Πρέσινγκ Φέστα σε Μποζίνοφ

ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 22:18

Η ΑΕΛ έχει αρχίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς ήδη έχει αποκτήσει τον Λευκορώσο επιθετικό Ευγκένι Σικάφκα, και οι κινήσεις της συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον για ένα σπουδαίο επιθετικό, όπως έχουμε γράψει, με θητεία στη Μάντσεστερ Σίτι, τη Γιουβέντους, την Πάρμα και αναφερόμαστε στον Βούλγαρο Βαλερί Μποζίνοφ που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Μπότεφ Βράτσα που είναι στη μέση της βαθμολογίας του βουλγαρικού πρωταθλήματος αλλά ο ίδιος κάνει μια πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 9 αγώνες.

Τη μεταγραφή έχει αναλάβει προσωπικά ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσει να τον πείσει να έρθει στη Λάρισα. Αν συμβεί αυτό θα μιλάμε για μια πολύ σημαντική μεταγραφή, τουλάχιστον από πλευράς ονόματος, καθώς παίκτες με συμμετοχή σε κορυφαία πρωταθλήματα ευρωπαϊκών χωρών δεν έχουν περάσει πάρα πολλοί από την ΑΕΛ.

Ο Μποζίνοφ είναι 32 χρονών και έχει παίξει ακόμα σε Παρτιζάν, Ριέκα και Λωζάνη.

Καλύτερη χρονιά έχει κάνει στην Παρτιζάν το 2015-16 όπου πέτυχε 18 τέρματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν πήγε από τη Λέτσε στη Φιορεντίνα κόστισε 14 εκατομμύρια ευρώ ενώ η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε από τη Φιορεντίνα για 8 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως είναι δύσκολο να παίξει στην ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που υπήρξε διαρροή του ονόματός του για μεταγραφή και σίγουρα δύσκολα θα τον αφήσει η βουλγαρική ομάδα χωρίς ανταλλάγματα αφού έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Εκεί όπου έχει πέσει μεγάλο βάρος είναι στη απόκτηση του αριστερού μπακ που είναι από τα Βαλκάνια και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η απόκτησή του.

ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΑΚΟΣΤΑ

Με μια αλλαγή στην ενδεκάδα θα παραταχθεί η ΑΕΛ στον μεθαυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τα Γιάννενα καθώς τη θέση του τραυματισμένου Κοέφ θα πάρει ο Ακόστα.

Λογικά το σχήμα που θα ξεκινήσει ο Φέστα θα είναι αυτό των: Κρίστινσον, Καρανίκα, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Μπαργκάν, Φατιόν, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Ντέλετιτς.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί και μετά το πέρας αυτής γλυκάθηκαν από τα γλυκά που πήγαν οι εορτάζοντες Καρανίκας και Γκόλιας, ενώ σήμερα πάλι θα κάνουν προπόνηση το πρωί.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της από 28/9/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Super League, την Παρασκευή 14/12/2018 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2017 – 30/6/2018»

2. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2017 – 30/6/2018»

3. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού της Super League, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (14/12/2018) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass