Ορθιος και στο Κιλελέρ ο Φαλανιακός

*Νίκησε με 2-1 την ομώνυμη ομάδα, διευρύνοντας το σερί του *Με MVP τον Γ. Κακαβίτση ο Σμόλικας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΟΕ (3-0) *Πέρασε από τον Τύρναβο ο Αετός Μακρυχωρίου (3-0) *Σημαντικές νίκες για Δόξα Αργυροπουλίου και Αετό Αμυγδαλέας *Χωρίς γκολ τα παιχνίδια σε Αγιά και Βλαχογιάννι

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 22:00

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Φαλανιακός συνέχισε την εξαιρετική πορεία του στη φετινή «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική και διεύρυνε το σερί των επιτυχιών του.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της διοργάνωσης το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά επικράτησε χθες στο Κιλελέρ της ομώνυμης ομάδας με 2-1, προσθέτοντας την 11η νίκη στο ενεργητικό του.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου στη Φαλάνη, ο Σμόλικας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γ. Κακαβίτση (πέτυχε χατ τρικ) επικράτησε του ΠΟΕ με 3-0, ο Αμπελωνιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην Αγιά με τον Δωτιέα, ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε με 3-0 από τον Τύρναβο, ενώ η Δόξα Αργυροπουλίου έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της με 1-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Χωρίς τέρματα έληξε και το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Δαμασιακό, ενώ ο Αετός Αμυγδαλέας επιβλήθηκε της Λάρισας 2012 με 3-2 και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας. Τέλος, ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλής Λάρισας πρόσθεσε άνευ αγώνα (λόγω Συκουρίου) τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 13ης ημέρας της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμόλικας -ΠΟ Ελασσόνας  3-0

Τύρναβος 2005 – Μακρυχώρι      0-3

Αργυροπούλι-Αχιλλέας Φ.  1-0

Αμυγδαλέα-Λάρισα 2012    3-2

Δωτιέας Αγιάς-Αμπελωνιακός      0-0

Βλαχογιάννι-Δαμασιακός    0-0

Κιλελέρ-Φαλανιακός 1-2

Ηρακλής Λάρ.- Συκούριο    3-0 (ά.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός   27-9   35

Ηρακλής Λ.   28-11  31

Σμόλικας       25-14  27

Π.Ο.Ε.          19-13  22

Αμπελωνιακός         14-9   21

Δωτιέας        16-12  19

Μακρυχώρι   16-12  19

Αργυροπούλι 15-13  18

Αχιλλέας Φ.   15-14  18

Κιλελέρ         15-17  17

Βλαχογιάννι   16-19  16

Δαμασιακός  12-12  14

Αμυγδαλέα    14-20  13

Τύρναβος 2005       10-21  11

Λάρισα 2012 13-20  10

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/12, 15:00)

Αμυγδαλέα-Κιλελέρ

Φαλανιακός- Τύρναβος 2005

Λάρισα 2012- Βλαχογιάννι

Μακρυχώρι-Αργυροπούλι

Δαμασιακός-Ηρακλής Λάρ.

Αχιλλέας Φ.-Δωτιέας Αγιάς

Συκούριο- Σμόλικας (0-3 ά.α.)

Αμπελωνιακός-ΠΟ Ελασσόνας

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Ο Φαλανιακός διατήρησε το αήττητο, διευρύνοντας παράλληλα το σερί των επιτυχιών του, καθώς πέρασε και από το Κιλελέρ, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 2-1. Δυνατό παιχνίδι με στοιχεία ντέρμπι, που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους αρκετούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν.

Ο Φαλανιακός ξεκίνησε το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (συγκεκριμένα στα 24 δευτερόλεπτα) μετά από βαθιά μπαλιά του Φλώρου, ο Τσιάκος με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παλάσκας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουσιώρα, ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Φαλανιακός βρήκε και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 28' όταν μετά από φάουλ του Τσιάκου, ο Μπλέντι με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ, ωστόσο ο διαιτητής κ. Αγγελούλης είχε αντίθετη άποψη.

Στην επανάληψη παίχτηκε ανοιχτό παιχνίδι που θα μπορούσε να δικαιολογήσει οποιαδήποτε εξέλιξη στο σκορ.

Αρχικά ο Φαλανιακός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σιγουρέψει τη νίκη, στο 75' όταν το σουτ, πάνω στην κίνηση, του Μπλέντι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, και στο 83' όταν ο Χρ. Λυγούρας (αμαρκάριστος) με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Δύο πολύ μεγάλες στιγμές είχε και το Κιλελέρ στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα μετά από κοντινή κεφαλιά του Παλάσκα, απομάκρυναν προ της γραμμής οι αμυνόμενοι, στη συνέχεια ο Αργύρης σούταρε, ο Μάλτζαρης απέκρουσε και με τη βοήθεια της κάθετης δοκού η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου ο Αργύρης επιχείρησε νέο σουτ για να διώξει με το κεφάλι αμυνόμενος παίκτης.

Τελικά το 1-2 διατηρήθηκε με τον Φαλανιακό να παίρνει ένα ακόμα σημαντικό διπλό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Ντελέζο Θ. και Μπράμη.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι (87' Κασιός), Παλάσκας, Κολιός, Καρακάνος, Παπαγιαννούλης (65' Γαγάρας), Καρβούνης, Κουσιώρας (78' Κολοβός), Παπαχρήστος, Ζιόμπουρας (55' Αργύρης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (80'+3' Πανταζής Ηλ.), Μπλέντι, Ιωαννίδης (72' Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος (87' Μητρούσκας), Λεσάι (54' Δημητρέλης).

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ Γ. ΚΑΚΑΒΙΤΣΗ

Ο αρχηγός πήρε την ομάδα στους ώμους του και την οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη. Ο λόγος για τον Γιώργο Κακαβίτση που με το χατ τρικ που πέτυχε, χάρισε στον Σμόλικα Φαλάνης μία ακόμα σημαντική επιτυχία, αυτή τη φορά επί του ΠΟΕ με 3-0.

Ήταν το παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου με την ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη να πραγματοποιεί, άκρως ικανοποιητική εμφάνιση, απέναντι σε έναν ΠΟΕ που ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο δεινός σκόρερ των «πρασίνων» άνοιξε το σκορ στο 40', στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 57' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 89' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Μπράμη.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας (2′ λ.τ. Καρέτζος), Σκούπρας, Γκατζιούρας, Μπέτσης, Μακρής, Μολάς, Μάτος (85′ Λάλλος), Σπανός, Κακαβίτσης.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Σακοράφας (46′ Σιαφαρίκας), Συνάπαλος, Λαγός, Κυρίτσης Αθ., Νταμπώσης (70′ Κωνσταντινίδης), Μπούσιας, Πετάνι (46′ Πάτσης), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης.

ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε από τον Τύρναβο με 3-0 και κέρδισε έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου που είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκαμπέτας έχασε τετ - α - τετ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 11' ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά αποδείχθηκε εύστοχος και με ωραίο πλασέ, μετά από ασίστ του Αντωνόπουλου, άνοιξε το σκορ 0-1.

Τσιαντούλης, Μάρκο και Φουσίκας θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το σκορ στα μισά του πρώτου μέρους χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 40' όταν ο Τύρναβος βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση με την κοντινή κεφαλιά του Ντονούδη, την οποία εξουδετέρωσε ο Φαρμάκας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά επιθετικά δεν ήταν επικίνδυνοι, με εξαίρεση τη φάση του 54ου λεπτού όταν το φάουλ του Μπάκου πέρασε ξυστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Από την άλλη πλευρά ο Αετός που επιθετικά ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 66' με την κεφαλιά του Φουσίκα μετά από σέντρα του Μαλάκου, στο 68' ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδικό τετ - α - τετ στέλνοντας την μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία για να φτάσουμε στο 90' όταν ο Μαλάκος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με ωραίο πλασέ, μετά από απόκρουση του Βλιώρα στο σουτ του Φουσίκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στάικος με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Σκυβαλίδα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Σακελλαρίου): Βλιώρας, Καρράς, Τσατσελάρι, Δασκαλόπουλος, Κουτσοκέρας, Μπάκος Ι., Μπάκος Κ., Ντονούδης, Νταναβάρας, Τσέζμα, Γανός.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Μάρκο, Πούτας, Σουφχάρας, Σιάτρας, Καλούσης (68' λ.τ. Γκουτζαμπασούλης), Γκαμπέτας (46' λ.τ. Μαλάκος), Κλούρας, Φουσίκας, Αντωνόπουλος (90'+1' Τζίκα Ιλ.), Τσιαντούλης (89' Σουπεκιώτης).

«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ»

ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί του Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0, πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 71' όταν μετά από ωραία ενέργεια του Κουρμπάτι και «σπάσιμο» της μπάλας, ο Δίχρης με δυνατό σουτ σημάδεψε το παραθυράκι της αντίπαλης εστίας γράφοντας έτσι το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Γκαραγκούνη, Τσιάγκο και Ραμάι, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Ο Αχιλλέας που πίεσε ψηλά στην επανάληψη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 67' με τον Ζιώγα ο οποίος βγήκε τετ - α - τετ, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Δόξας απομάκρυναν την μπάλα (προ της γραμμής).

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ακρίβος, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Χασιώτη.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Φουρτούνας, Σαΐτης, Ραμάι, Δίχρης, Γκαραγκούνης (46' Χατζηγρηγορίου), Τσιάγκος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Μπαταβάνης, Τσούλης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Καρβούνης, Ταστεμερίδης, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος (85′ Σαμαράς), Παπακωνσταντίνου, Κούμρια (75′ Πετράκης), Ζιώγας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Την απόφασή του να παραιτηθεί, για προσωπικούς λόγους, από τη Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων και τη θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδος ανακοίνωσε ο κ. Νίκος Βούλγαρης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παραιτούμαι από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων για προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος και το απερχόμενο τεχνικό επιτελείο για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ τους κ. Λέφα, Γιαννολόπουλο, Γιαννακόπουλο, Δημακόπουλο, Σκαντζούρη, Γκόβαρη, Χατζημήτρο, Ζαφειρούλη, Γκαβογιάννη και Μπασαγιάννη. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον φροντιστή της ομάδος κ. Βουλγαράκη.

Τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο για την άψογη αντιμετώπιση τόσο προς το σωματείο του Αχιλλέα όσο και σε εμένα προσωπικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους κ. Αχιλλέα Μπακαλέξη και Τάκη Ρόφαλη για την άψογη συνεννόηση που είχαμε με την ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων σε όλους τους τομείς.

Κανείς δεν είναι ανώτερος της ομάδος παρά μόνο η Ιστορία της».

ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Αμπελωνιακό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία, χωρίς ωστόσο να δείχνουν ικανές να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πιο επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος (καλύτερη στιγμή η διπλή ευκαιρία των Βούκια-Αλεξανδρή), ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο χωρίς όμως να υπάρχει ουσία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φακής με βοηθούς τούς κ. Καραμπούλα και Τέγος Δ.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Ρούσσος, Γεωργοβίτσας (46' Γούτος), Βλάχος (60' Φουκαλάς), Κορλός, Ντελής, Ποτόσογλου, Ντακούλας, Πασιάς (85' Βούζας), Μπαλαμώτης, Τσατσαλίδης, Γελαλής.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Φουδούλης, Γούτος, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Νικολακούλης, Χατζούλης (53' λ.τ. Μεσημέρης), Βαλατσός (75' Τεκέδης), Λιάκος (70' Καρυπίδης), Αλεξανδρής, Βούκιας (86' Κατσής).

«ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ»

ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Χωρίς νικητή και τέρματα έληξε και το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στη Δόξα και τον Δαμασιακό. Η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι και ως εκ τούτου οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν με δύναμη για τη νίκη.

Πολύ καλές στιγμές για τον Δαμασιακό σημειώθηκαν στο 40' όταν ο Μουσιάρης πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 65' όταν ο Λούτσος αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 70' όταν Τσιανάς έκλεψε μπάλα, πάσαρε στον Μπαντή, ο οποίος πλάσαρε άουτ, ενώ στο 90' ο Βίδρας από πολύ κοντά με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, για να παραμείνει έτσι το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλη που είχε βοηθούς του κ. Μίχο και Τέγο Δ.

Μετά το παιχνίδι η Διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου συγχαίρει την διαιτησία των κ. Κουκούλη, Μίχου, Τέγου στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Δαμασιακό, διότι σε ένα πολύ δυνατό τοπικό ντέρμπι ήταν πολύ καλή και έπαιξε το παιχνίδι με επιτυχία».

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Ιγγλέζος (46' Κοντοθανάσης), Τσανάς (85' Βίδρας), Μπαντής (82' Γεωργούλης), Αλεξίου (87' Πέτρου).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρ. Λόλας): Μιγδάνης, Ιωναννίδης, Μπακαΐμης (75' Λέτσιος), Ντόκος, Αμπατζίδης, Τσιάλτας, Νάτσης, Γκαντρής, Λούτσος, Σουγλής Στ., Μουσιάρης.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας με 3-2 επί της Λάρισας 2012 και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 15' με τον Πρατσίλα (με διπλή προσπάθεια) και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 20' με το πέναλτι του Βλιώρα (το κέρδισε ο Δ. Κίτσιος).

Ο Αετός πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 25' όταν μετά από κόρνερ του Φιλίππου, η μπάλα κατέληξε στον Σιάρκο ο οποίος με σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 30' η Λάρισα 2012 στάθηκε άτυχη, καθώς ο Κουκουτσέλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή κατάφεραν να βρουν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 60' όταν μετά από φάουλ του Φιλίππου, ο Παραφέστας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Το παιχνίδι ωστόσο δεν είχε τελειώσει. Η Λάρισα 2012 αντέδρασε και στο 70' μείωσε σε 3-2 με τον Ντ. Μπόντε, ενώ στο 88' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Δ. Κίτσιος βγήκε τετ - α - τετ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα.

Στο 90' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Περδίκης των γηπεδούχων αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και αποβλήθηκε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Χήτος, με βοηθούς τούς κ. Πάλλα και Μπούτο.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Αλεξούδης Δ., Καλαϊτζής, Βαρλάγκας, Περδίκης, Πρατσίλας, Σιάρκος, Ανδριανόπουλος (30' λ.τ. Παραφέστας), Παρασκευούδης, Παπαδήμου (65' Φούντας), Φιλίππου (73' Ντάσκας), Ντάλλας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (55' λ.τ. Μπόντε Ντ.), Φλώρος Αντ., Κουκουτσέλος, Φλώρος Παν., Δημόπουλος, Ευθυμίου, Πάσιος (75' Βιλανάκης Γ.), Τσιτσόπουλος, Κίτσιος Δ., Βλιώρας (70' Καραγιάννης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass