Την προσοχή επέστησε ο Κώστας Κατσάρας

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 22:24

Ο βαθμός που πήρε ο Οικονόμος στην Καλαμπάκα με αντίπαλο τα Μετέωρα (0-0), αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των «Πρασίνων», ενόψει της δύσκολης συνέχειας, του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης με νέα παιδιά στις τάξεις του, προσπαθεί να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στον 4ο όμιλο της κατηγορίας και να πετύχει τον στόχο που εξαρχής έχει θέσει, δηλαδή την άνετη παραμονή.

Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, όμως διαφαίνεται πως στη μάχη της κορυφής Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου, είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις.

Από κει και πέρα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν πως σχεδόν είναι της ίδιας δυναμικότητας και θα γίνει μάχη για τη σωτηρία, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή ο Οικονόμος θα υποδεχτεί στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον Πιερικό και ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας πως είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Το ευχάριστο είναι πως μετά από καιρό ο Οικονόμος θα παραταχθεί κομπλέ, καθώς δεν υφίστανται προβλήματα και επανέρχεται ο Μουλτσιάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τους αγώνες της 8ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

*ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Σελλάνων: Μπούτσικος, Ανδρέου, Κωνσταντίν (Μακεδονίας), παρ. Γεώργιος Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας)

*Αστέρας Ιτέας – Ολυμπιακός Β.: Βλάχος, Βιτσεντζάτος, Τσαλίκογλου (Αν.Αττικής), παρ. Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας)

*Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πιερικός: Γεώργιος Τασιόπουλος, Σταμάτιος Σφυρής(Θεσσαλίας), Γεώργιος Παπαλίτσας (Καρδίτσας), παρ. Αλέξανδρος Κόκκαλης (Τρικάλων)

*Μακρυχώρι – Αναγέννηση Καρδίτσας: Καλαντζής, Αναστασίου, Σαμαράς(Θεσσαλίας), παρ. Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)

*ΓΣ Αλμυρού – Θησέας Αγριάς: Τσιαουσίδης, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), παρ. Δημήτρης Τζιόλας(Λάρισας)

*Νίκη Βόλου – Φωκικός: Λεωνίδας Στυλιανός, Λεωνίδας Κωνσταντίνος, Χρήστος Μπαλάς (Τρικάλων), παρ. Αντώνης Ζήλος (Λάρισας)

*Νεοκαισάρεια – ΑΟ Στυλίδας: Θωμάς Μπουρουζίκας, Γεώργιος Πατέτσος, Μιλτιάδης Μπουρονίκος(Λάρισας), παρ. Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ

Εξάλλου στον αγώνα του 3ου ομίλου Μακεδονικός Σιάτιστας-Σούλι Παραμυθιάς, διαιτητές θα είναι οι Λαρισαίοι Αδάμος Κουκούλης, Δημήτρης Κοτούμπας, Γρηγόρης Δεδικούσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Αθανασίου(Ηπείρου).

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ!

Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο έχει να εμφανίσει η μέχρι τώρα πορεία του Οικονόμου Τσαριτσάνης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς η ομάδα του Κώστα Κατσάρα πάντοτε δέχεται πρώτη γκολ όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος, ενώ το πετυχαίνει η ίδια όταν παίζει εκτός έδρας!

Μέχρι τώρα, η «Πράσινη» ομάδα της Τσαριτσάνης δέχθηκε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» πρώτη γκολ από τον Ολυμπιακό Βόλου (ηττήθηκε 2-1), τον Φωκικό (νίκησε 2-1), τον ΓΣ Αλμυρού (ηττήθηκε 3-1) και τον ΑΟ Σελλάνων(ηττήθηκε 2-1).

Παράλληλα, στους αγώνες αυτούς απώλεσε και δύο πέναλτι με τον Σωτήρη Χάμο, αλλά μόνον στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου Ολυμπιακό Βόλου, αν η εκτέλεση κατέληγε σε επίτευξη τέρματος θα έδινε το προβάδισμα στους Τσαριτσανιώτες, αφού κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων είχε ήδη διαμορφωθεί το 0-2.

Στον αντίποδα, όταν ο Οικονόμος αγωνίζεται ως φιλοξενούμενος σκοράρει πρώτος, όπως συνέβη στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση (νίκησε 1-0) και στην Νεοκαισάρεια κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα (απέσπασε ισοπαλία με 1-1).

*Σημειώνεται πως την περασμένη Κυριακή, ο Οικονόμος στο 0-0 που απέσπασε στην Καλαμπάκα από τα Μετέωρα, θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, όμως χάθηκε ακόμη ένα πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Λάζαρο Κουμπούρα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass