Ζέστανε τον κόσμο της η ΑΕΛ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ - ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 22:36

Η ΑΕΛ κοίταξε στα μάτια την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αγωνίστηκε παλικαρίσια για 90+3', όμως στο τέλος η τύχη δεν της χαμογέλασε για να κατακτήσει τους τρεις και όχι τον έναν βαθμό, που πήρε τελικά.

Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα μιας δυνατής αναμέτρησης, σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθούσε για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αλλά παρ' όλα αυτά το ματς είχε ευκαιρίες και αρκετές καλές στιγμές. Μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League, οι «βυσσινί» ζέσταναν τον κόσμο με την ελπιδοφόρα εμφάνισή τους και το χειροκρότημα, με τη λήξη του παιχνιδιού, ήταν ίσως η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών τους. Σίγουρα θα ήταν ιδανικότερο αν ο Μπαργκάν στο 90’ +3 σημάδευε σωστά και η ΑΕΛ κέρδιζε τη σημαντική αυτή αναμέτρηση. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και γκολ σημειώνονται εκεί που δεν τα περιμένει κανείς, αλλά και χάνονται απίστευτες ευκαιρίες, όπως έγινε στην προχθεσινή αναμέτρηση. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να καταδικάσουμε έναν ποδοσφαιριστή που θεωρούμε πως ο ίδιος θα στενοχωρήθηκε περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του, γιατί αν το πόδι του Οικονόμου δεν απέτρεπε το 1-0, σήμερα θα μιλούσαμε για έναν άλλο Μπαργκάν. Τον Μπαργκάν λοιπόν οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε, διότι ό,τι η τύχη δεν του έδωσε στην τελευταία φάση, σε κάποιο άλλο παιχνίδι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πιστεύουμε πως θα είναι πιο τυχερός, για να δώσει τη χαρά που και ο ίδιος θέλει στους φίλους της ομάδας.

ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ Ο ΧΟΥΜΠΤΣΕΦ

Εκτός από τους δύο βαθμούς, μεγαλύτερη ίσως απώλεια είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Χούμπτσεφ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ήταν ο μεγάλος άτυχος του προχθεσινού αγώνα και η ΑΕΛ πλέον… πονάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, γι' αυτό και θα φροντίσει η διοίκηση να γίνουν δύο μεταγραφές. Σε ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρονται τα εξής: «Δυστυχώς η αρχική διάγνωση του γιατρού μας κ. Μπασδέκη και του φυσικοθεραπευτού μας κ. Ζαχαρή, επαληθεύτηκε. Ο εξαίρετος νεαρός ποδοσφαιριστής μας Χρίστοφορ Χούμπτσεφ από το μαρκάρισμα του Γιαννιώτα, στο οποίο δυστυχώς δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ και ο Γιαννιώτας συνέχισε τη φάση χωρίς βεβαίως να έχει αντιληφθεί τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστού μας, υπέστη ολική ρήξη προσθίου χιαστού. Ευτυχώς δεν έχει υποστεί καμία ζημιά στους μηνίσκους και στους άλλους συνδέσμους. Δυστυχώς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα επανέλθει πιο γερός από πριν. Ούτε ο ποδοσφαιριστής μας ούτε κανείς από την οικογένεια της ΑΕΛ επιρρίπτουμε ευθύνη στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιαννιώτα, ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ήρθε στα αποδυτήρια μας για να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή μας φανερά στεναχωρημένος για αυτή την άτυχη στιγμή».

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Εν τω μεταξύ εκτός από το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ θέλει να συνεχίσει και στο Κύπελλο Ελλάδος. Αύριο λοιπόν στην 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν στις 19.30 στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου και τους αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης. Ο Απόλλων Πόντου είναι ομάδα της Football League η οποία βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και η ΑΕΛ αναμφισβήτητα έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει, αλλά χρειάζεται να παίξει με την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό της. Ενδεχομένως ο κ. Φέστα να δώσει ευκαιρία και σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο αρχηγός Νίκος Καρανίκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Τέσσερα ματς για το Κύπελλο

Για την 3η αγωνιστική της 4ης φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διεξαχθούν σήμερα οι παρακάτω τέσσερις αναμετρήσεις: 1ος ΟΜΙΛΟΣ 19:30 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 3ος ΟΜΙΛΟΣ 15:00 Ιεράπετρα-Παναιτωλικός 6ος ΟΜΙΛΟΣ 17:15 Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τριπ. 8ος ΟΜΙΛΟΣ 15:00 Ηρόδοτος-Πανιώνιος 19:30 Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ(αύριο) Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Πανιώνιος 6-0 6 ΑΕΛ 4-3 3 Απόλλων Πόντου 1-4 3 Ηρόδοτος 1-5 0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass