Επικίνδυνη αποστολή για τον Ερμή Αγιάς

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (17:00)

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 22:39

Νίκη που θα τον κρατήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θέλει σήμερα ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος αντιμετωπίζει το Μαρούσι (17:00, κλ. Αγ. Θωμά Αμαρουσίου) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» απέναντι σε μία ιστορική ομάδα που στηρίζεται στην έδρα και «διψάει» για βαθμούς αφού βρίσκεται σε κρίσιμη βαθμολογική θέση. Το θετικό για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα είναι ότι οι δύο τραυματίες Τζόλος και Λάππας πήραν μέρος στη χθεσινή προπόνηση αφού δεν είχαν έντονες ενοχλήσεις και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση να προσφέρουν το 100% των υπηρεσιών τους στη σημερινή αναμέτρηση. «Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον κατάλληλο τρόπο γι’ αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας τον βαθμό δυσκολίας που έχει. Θέλουμε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη για να συνεχίσουμε την πολύ καλή φετινή μας πορεία, σχολίασε ο γενικός αρχηγός του Ερμή Άρης Αργυρούλης. Στην αποστολή του Ερμή, η οποία βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Λάππας, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Νταλός και Κούκσικς. ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ Εν τω μεταξύ ο Ιωνικός δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ σχετικά με την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη κι έτσι ο διεθνής σέντερ ανήκει από χθες στην ομάδα της Νίκαιας. Μάλιστα ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί θετικό σημάδι για τον Ερμή Αγιάς, καθώς ανάλογη είναι η περίπτωση του Παύλου Τοπάλη, τον οποίο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Από τη στιγμή που δικαιώθηκε στην προσφυγή του ο Ιωνικός, οι πιθανότητες να δικαιωθεί και ο Ερμής Αγιάς πλέον είναι μεγάλες. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την περίπτωση του Παύλου Τοπάλη αναμένεται τον Ιανουάριο. ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη του επί του Ιωνικού Ν. στην παράταση (93-90) στο ντέρμπι κορυφής, ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανώφειο τον Κόροιβο. Ο «Γηραιός» απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής πλέον, με ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Νίκαιας, απόσταση, όμως που δεν του επιτρέπει να εφησυχάζει. Δυσκολότερη αποστολή από τον Ηρακλή φαίνεται αυτή του Ιωνικού, ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα του Διαγόρα, ομάδα που τον ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00) Εθνικός- Πευκοχώρι Ψυχικό-Καστοριά Καρδίτσα-Απόλλων Π. Μαρούσι-Ερμής Αγιάς Αμύντας-Χαρ. Τρικούπης Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν. Ιπποκράτης-Καβάλα Ηρακλής-Κόροιβος Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ηρακλής 17 Ιωνικός Ν. 16 Ψυχικό 15 Αμύντας 15 Διαγόρας Δρ. 15 Ερμής Αγιάς 15 Καρδίτσα 14 Κόροιβος 14 Καστοριά 14 Ιπποκράτης 14 Μαρούσι 13 Πευκοχώρι 13 Απόλλων Π. 11 Χαρ. Τρικούπης 11 Καβάλα 10 Εθνικός 9

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass