Στις 9 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Τύρναβος - Λάρισα

Δημοσίευση: 24 Νοε 2018 19:47

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 16ος Ημιμαραθώνιος «Τύρναβος-Λάρισας» που διοργανώνουν οι Δήμοι Λαρισαίων και Τυρνάβου σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας και τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας, της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων.


Οι διοργανωτές εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων και το οικογενειακό τους περιβάλλον, προσβλέπουν και στη συμμετοχή ανεξάρτητων δρομέων, ελεύθερους ασκούμενους ή περιπατητές.
Στο πλαίσιο αυτό πέρα από τη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν ο Αγώνας Δρόμου Ανδρών - Γυναικών 5 Χιλιομέτρων στον Πηνειό και ο αγώνας δρόμου Παίδων - Κορασίδων και ΑμεΑ 800 μέτρων.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)
1) Ημιμαραθώνιος Τύρναβος-Λάρισα
Η εκκίνηση θα δοθεί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο θέατρο Λάρισας. Διαδρομή (21.097,5 μ.): Τύρναβος, Γιάννουλη, κυκλικός κόμβος ΕΑΚΛ, κυκλικός κόμβος Ν. Σμύρνης, Γεωργιάδου, κόμβος Αγ. Αχίλλειου, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο.
2) Αγώνας 5.000μ
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Διαδρομή: Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου, Πεζογέφυρα Πηνειού, Κηποθέατρο, Αγ. Αικατερίνη, Πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Γέφυρα ΔΕΥΑΛ, πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.
3) Αγώνας Παίδων-Κορασίδων-ΑΜΕΑ
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Διαδρομή: Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου, Γέφυρα Αλκαζάρ, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο.
ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ημιμαραθώνιος: 11:00, πλατεία Τυρνάβου
Δρόμος 5 χλμ.: 10:30, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
Δρόμος 800 μ.: 10:00, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΗΛΙΚΙΕΣ
Άνδρες-Γυναίκες: από 18 και άνω (έτος γέννησης έως και 2000), 21.097,5 μέτρα
Άνδρες-Γυναίκες: από 15 και άνω (έτος γέννησης έως και 2004), 5.000 μέτρα
Παίδων-Κορασίδων: 10-13 ετών (έτη γέννησης 2005-2008), 800 μέτρα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Ανδρών: 1. Από 18 έως 30. 2. Από 31 έως 40. 3. Από 41 έως 50. 4. Από 51 έως 60. 5. Από 61 έως 70. 6. Από 71 και άνω.
Γυναικών: 1. Από 18 έως 30. 2. Από 31 έως 40. 3. Από 41 έως 50. 4. Από 51 και άνω.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα www.larissa-dimos.gr στο link https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=d4e2b0047d4462548d959998c81d18e1&fbclid=IwAR3_AVuyZfbVTLCRu-QLNq0j9eT25VC9iNclrE40k caRy3CA0r_gLoN0Yjk από Δευτέρα 19/1/2018 έως Τετάρτη 5/12/2018.
Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής {για όλους τους αγώνες} θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.larissa-dimos.gr.
Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό gmail να ελέγχουν και τον φάκελο με την «ανεπιθύμητη» αλληλογραφία). Για όσους καταθέσουν χειρόγραφη αίτηση που έχει συμπληρωθεί το email θα αποστέλλεται ηλεκτρονική απάντηση. Δεν επιτρέπεται η δήλωση περισσότερων του ενός αγώνα.
Παρακαλούνται οι δρομείς να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής.

 

 

Μέγας χορηγός η Exalco

Μέγας χορηγός του ημιμαραθωνίου δρόμου Τυρνάβου-Λάρισας θα είναι η λαρισινή εταιρεία Exalco για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε χθες μετά από επίσκεψη των δύο εντεταλμένων συμβούλων Γιώργου Κωσταρόπουλου (αθλητισμού) και Μιχάλη Αναστασίου (κοινωνικής πολιτικής) στα γραφεία της εταιρείας και τη συζήτηση που είχαν με τον πρόεδρο της Exalco Γιάννη Καντώνια.
Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι εγκωμίασαν την οικογένεια Καντώνια για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που φαίνεται από το γεγονός ότι στηρίζουν δράσεις κοινωνικές και ειδικά αθλητικές αφού σύνδεσε η οικογένεια το όνομά της με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός σε συλλογικό επίπεδο της πόλης, την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ και πρόσφατα γιορτάσθηκαν τα τριάντα χρόνια από το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass