Προκρίθηκε με ανατροπή ο Παναγροτικός

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΒΑΛΑΝΙΔΑ 3-1, ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2018 22:24

Μέσα σε 20 λεπτά στην επανάληψη σημειώθηκαν συνολικά τέσσερα τέρματα και ο Παναγροτικός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας στο Δασοχώρι την τυπικά γηπεδούχο Δόξα Βαλανίδας, με σκορ 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Χρήστου Παντρεμένου για τους «Πράσινους» της Νίκαιας στο 7', που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φάσσα, από αριστερά, ενώ προηγουμένως σε ανάποδο ψαλίδι του Φάσσα, ο Κοκκαλάρας απέκρουσε την μπάλα.

Στην επανάληψη και όσο το κρύο έκανε αισθητή την παρουσία του με τον ήλιο να κρύβεται σιγά-σιγά, οι δύο ομάδες...ζέσταιναν τις μηχανές και αρχικά η Δόξα απείλησε δύο φορές, με τους Χριστόδουλο (49') και Ρακιντζόγλου (69') ενώ ο Παναγροτικός είχε ένα καλό χτύπημα φάουλ του Δημόπουλου που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο σε κόρνερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Βαλανίδας στο 70'πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Παναγιώτης Σκριάπας από κοντά σε διεκδίκηση της μπάλας έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα στο 76' ο Αλέξανδρος Φάσσας με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά από τακουνάκι του Δημόπουλου ισοφάρισε για τους «Πράσινους» σε 1-1.

Αμέσως μετά στο 78'ο Σώκος απέφυγε και τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά ο Θάνος απομάκρυνε προ της γραμμής και στο 80'ο Χρήστος Δημόπουλος με κεφαλιά μετά από θαυμάσια προσπάθεια του Μαστακούλη πέτυχε την ολική ανατροπή, σημειώνοντας το 1-2.

Λίγο πριν το φινάλε στο 89'ο Χρήστος Φουρίκης με πλασέ μετά από πάσα του Βλαχάκη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την ομάδα της Νίκαιας στην αρχική ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκαν δύο 15χρονοι, ο γκολκίπερ Νίκος Πανδρεμένος και ο Χρήστος Μπαλανίκας, ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν κάτω των 20 ετών.

Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε τον αγώνα που έγινε σε αθλητικά πλαίσια ο Χρήστος Νίτσας, ο οποίος είχε βοηθούς τους Δημήτρη Μίχο και Χρήστο Μπράμη, που επίσης είχαν πολύ καλή παρουσία και ήταν προσεκτικοί στις υποδείξεις τους.

ΔΟΞΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παπαδημητρίου, Μουταφίδης, Χριστόδουλος (71'Βαϊράμης), Θάνος, Πλατής, Τσιώλης (39' λ.τ Αδάμου), Ρακιντζόγλου, Παζάρας (46'Σκριάπας), Μπάσιο (59'Χατζηλαδάς), Βαρσάμης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Πανδρεμένος Ν., Νικολακούλης (46'Σακελλαρίου), Παπαδημητρίου (75'Γκερλιώτης), Παπακώστας, Πανδρεμένος Χ., Πουρτσίδης (46'Φουρίκης), Μαστακούλης, Σώκος, Μπαλανίκας (59'Δημόπουλος), Φάσσας, Βλαχάκης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass