Να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας θέλουν στον Ερμή

Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ: «ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ» - ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ Π. ΤΟΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2018 22:37

Το σοκ της ήττας από το Ψυχικό (που διαδέχθηκε τον θρίαμβο επί του κραταιού Ιωνικού) προσπαθούν να ξεπεράσουν στον Ερμή Αγιάς.

Χθες ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας έκανε μία πρώτη αναφορά στα αποδυτήρια για τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα, ενώ στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δείξει στους παίκτες του στην πράξη –μέσα στο παρκέ- τι πήγε λάθος. Το μότο τού τεχνικού των «κυανολεύκων» είναι ότι «όταν χάνεις πρέπει να μάθεις, γιατί αν δεν μάθεις θα ξαναχάσεις», για τον λόγο αυτό, όπως χαρακτηριστικά είπε, «μέχρι την Τετάρτη (σ.σ. αύριο) θα ασχοληθούμε με την ομάδα μας. Από την Πέμπτη θα βάλουμε στο κάδρο το εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα». Ο Τσιαμπαλής για μία ακόμα φορά δεν αγωνίστηκε, ο Κούκσικς που ταλαιπωρούνταν από ίωση μπήκε στη μάχη από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα, ενώ ο Τριανταφύλλου που επίσης είχε ίωση δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί συνεχόμενα περισσότερο από 3-4 λεπτά. Αυτά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας στο ματς με το Ψυχικό, ωστόσο, όπως επισήμανε, δεν αποτελούν δικαιολογίες, αφού τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν στο +23 (30-7). Οι πολλές χαμένες βολές, όπως επίσης και οι προσπάθειες κάτω από το καλάθι σε συνδυασμό με την αδυναμία στην άμυνα στο «ένας με έναν» στέρησαν από τον Ερμή τις όποιες ελπίδες για νίκη. «Μπήκαμε ανέτοιμοι σχετικά με τον βαθμό δυσκολίας που είχε το παιχνίδι. Όταν το πρώτο δεκάλεπτο λήγει 30-7 και στην έδρα του αντιπάλου τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Αντιδράσαμε σπασμωδικά με τους Λάππα και Τριανταφύλλου στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο τρίτο είχαμε πολύ καλή απόδοση, όπως στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά όταν κυνηγάς να καλύψεις μια διαφορά 30 πόντων έχεις ξοδέψει πολλή ενέργεια και σε συνάρτηση με κάποια καλάθια των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη» κατέληξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΤΟΠΑΛΗ

Ένα νέο πρόσωπο έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση του Ερμή Αγιάς, όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» στο φύλλο της Κυριακής. Ο λόγος για τον Παύλο Τοπάλη, που προέρχεται από την ομάδα του Πρωτέα Βούλας και δοκιμάζεται στους «κυανόλευκους». Ο έμπειρος φόργουορντ φαίνεται ότι άφησε θετικές εντυπώσεις στον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα, καθώς μπορεί να προσθέσει ένα ακόμη στοιχείο κυρίως ως προς τη δύναμη, στην ομάδα του Ερμή. Επίσημη απόφαση από τη διοίκηση του Συλλόγου επί του θέματος ακόμα δεν υπάρχει (σ.σ. για το αν ο παίκτης αποκτηθεί ή όχι), ωστόσο επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εισήγηση του τεχνικού της ομάδας είναι θετική, ο Παύλος Τοπάλης εκτός απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα του Ερμή. Πάντως ο Έλληνας φόργουορντ θα προπονηθεί με τους «κυανόλευκους» και τις επόμενες ημέρες. Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στον Στέργιο Τσιαμπαλή που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους κοιλιακούς και απουσίαζε από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ερμή, μπήκε χθες κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα μπορέσει –εκτός απροόπτου- να είναι έτοιμος στο εντός έδρας ματς του προσεχούς Σαββάτου με την Καβάλα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass