Γκολ και θέαμα στον Πυργετό

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 19:33

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο «Αστέριος Πετρωτός» στον Πυργετό, οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Δήμου Τεμπών, με σκορ 5-2.


Οι παίκτες των δύο ομάδων απόλαυσαν το παιχνίδι, σημειώθηκαν συνολικά επτά γκολ και είχαμε πολλές όμορφες στιγμές, καθώς δεν ξέχασαν την... τέχνη τους. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για τον Απόλλωνα χατ-τρικ πέτυχε ο Δημήτρης Τσαπατώρης, ο οποίος θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ σκόραραν και ο Τάσος Μπεριτζάς με τον Βασίλη Αργυρακούλη.
Τα δύο γκολ των παλαιμάχων του Δήμου Τεμπών σημείωσε ο Θοδωρής Σολωμός. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Μαϊμάρης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ: Φουσίκας Αστ., Αργυρούλης, Σιώμος, Σολωμός, Κυρίτσης, Γαζέτας, Γεράσης, Μαραμής, Αγγελής Κ., Τασιούλης, Μάγγας (Ρούπας, Αλεξίου).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Γκούρας, Φωτάκης Ιπ., Καρατζιόλης, Σκοτεινιώτης, Κολομητρούσης, Αγγελής Χρ., Κανελιάς, Μπεριτζάς, Μπίζιος, Τσαπατώρης, Αργυρακούλης (Φωτάκης Απ., Αντωνίου Τάκης, Θεοδώρου).
*Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστούν τους παλαιμάχους του Δήμου Τεμπών για την άψογη φιλοξενία, αλλά και για το...τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, που ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass