Η Formula 1 στην ΕΡΤ τα επόμενα 3 χρόνια

Δημοσίευση: 04 Νοε 2018 16:39

Αλλαγή σκηνικού έχουμε σε ό,τι αφορά στην κάλυψη του μαγικού κόσμου της Formula 1 στην Ελλάδα. Με την ΕΡΤ να ανανεώνει τα δικαιώματα προβολής για τρία ακόμα χρόνια, εξασφαλίζοντας όμως έναντι… προκλητικού αντιτίμου την αποκλειστική προβολή όλου του «πακέτου».


Eναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως πλέον ΦΠΑ (!), η δημόσια τηλεόραση θα προβάλλει την περίοδο 2019-2021 τα ελεύθερα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες δοκιμές και όλους τους αγώνες από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν στη «Διαύγεια» που αναφέρει αναλυτικά τα πρακτικά της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Αυτό σημαίνει πως η Cosmote TV, που είχε το πλήρες πακέτο προβολής του σπορ από το 2011, μένει εκτός χορού ενώ τονίζεται πως η Formula 1 διατηρεί το δικαίωμα αναμετάδοσης των αγώνων μέσω της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας που ακούει στο όνομα F1 TV. Ανάλογες κινήσεις προσπαθούν να γίνουν και για το MotoGP που όμως εκεί υπάρχει συμβόλαιο με την Cosmote TV έως το 2020 που δύσκολα θα σπάσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass