Γιορτές στο παρκέ για τον Ερμή Αγιάς

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2018 15:45

Μπορεί τα Χριστούγεννα να ήταν ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του Ερμή Αγιάς, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και τις υπόλοιπες ημέρες.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα βρίσκεται κανονικά στο γήπεδο και ανάλογα των συνθηκών είναι πολύ πιθανό να γίνει προπόνηση και ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τα οποία θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστούν, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στην Πάτρα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 με τον Απόλλωνα, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών κάθε άλλο παρά θετική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ερμή, διεξήχθη χθες φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΓΣ Φαρσάλων. Από το χθεσινό φιλικό απουσίαζαν ο Νέστορας Κόμματος καθώς ο Γιώργος Σκαραφίγκας θέλησε να τον ξεκουράσει, ο Δημήτρης Λόλας που έχει έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς, ο Χρήστος Μηλιώνης που επίσης είναι τραυματίας, ο Σίλας Τσούμας που είναι άρρωστος ενώ ο Τάσος Σπυρόπουλος εγκατέλειψε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς παίκτες, ενώ έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους. Με την ομάδα του Ερμή αγωνίστηκαν επίσης οι Τοπάλης (αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την έκδοση του δελτίου του) και οι νεαροί Τσιούλκας και Χανέλι.

«Είχαμε ένα διάλειμμα ξεκούρασης τεσσάρων ημερών, το οποίο πιστεύω έκανε καλό στα παιδιά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Υπάρχει αρκετά καλή διάθεση, το κλίμα είναι πολύ καλό και ξεκινήσαμε εκ νέου τις προπονήσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τις γιορτινές ημέρες και να μπούμε στη διαδικασία της προετοιμασίας ενόψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα, γιατί σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία ήταν η ομάδα μάλλον αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας γυρίσει πίσω» σχολίασε ο Γιώργος Σκαραγίφκας και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό προγραμματίσαμε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι για να είμαστε σε εγρήγορση και να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, γιατί καλώς ή κακώς το μυαλό ξεφεύγει. Θα έχουμε προπόνηση μέχρι και τη Δευτέρα, την Τρίτη ίσως δώσουμε ρεπό – όμως δεν είναι ακόμα σίγουρο γιατί θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα είμαστε. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή, που έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για την Πάτρα».

Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο ΓΣ Φαρσάλων νίκησε με 60-46. Τα δεκάλεπτα τελείωσαν 4-14, 21-19, 38-44, 46-60. Πρώτος σκόρερ για τον Ερμή ήταν ο Νταλός με 14 πόντους και για τον ΓΣ Φαρσάλων ο Γκιουλέκας επίσης με 14 πόντους (2 τρ.).

Η ομάδα των Φαρσάλων βρίσκεται και αυτή στη φάση της προετοιμασίας για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 με αντίπαλο τη δυνατή ΧΑΝΘ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Για τον τεχνικό Χάρη Φόρο, που δεν είχε στη διάθεσή του τον Δέσπο (δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού) ήταν ένα καλό αγωνιστικό τεστ. Οι Φαρσαλινοί θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο παρκέ την Τρίτη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους εξής παίκτες:

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ: Τριανταφύλλου, Κούκσικς, Τσιλούλης, Σπυρόπουλος, Νταλός, Βρεττάς, Τζόλος, Τσιαμπαλής, Λάππας, Τοπάλης, Τσιούλκας, Χανέλι.

ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Λεπενιώτης, Γκιουλέκας, Αναγνωστόπουλος, Τοπουζίδης, Συνετός, Τσιόγκας, Φιλιππόπουλος, Χαιρετίδης, Φαρμάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass