχε στη δικαιοδοσία του, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του.

Σήμερα πιθανότατα ή αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Μιχάλη Μπίζιου, από την ΠΑΕ Απόλλων.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΝΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας που κέρδισαν προσφυγές, κατέθεσαν αίτημα επιβολής ποινών μέσω του δικηγόρου τους στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, για χρήματα που τους οφείλονται.

Οι παίκτες αυτοί πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι οι Φιρινίδης, Τσιλούλης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Παπαζαχαρίας, Καρακατσάνης, Βαγγέλης Ανδρέου και Μαυριάς.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Απόλλων αναφέρθηκε πως το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass