Θέλει να… ζεστάνει τον κόσμο της αύριο η ΑΕΛ

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2018 22:01

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν χθες στα ορεινά του νομού Λάρισας και ίσως αυτό να είναι ένας καλός οιωνός, πως και η ΑΕΛ στον κάμπο, θα δει άσπρη μέρα.


Αύριο λοιπόν και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τη Super League, οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν στο AEL FC ARENA τον Πανιώνιο (17:15), με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Είναι ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μια νίκη ψυχολογίας θα αλλάξει την αρνητική διάθεση που υπάρχει, ενώ η ομάδα θα ζεστάνει και τον κόσμο της, ο οποίος απογοητεύθηκε όχι μόνο από την ήττα, αλλά και από την κακή εικόνα στην Τρίπολη.
Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που θα μετρήσει περισσότερο δεν είναι ασφαλώς το σύστημα, το οποίο θα επιλέξει ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα, αλλά η κατάθεση ψυχής που θα κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και η θέληση που θα δείξουν, για να κερδηθεί ο αγώνας και να ανασάνει η ΑΕΛ βαθμολογικά, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, σήμερα με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας και θα συγκροτηθεί η αποστολή.
Ο Ιταλός τεχνικός κ. Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Πασχάλη Κάσσο, Μανώλη Μπέρτο και Βαγγέλη Μόρα. Αντίθετα επανέρχεται ο Νίκος Καρανίκας, που εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί πιθανότατα στο δεξί άκρο της άμυνας.
Όσον αφορά στον Αλεξάντερ Κοέφ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά επειδή έμεινε στις προπονήσεις, ίσως να μην ξεκινήσει από την αρχή του παιχνιδιού, εάν δεν είναι 100% έτοιμος.

 

ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΡΙΝΤΟΝΟΒΙΤΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Τον αντικαταστάτη του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς αναζητεί ο τεχνικός του Πανιωνίου Ζοσέ Ανιγκό, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα και θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, αναζητείται ο αντικαταστάτης του Σπιριντόνοβιτς, που στο ματς με τη Λαμία ήταν ο Λαρισαίος Σωτήρης Τσιλούλης και τον αντικατέστησε ως αλλαγή ο Σιντί Αλί.  Επίσης, ο Κεϊτά έχασε κάποιες προπονήσεις, καθώς βρέθηκε στη Γαλλία για να ανανεώσει τα χαρτιά παραμονής του στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται πως θα αγωνιστεί κανονικά στο AEL FC ARENA.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως ΑΕΛ και Πανιώνιος είχαν συναντηθεί και πάλι φέτος αλλά για το Κύπελλο Ελλάδος στη Νέα Σμύρνη στις 3 Οκτωβρίου, όπου οι «κυανέρυθροι» σε αγώνα του 8ου ομίλου, κέρδισαν με σκορ 2-0.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass