Η ΑΕΛ θέλει να κερδίσει και στην Τρίπολη

ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΔΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2018 22:29

Πέντε αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League και η ΑΕΛ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, για να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει.


Αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα (17:15), παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές, με τους «βυσσινί» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, κέρδισαν στο AEL FC ARENA τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Τζιανλούκα Φέστα όλο αυτό το διάστημα έδωσε έμφαση στην τακτική και προσπάθησε να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντόπισε, ώστε η ομάδα να γίνει πιο ουσιαστική στους αγώνες που ακολουθούν.
Είναι δε ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στις προπονήσεις, ευελπιστώντας πως αυτά που προσπάθησε να περάσει από τη φιλοσοφία του, θα τα δει να γίνονται πράξη και στον αγωνιστικό χώρο στους αγώνες.
Αύριο οι έντεκα που θα επιλέξει για να αγωνιστούν, καλούνται να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, παίζοντας με σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Χρειάζεται να αντιδράσουν ψύχραιμα στην πιθανή πίεση των γηπεδούχων που «καίγονται» για βαθμούς και στην κόντρα επίθεση, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μόρας, Μπέρτος, Κάσσος, ενώ όσον αφορά τώρα στους αντικαταστάτες του τιμωρημένου Καρανίκα και του τραυματία Κοέφ, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γρομητσάρης με τον Ακόστα.
Πιθανό σχήμα λοιπόν που θα παρατάξει ο τεχνικός κ.Φέστα είναι: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Χούπτσεφ, Γκόλιας, Ζίζιτς, Φατιόν, Κοέφ, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς.
Ενδέχεται πάντως να γίνουν μία ή δύο αλλαγές ακόμη, αν κρίνει ο Ιταλός τεχνικός μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης.
Για σήμερα λοιπόν είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 10 το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 12:30 μετά το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

 

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Προβλήματα δεν έχει μόνο η ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αλλά έχει και ο Αστέρας Τρίπολης.
Συγκεκριμένα, εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μαρκ Φερνάντεθ ο οποίος τραυματίστηκε εκ νέου και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει για να αγωνιστεί.
Ο Ισπανός γύρισε το πόδι του στην προχθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα που βγήκαν χθες ανέφεραν ότι έχει υποστεί ένα διάστρεμμα.
Η περίπτωσή του μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρή, όμως με δεδομένο ότι το παιχνίδι διεξάγεται αύριο, οι πιθανότητες να παίξει είναι εξαιρετικά λίγες.
Εκτός από τον Φερνάντεθ, ο νέος τεχνικός Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στους «βυσσινί», στις υπηρεσίες των Ματίας Ιγκλέσιας και Τριαντάφυλλου Πασαλίδη καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν τις ποινές τους στον αυριανό αγώνα.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ
Αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουμε και για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, η Κ-19 επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή μίας βδομάδας λόγω Εθνικών ομάδων, με αγώνα στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο 24/11 τον Αστέρα, στις 12 το μεσημέρι.
Η Κ-17 που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Ξάνθη στο Καλοχώρι με 2-1, αυτή τη φορά αγωνίζεται στη Λαμία μεθαύριο Κυριακή 25/11 και ώρα 14:00.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον θάνατο του Θανάση Παπουτσή, διευθυντή για πολλά χρόνια των γραφείων της, τονίζοντας τα εξής: «Φαίνεται πως τον ζήτησαν τ’ αδέλφια μας στο κλαμπ του Παραδείσου. Κι αυτός, ο επί σειρά ετών άοκνος εργάτης και διευθυντής των γραφείων της ΑΕΛ, δεν τους χάλασε το χατίρι!!! Άλλωστε πάντα έδινε ακόμα και την ψυχή του για όλα τα μέλη της «βυσσινί» οικογένειας.
Αντίο Θανάση Παπουτσή. Αντίο φίλε μας καλέ, άξιε διευθυντή και αιώνιε συνοπαδέ».
Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν χθες το μεσημέρι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Θανάσης Τσιτσιλής, Ηλίας Σελιώνης, Τάκης Παραφέστας, Γιάννης Βαλαώρας, Κώστας Κολομητρούσης, πρώην διοικητικοί της ΠΑΕ ΑΕΛ, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass