«Δώσαμε μάχη με συντεχνίες»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΓΑ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΠΦΑ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2018 20:30

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες της διημερίδας που διοργάνωσε το νομαρχιακό τμήμα της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων και γίνονται στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο Κτίριο Κατσίγρα.

Κεντρικός ομιλητής στην τελετή έναρξης ήταν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Τζούλιους Συναδινός που μεταξύ άλλων τόνισε:

*Η κοινωνία κρατήθηκε σε συνοχή στην περίοδο της κρίσης χάρη στον αθλητισμό. *Βρήκαμε κτίρια-γιαπιά από το 2004 που δεν έφθαναν τα χρήματα και τώρα προσπαθούμε να τα τελειώσουμε.

*Είχαμε να αντιμετωπίσουμε διακομματικό συντεχνιακό δογματισμό στο Υπουργείο Παιδείας όταν ζητούσαμε κάτι για τον αθλητισμό.

*Η κάρτα υγείας είναι ατελώς και είναι το μεγαλύτερο βήμα για την υγεία των αθλητών. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ που μας κουνούσαν το δάχτυλο ας κοιτάξουν τα μπερδέματα που έχουν με τη δικιά τους κάρτα υγείας…

*Λύσαμε προβλήματα των μαθητών-αθλητών με αύξηση του ορίου δικαιολογημένων απουσιών αλλά και με ενισχυτική διδασκαλία. Αυτά τα θέματα δεν προβάλλονται αφού οι εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με αυτά που κάνουν οι παράγοντες και όχι με το πώς δημιουργούνται οι αθλητές.

*Δώσαμε τα πριμ που οφείλαμε στους ολυμπιονίκες ενώ μέχρι το 2009 διορίσθηκαν όλοι οι διακριθέντες αθλητές.

*Έρχεται νέο αθλητικό νομοσχέδιο όπου θα κατοχυρώνει τα εργασιακά δικαιώματα των προπονητών. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν προπονητές με συμβάσεις 100 ευρώ τον χρόνο. Εφόσον τα σωματεία θέλουν να έχουν αθλητική αναγνώριση θα πρέπει να φέρουν και συμβάσεις με προπονητές. Τον ΓΓΑ προλόγισε ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας Κώστας Τσιτώτας, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννης Θεοδωράκης, ο κοσμήτορας των ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης (έδωσε συγχαρητήρια στον ΓΓΑ για την κάρτα υγείας), ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιούρας και ο σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης. Στις εργασίες που συντόνισαν ο αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας και το μέλος της διοίκησης της ΠΕΠΦΑ Μιχάλης Τζιατζιάς παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΛ. ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ

Η τελετή έναρξης έκλεισε με βράβευση του Λαρισαίου γυμναστή Αλέξη Μπατρακούλη που αναδείχθηκε πρώτος στον κόσμο προσωπικός γυμναστής και την απονομή της πλακέτας έκαναν οι κ. Συναδινός και Τσιτώτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass