Κέρδισε το ντέρμπι και πήγε στο +4

Με το γκολ του Μαχαίρα στο 90’+1’ ο Φαλανιακός πήρε μεγάλη νίκη στο «el clasico» της Φαλάνης με 3-2 επί του Σμόλικα - Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Ηρακλή, ΠΟΕ, Αχιλλέα Φ. - Επέστρεψε στις νίκες το Μακρυχώρι - «Δύο στα δύο» για το Βλαχογιάννι - Πρώτη νίκη για Αμυγδαλέα

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 22:13

Συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή του πορεία στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ο Φαλανιακός νίκησε στο «el clasico» της Φαλάνης με 3-2 τον Σμόλικα, χάρη στο γκολ του Μαχαίρα στις καθυστερήσεις, διατήρησε το αήττητο και αύξησε τη διαφορά του στην κορυφή στους 4 βαθμούς, μετά από 9 αγωνιστικές.


Ο Ηρακλής Λάρισας έφυγε αλώβητος από τον Τύρναβο (0-2) και πέρασε στη 2η θέση, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε ο ΠΟΕ που νίκησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» τη Λάρισα 2012 με 2-1 και παραμένει επί οκτώ σερί αγωνιστικές αήττητος.
Ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό (1-0), ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το Κιλελέρ κερδίζοντας με 3-0 την ομώνυμη ομάδα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα των πλέι οφ, η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε το «δύο στα δύο» κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Δόξα Αργυροπουλίου με 1-0 και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της, ενώ στην Αμυγδαλέα ο τοπικός Αετός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση και μάλιστα με 3-0 επί του Δωτιέα Αγιάς, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες για περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Τέλος τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα πρόσθεσε αυτήν την αγωνιστική στο ενεργητικό του ο Δαμασιακός.
Αναλυτικά η αγωνιστική δράσης της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τύρναβος 2005 -Ηρακλής Λάρ.        0-2
Λάρισα 2012-ΠΟ Ελασσόνας        1-2
Κιλελέρ-Αχιλλέας Φ.        0-3
Αμυγδαλέα-Δωτιέας Αγιάς        3-0
Μακρυχώρι-Αμπελωνιακός        1-0
Βλαχογιάννι- Αργυροπούλι        1-0
Φαλανιακός-Σμόλικας        3-2
Δαμασιακός- Συκούριο        3-0 (ά.α.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φαλανιακός    17-6    23
Ηρακλής Λ.    19-9    19
Π.Ο.Ε.    16-7    18
Σμόλικας    16-12    18
Αμπελωνιακός    12-6    17
Αχιλλέας Φ.    13-8    16
Δωτιέας    13-8    15
Μακρυχώρι    13-10    14
Αργυροπούλι    11-9    12
Τύρναβος 2005    9-12    10
Κιλελέρ    9-15    10
Δαμασιακός    8-11    9
Βλαχογιάννι    10-15    9
Αμυγδαλέα    8-14    6
Λάρισα 2012    8-15    6
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11, 15:00)
Ηρακλής Λάρ    -    Αργυροπούλι
Δωτιέας Αγιάς    -    Βλαχογιάννι
Σμόλικας    -    Τύρναβος 2005
ΠΟ Ελασσόνας    -    Αμυγδαλέα
Αμπελωνιακός    -    Φαλανιακός
Συκούριο    -    Λάρισα 2012 (0-3 ά.α.)
Αχιλλέας Φ.    -    Μακρυχώρι
Δαμασιακός    -    Κιλελέρ

 

ΤΟΝ «ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ»
Ο Κώστας Μαχαίρας ήταν ο παίκτης που έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο φετινό «el clasico» της Φαλάνης καθώς με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις (90’+1’) έδωσε τη νίκη στον Φαλανιακό με 3-2 επί του Σμόλικα. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που είχε δύναμη, πάθος και πρόσφερε πολλές συγκινήσεις (λόγω της εξέλιξης του σκορ) στους αρκετούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο Φαλάνης.
Ο Σμόλικας (αν και έπαιζε χωρίς τον αρχηγό του και δεινό σκόρερ Γιώργο Κακαβίτση που ήταν τιμωρημένος) ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι, αναπτύσσοντας επιθετικές πρωτοβουλίες και απείλησε τους τυπικά γηπεδούχους στην προσπάθειά του να σκοράρει στο 10’ με την κοντινή κεφαλιά του Μάτου και στο 13’ με το φάουλ του Μολά, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ με γροθιές ο Μπιμπλιτζής.
Κι ενώ ο Σμόλικας πίεζε, ψάχνοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Φαλανιακός, κόντρα στη ροή του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη της αντίπαλης άμυνας και μέσα σε δύο λεπτά πήρε προβάδισμα ισάριθμων τερμάτων.
Συγκεκριμένα στο 31’ μετά από βαθιά μπαλιά του Σούλι, ο Θ. Μανακούσιος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Γραβάνη, αλλά ο Τσιάκος που μπήκε στη φάση με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 33’ σε νέο λάθος του Θ. Μανακούσιου, ο Δημητρέλης έκλεψε την μπάλα, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Η αντίδραση του Σμόλικα ήρθε στο 42’ με την κεφαλιά του Σπανού η οποία πέρασε άουτ, για να διατηρηθεί έτσι το 2-0 στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο Σμόλικας ξεκίνησε εξίσου δυνατά με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και το κατάφερε.
Οι «πράσινοι» μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 56’ όταν ο Μολάς με προβολή μείωσε σε 2-1. Στα επόμενα λεπτά οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη δίνοντας εντυπωσιακό ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Φαλανιακός, που απειλούσε με αντεπιθέσεις, έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο τέρμα στο 61’ με τον Ιωαννίδη, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε προ της γραμμής ο Λάλλος, στο 66’ ο Μολάς για λογαριασμό του Σμόλικα έστειλε με φάουλ την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 81’ και πάλι ο Φαλανιακός ήταν επικίνδυνος με τους Λεσάι και Τσιάκο σε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή.
Τελικά το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 85’ όταν ο Σπανός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σκούπρα ισοφάρισε σε 2-2.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο 90’+1’ μετά από συνδυασμό των Μάνικου-Λεσάι, ο Μαχαίρας με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 και χαρίζοντας μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Δεδικούση (πολύ καλοί και οι τρεις).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Πανταζής Γ. (78’ Μάνικος), Φλώρος, Λυγούρας Β., Μπλέντι, Ιωαννίδης (64’ Λεσάι), Δημητρέλης (56’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος (84’ Αλατάς).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας (72’ Καρέντζος), Μανακούσιος Θ. (77’ λ.τ Γκατζιούρας), Σκούπρας, Μολάς, Μανακούσιος Δ., Μπέτσης (64’ Γκαλμπογκίνης), Μάτος (46’ λ.τ Λάλλος), Σπανός, Μακρής.

 

ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Στο πρώτο μέρος κρίθηκε το παιχνίδι στον Τύρναβο με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αναπτύσσοντας επιθετικές πρωτοβουλίες, άνοιξαν το σκορ στο 23’ όταν μετά τον συνδυασμό των Νάστα-Ρέψη, ο Πατσής βγήκε τετ -α- τετ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 42’ ήταν η σειρά του Καπετάνιου, ο οποίος μετά από πάσα του Χριστίδη πλάσαρε εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Ηρακλής δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δημιούργησε ευκαιρίες, με χαρακτηριστική τη φάση του 60ού λεπτού, όταν το σουτ του Νάστα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά το 0-3 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Μία καλή στιγμή είχαν οι γηπεδούχοι στο 65’ αλλά ο Καραναστάσης επενέβη σωτήρια.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Παπανικολάου): Βλιώρας, Νταναβάρας, Γάνος (80’ Τσούτσας), Δασκαλόπουλος, Κουτσοκέρας, Μπάκος Κ., Ντονούδης, Μπάκος Ι., Λόζος (46’ Καραλής), Κατσαρός, Κοκόμπελης (75’ Τσατσελάρι Ρ.)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Πατσής, Φορτομάρης Ν. (80’ Δολιάνης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Ντιντής (74’ Γκατζούλης), Γκιουρσάνης, Ρέψης, Καπετάνιος, (66’ Φώτος), Νάστας (88’ Φορτομάρης Α.), Χριστίδης.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Νίκη αυτή τη φορά στο «Γ. Μητσιμπόνας» επί της Λάρισας 2012 με 2-1 πέτυχε ο ΠΟΕ που συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, που ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 40’ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Παναγιώτου, που απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και «έσπασε» την μπάλα, ο Κυρίτσης με πλασέ έγραψε το 0-1.
Η απάντηση των γηπεδούχων που αντέδρασαν στην επανάληψη ήρθε στο 55’ όταν ύστερα από σέντρα του Βλιώρα, ο Π. Μπόντε με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Τη νίκη των φιλοξενουμένων σφράγισε στο 86’ ο Ματούλας, ο οποίος δέχθηκε μπαλιά από τον Μούσια, βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη και συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι με τον Πάσιο και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπαρλαγιάννη.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Κουκουτσέλος, Κίτσιος Π. (89’ Φλώρος Ν.), Δημόπουλος, Φλώρος Παντ., Κόκκινος, Βλιώρας, Μπόντε Π., Πάσιος (87’ Τσιτσόπουλος), Μπόντε Ντ., Μπέης (20’ λ.τ. Φλώρος Π.), Τσιαμούρας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Σακοράφας, Νταμπώσης (63’ λ.τ. Σιαφαρίκας), Λαγός, Μπούσιας, Συνάπαλος (66’ Μπαρλαγιάννης), Κυρίτσης Αθ., Πετάνι, Παναγιώτου (75’ Καλύβας), Ματούλας (87’ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Αετού Μακρυχωρίου μετά τη σημαντική νίκη επί του Αμπελωνιακού με 1-0.
Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στο γκολ και πράγματι έτσι έγινε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν επιθετικό προσανατολισμό στο πρώτο 20λεπτο δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Μαλάκο και Τσιούτσα (μάλιστα ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με τον Μαλάκο στο 5’), ωστόσο στη συνέχεια ο Αμπελωνιακός ισορρόπησε την κατάσταση και απείλησε στο 25’ με τον Αλεξανδρή που έχασε τετ -α- τετ.
Βούκιας και Νικολακούλης είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές για τον Αμπελωνιακό για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος χωρίς γκολ.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’, ο Τσιούτσας ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Λιάκο (υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής), ο διαιτητής κατελόγισε το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Αντωνόπουλος γράφοντας έτσι το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στην κόντρα για να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος, δίνοντας έτσι μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του Μακρυχωρίου, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 84’ ο Σουφχάρας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Σουφχάρας, Μάρκο, Πούτας, Κλούρας, Καλούσης (40’ λ.τ. Ιλ. Τζίκα, 61’λ.τ. Ντ. Τζίκα), Γκαμπέτας, Παϊτέρης (76’ Μητσογιάννης), Μαλάκος (21’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Τσιούτσας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Λιάκος (84’ Καριπίδης), Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Γούτος, Νικολακούλης, Φλέγγας, Χατζούλης (72’ Βαλατσός), Αλεξανδρής, Ψύρρας, Βούκιας (65’ Παπαγεωργίου).

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Με κορυφαίο το δίδυμο των Χριστιανίδη-Κούμρια αλλά και με έναν εξαιρετικό Παπαγιαννούλη κάτω από τα δοκάρια που όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια, ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το Κιλελέρ κερδίζοντας με 3-0 την ομώνυμη ομάδα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Κολιός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών.
Η επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Παπαχρήστο να απειλεί στο 11’ και τον Παπαγιαννούλη να επεμβαίνει σωτήρια.
Τελικά και ενώ το Κιλελέρ δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 42’ ο Κούμπρια κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Χριστιανίδη και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 0-1.
Μία ακόμα καλή στιγμή για το Κιλελέρ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Παπαχρήστο αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Αχιλλέας δήλωσε «παρών».
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν τη νίκη τους καθώς στο 46’ ο Κούμρια, μετά από ενέργεια του Χριστιανίδη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 55’ ο Χριστιανίδης από μπαλιά του Κούμρια διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Το Κιλελέρ προσπάθησε μέχρι το τέλος να αποφύγει την ήττα, δημιούργησε καλές στιγμές όπως με τον Κολιό και τον Παπαχρήστο αλλά ο Κουτσογιαννούλης ήταν πάντα εκεί που έπρεπε.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας, Κολιός, Παλάσκας, Παπαγιαννούλης, Καρβούνης (54’ Σπανός), Καρακάνος (64’ Μίλι), Κουσιώρας, Παπαχρήστος, Γαγάρας (64’ Αργύρης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Κουτσογιαννούλης, Τσουλης, Κατσανάκης, Τλούπας, Μάντζαρης, Κομισόπουλος, Αλαμάνης (87’ Σαμαράς), Ταστεμερίδης, Κούμρια (89’ Πετράκης), Χριστιανίδης (88’ Καναβός), Γιαννολόπουλος (77’ Παπακωνσταντίνου).

 

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ
Παίζοντας με αποφασιστικότητα και πάθος για τη νίκη ο Αετός Αμυγδαλέας πέτυχε το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου και μάλιστα με 3-0 επί του Δωτιέα Αγιάς, «σπάζοντας» έτσι το αήττητο του αντιπάλου του τις τελευταίες επτά αγωνιστικές.
Στο 25’ μετά από σέντρα του Ντάλλα, ο Ποτόσογλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο σημείωσε αυτογκόλ, για να γίνει έτσι το 1-0, ενώ στο 32’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Φιλίππου, ο Φούντας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.
Το 3-0 έγινε στο 73’, όταν μετά τον ωραίο συνδυασμό των Ντάλλα-Φιλίππου ο Παπαρκευούδης, ως τελικός αποδέκτης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και σφράγισε τον θρίαμβο της ομάδας του Αετού.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος (73’ Παπακωστούλης), Γουναράς (67’ Ντάσκας), Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας (83’ Παραφέστας), Παρασκευούδης, Τσεκούρας, Φούντας, Φιλίππου, Ντάλλας (73’ Παπαδάμου)
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπρέλλας (80’ Ρούσσος), Γούτος, Γεωργοβίτσας (34’ Βλάχος), Ντελής (65’ Φουκαλάς), Ποτόσογλου, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης, Γελαλής, Σβερκούλης (2’ λ.τ. Κορλός).

 

«ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ Ο ΤΣΟΥΝΤΣΟΥΡΑΣ
Το γκολ του Τσούντσουρα αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη δεύτερη κατά σειρά εντός έδρας νίκη στην ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου με 1-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 51ο λεπτό όταν μετά τη σέντρα του Κοντοθανάση, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσούντσουρας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι με δύναμη, πάθος και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, την οποία τελικά πήραν οι γηπεδούχοι κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο τους.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (49’ Βίδρας), Μπαντής, Αλεξίου (87’ Πέτρου)
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Χ/Α, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Γκαραγκούνης (53’ Χατζής), Φουρτούνας (81’ Δίχρης), Σαΐτης, Βογιατζής (59’ Κόκκορας), Τσιάγκος, Χατζηγρηγορίου.

 

 

Σταθερά στην κορυφή ο Γ. Τσατσαλίδης

Μπορεί να μην σκόραρε αυτή την αγωνιστική, ωστόσο ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Δωτιέα Αγιάς παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, με 8 γκολ.
Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις μετά από 9 αγωνιστικές:
8 γκολ: Τσατσαλίδης (Δωτιέας Αγιάς)
6 γκολ: Ματούλας (Π.Ο.Ε)
5 γκολ: Κακαβίτσης (Σμόλικας), Ζιώγας (Αχιλλέας Φ.), Παπαχρήστος (Κιλελέρ)
4 γκολ: Γκιουρσάνης, Ψωμολιάς (Ηρακλής Λάρ.), Τσιούτσας (Μακρυχώρι), Φούντας (Αμυγδαλέα).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass