«Χρυσός» ο Λαρισαίος Κ. Μαντζιώκας του Α.Σ. Πολυνίκη

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WKU ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΑΦΟΥΛΙΑ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 20:29

Θρίαμβος για δύο Λαρισαίους πρωταθλητές του Α.Σ. Πολυνίκη, οι οποίοι εντυπωσίασαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα wku που διεξήχθη πρόσφατα και για ένα τετραήμερο στην Αθήνα.


Συγκεκριμένα, ο 17χρονος Κώστας Μαντζιώκας από την Τσαριτσάνη και η επίσης 17χρονη Μαρία Τζιαφούλια από τη Λάρισα, κατέκτησαν χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, σε αγώνα Κ1 και με όρους Κ1.
Συμμετείχε η… ελίτ του kickboxing, έφτασαν τους 2.000 αθλητές που πήραν μέρος από όλο τον κόσμο και οι διακρίσεις των Λαρισαίων ήταν η καλύτερη δυνατή επιβράβευση των θυσιών που έκαναν με σκληρές καθημερινές προπονήσεις.
Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Κοτρούτσος, για τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και την υπομονή που έδειξαν οι αθλητές, προκειμένου να φτάσουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να τιμήσουν τη Λάρισα, την Ελλάδα μας. «Στόχος μας είναι η παρουσία σε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις σε Πανελλήνια, Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Επαγγελματικά πρωταθλήματα με τις καλύτερες επιδόσεις», σημείωσε, τονίζοντας πως οι δυο τους παρά το νεαρό της ηλικίας τους παραμένουν πολύ προσγειωμένοι και αυτό μετρά πάρα πολύ, στο να υλοποιήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass