ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ (15:00) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΜΟΣ

Επικίνδυνη έξοδος για τον Απόλλωνα

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:06
Σημαντική θα είναι η απουσία  του Λουκάο την Κυριακή στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου Σημαντική θα είναι η απουσία του Λουκάο την Κυριακή στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Απόλλων Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ο οποίος δοκιμάζεται στην Καλαμαριά, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου(15:00).

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το 0-0 κόντρα στη Δόξα Δράμας έχει... πεισμώσει τους παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το τρίποντο και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου άξια μέχρι τώρα βρίσκονται. Ο Απόλλωνας που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, πλην από αυτό της περασμένη Κυριακής, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου σέντερ φορ Λουκάο, ο οποίος δηλώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσει την ποινή του (τέσσερις κίτρινες).
Επίσης αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του συμπατριώτη του Λούκας Ράμος, που «κληρονόμησε» ράμματα στο πόδι του, από κλωτσιά που δέχτηκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα.
Χθες οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν ρεπό και από σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League κατέκτησε η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας, κερδίζοντας την αντίστοιχη του Ν.Π.Σ.Βόλου, με σκορ 1-0.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του Συκουρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Τσακυργιάννης με δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Κακάμη, στο δεύτερο ημίχρονο. Οι νικητές είχαν και ευκαιρίες με τους Μπέικο, Τσαπατόρη και Τσακυργιάννη.
Διαιτητές ήταν οι Θωμάς Μπουρουζίκας, Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτρης Κοτούμπας, όλοι από την Ένωση της Λάρισας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Καμάκας): Σκούρας, Κακάμης, Βόγλης, Κοντογιώργος, Χότζα, Νταμπαλέτσιος, Παπαγεωργίου, Τσακυργιάννης, Μπέικος, Τσαπατώρης, Δρόσος.
Έπαιξαν ακόμη και οι Τόσκα, Μπρότσης, Σκύφτας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στα γραφεία τους, καλούνται οι παλαίμαχοι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας να παραλάβουν αθλητικό υλικό(φόρμες), ενώ στις 20:30 θα ακολουθήσει δείπνο ενόψει των Χριστουγέννων, στην ταβέρνα το «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass