Ανεβάζει στροφές ο Απόλλωνας Λάρισας

- ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (15:00) - ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2018 22:30

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League που συνοδεύτηκαν με ισάριθμες νίκες, ανεβάζοντας τους «κυανόλευκους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί μεθαύριο Κυριακή την Παναχαϊκή (πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τους Πατρινούς) στο γήπεδο Φιλιππούπολης (15:00).

Ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει και να αποδείξει πως τίποτα από ό,τι προηγήθηκε δεν ήταν τυχαίο. Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κυανολεύκων» προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, επισημαίνοντας στους παίκτες του τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Η Παναχαϊκή μπορεί να βρίσκεται πιο κάτω βαθμολογικά, ωστόσο είναι αήττητη και προέρχεται από την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, η οποία έχει ενισχύσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα η ιστορικότητα και η εμπειρία των Πατρινών, όπως επισήμανε, δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Παναχαϊκή χθες τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και συγκεκριμένα οι Ντάσιος, Μουστακόπουλος και Σταυρόπουλος. Αντίθετα για τον Μαρσέλο Τροϊζι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις. Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο Ελευθεραί σε θέματα τακτικής σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής (δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού) και σήμερα το απόγευμα η προπόνηση θα γίνει στη Φιλιππούπολη. Εάν όμως βρέχει η ομάδα θα προπονηθεί στο «Γ. Μητσιμπόνας». «Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν μένουμε σ’ αυτό. Το πρωτάθλημα μόλις έχει αρχίσει, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε πάντα σ’ αυτήν την κατάσταση όπως μέχρι τώρα» επισήμανε ο νέος γενικός αρχηγός του Απόλλων Λάρισας Μιχάλης Μπίζιος και πρόσθεσε: «Η ομάδα δουλεύει σωστά, δεν υπάρχουν προβλήματα, το κλίμα πολύ καλό και περιμένουμε το ματς με την Παναχαϊκή, μία ιστορική ομάδα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών μας».

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του κόσμου το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Φιλιππούπολης δίνουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα, που θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, στην προσπάθειά τους για το τρίτο κατά σειρά νικηφόρο αποτέλεσμα. Όπως επισήμανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς «οι δηλώσεις που κάναμε στις αρχές του καλοκαιριού ότι ο Απόλλωνας θα είναι πολύ καλύτερος από την περσινή σεζόν επιβεβαιώνονται στην πράξη. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από την προσπάθεια που κάνουμε θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει για να κερδίσουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Αυτή άλλωστε είναι η βασική μας επιδίωξη. Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να ικανοποιήσουμε τον φίλαθλο κόσμο» κατέληξε ο κ. Μαντζανάς. Τέλος σχετικά με τις προσφυγές και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επισήμανε ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν τακτοποιηθεί.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass