ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ:

Είμαστε οικογένεια

Δεν ξεχνώ ότι με τον ΠΑΣ έπαιξα στην Ευρώπη

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 22:03

Ιδιαίτερη στιγμή προχθές για τον αρχηγό της ΑΕΛ Νίκο Καρανίκα, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του τον ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα, ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που ήταν από τους διακριθέντες των «βυσσινί», δεν ξεχνά τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Όπως συνηθίζω να λέω, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Είτε παίζεις με τον πρώτο στη βαθμολογία είτε με τον τελευταίο, δεν είναι καθόλου εύκολο και καθόλου δύσκολο να κερδίσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι από το πρώτο λεπτό που θα μπεις να κερδίσεις όλες τις μάχες και μετά να βάλεις τα ποιοτικά στοιχεία που έχεις. Υπερείχαμε από το πρώτο λεπτό και γι’ αυτό κερδίσαμε. Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια που παίξαμε από τη Λαμία στο γήπεδο μας, τον ΟΦΗ επίσης, στη Λιβαδειά και ξανά εδώ ήμασταν καλύτεροι. Με τη Λαμία χάσαμε από προσωπικά μας λάθη με δύο μόνο ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ υπερείχαμε αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, στη Λιβαδειά ατυχήσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Υπάρχει κάτι σαν ομάδα. Έχουμε αρχή και τέλος. Δουλεύουμε σκληρά. Ο προπονητής έχει ένα μικρό διάστημα που δουλεύει μαζί μας και δεν ήταν εύκολο να βγει από την πρώτη μέρα η δουλειά του. Βγάζουμε μία αντίδραση. Είμαστε ομάδα. Είμαστε οικογένεια. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη και τους φροντιστές. Κι αυτό είναι σημαντικό στη Super League. Πριν μείνει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες είχαμε καθαρές ευκαιρίες να κάνουμε 2 και 3 γκολ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Όταν κρατάς το μηδέν και σκοράρεις είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνει αυτό και πηγαίνεις στο επόμενο».
-Αγωνίστηκες και στα Γιάννενα. Έζησες και εκεί όμορφες στιγμές.
«Σίγουρα, μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου χαρίσει τέτοια συναισθήματα. Με τον ΠΑΣ δέθηκα γιατί έπαιξα μαζί του στην Ευρώπη. Ένα καταπληκτικό συναίσθημα και σε νεαρή ηλικία. Αυτή τη στιγμή υπηρετώ την ομάδα που με ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή, την ομάδα της πόλης μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass