ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Κοτσάνης

Ο ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2018 16:16

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, για τη 13η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/12) στην Τούμπα.

Είναι 32 χρονών κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα και βοηθούς θα έχει τον Ηλία Κωνσταντίνου από την Ένωση Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Ανδρέα Φωτόπουλο από το σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Ταπαντζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης. Ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα θα είναι ο διαιτητής στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια και ο Αθηναίος Τάσος Παπαπέτρου στο ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, ενώ τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο θα «σφυρίξει» ο Μανώλης Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Αναλυτικά οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Super League: ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών) 19:30 ΑΕΚ-Λαμία: Παπαπέτρου (Αθηνών), Σινιοράκης (Χανίων), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Γκαιτατζής(Δράμας) ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12 15:30 Ξάνθη-Ολυμπιακός: Τζήλος (Λάρισας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων) 17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής) 19:00 Ατρόμητος-Αρης: Κουτσιαύτης (Αρτας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Ταπραντζής Γεωργιος 19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Κοτσάνης (Δράμας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Ταπατζάς(Θράκης) ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12 19:00 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βασιλόπουλος (Εβρου), Μεϊντάνας (Αχαϊας), 4ος: Λάμπρου (Εύβοιας), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου) 19:30 Πανιώνιος-Λεβαδειακός: Τάσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Δαγκλής(Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass