Χωρίς αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2019 22:25

Χωρίς αγωνιστική δράση θα κυλήσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον νομό. Την απόφαση αυτή πήρε το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στη χθεσινή του συνεδρίαση μετά από σχετική πρόταση του προέδρου κ. Μπουχλαριώτη η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Όπως επισήμανε ο κ. Μπουχλαριώτης σε επικοινωνία που είχε με τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής, του επισημάνθηκε ότι δεν πρέπει τα γήπεδα να δοθούν προς χρήση αυτό το Σαββατοκύριακο και σε συνάρτηση με το ότι τα γήπεδα των περιφερειακών δήμων του νομού στην πλειοψηφία τους είναι ακόμα καλυμμένα από χιόνι καθίσταται αδύνατη η επανέναρξη όλων των τοπικών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο, όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδης. Ενδεχομένως να μην χρειαστεί να οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές στους 1ο, 2ο και 3ο ομίλους της Β’ κατηγορίας.

 

Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ
Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ τους κατέστησε σαφές ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε πλέον.
«Είμαστε αισίως στον δεύτερο χρόνο της θητείας μας ως διοίκηση στην Ένωση. Ακόμα και αν τα σωματεία μάς είχαν δώσει έστω και μία μικρή περίοδο χάριτος αυτή τελείωσε. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες ούτε «δεν ήξερα». Όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας αλλά και από αυτά που λέμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουχλαριώτης για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επίθεση κατά του Θανάση Τζήλου λέγοντας:
«Η περσινή χρονιά, δυστυχώς στο τέλος της, σημαδεύτηκε από ένα θλιβερό και παράλληλα πρωτοφανές για το τοπικό ποδόσφαιρο συμβάν και αναφέρομαι στην επίθεση κατά του κορυφαίου διαιτητή μας, που πλέον είναι διεθνής, Θανάση Τζήλου. Το θέμα απασχολεί τις αρχές και υπάρχουν εξελίξεις».
Ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης τονίζοντας τα εξής:
«Ίσως φέτος να αντιμετωπίσουμε κάποια επιπλέον προβλήματα, που θέλουν κάποιοι να μας δημιουργήσουν λόγω των τοπικών εκλογών. Κάποιοι ήδη από τώρα άρχισαν να λένε διάφορα. Δεν πρέπει να ανακατευτούμε και να έρθουμε μεταξύ μας σε κόντρες. Να είμαστε την επόμενη ημέρα όλοι μαζί εδώ, ενωμένοι για το καλό του ποδοσφαίρου».

 

Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
Περισσότερους από 15.000 λαχνούς της μεγάλης φετινής λαχειοφόρου έχουν προμηθευτεί τα σωματεία της ΕΠΣΛ μέχρι τώρα (περίπου 30 σωματεία). Όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης θα πρέπει και τα υπόλοιπα σωματεία σιγά-σιγά να έρχονται και να προμηθεύονται τους λαχνούς που αναλογούν στον καθένα. Υπενθυμίζεται ότι για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας είναι 800 λαχνοί, της Α1 700 και της Β’ 600 αντίστοιχα (συν 100 για κάθε τμήμα υποδομής για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτου κατηγορίας).

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Αρκετό χρόνο απασχόλησε χθες το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ το θέμα της Γιορτής του Ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα ο κ. Μπουχλαριώτης κατέθεσε πρόταση (όπως τόνισε ήταν ιδέα του υπαλλήλου κ. Σταυρίδη) για τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αντί της χοροεσπερίδας προκειμένου να ενισχυθούν επιπλέον τα σωματεία. Τα εισιτήρια θα μοιράζονται στα σωματεία τα οποία θα αυξήσουν τα έσοδά τους από την πώλησή τους.
Η πρόταση Μπουχλαριώτη αιφνιδίασε τα περισσότερα από τα μέλη του Δ.Σ., ενώ από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης παρουσιάστηκε ενοχλημένος λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η συγκεκριμένη πρόταση δεν είναι πρωτόγνωρη. Έχει ξαναγίνει. Με θίγει το ότι εκφράστηκε σαν νέα πρόταση. Έχει ξαναγίνει πριν τέσσερα χρόνια. Δεν γράφονται πρακτικά;
…Δεν διεκδικώ την πατρότητα καμιάς ιδέας, αλλά της υλοποίησής της. Ιδέες υπάρχουν πολλές, αλλά όποιος τις υλοποιεί είναι μάγκας».
Τελικά το θέμα αποφασίστηκε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, ενώ ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Κατσικάρη, Αλατά και Γρηγοριάδη προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Σε ό,τι αφορά στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ, η πρόταση είναι να πραγματοποιηθεί στο «Starz» κοντά στις Αποκριές. Και γι’ αυτό το θέμα συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Γκρίμπα, Γκουτζαμάνη και Καρακάση για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ομόφωνα εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018 ενόψει της Γενικής Συνέλευσης στις 31 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στις 188.137,33 ευρώ και με υπόλοιπο από 31/12/17, 66.559,09 ευρώ, το νούμερο των εσόδων είναι 254.696,42 ευρώ.
Το σύνολο των εξόδων ανήλθαν στις 208.698,28 ευρώ που σημαίνει ότι στο ταμείο της ΕΠΣΛ προς χρήση από 1/1/19 βρίσκεται το ποσό των 45.998,14 ευρώ. Όπως διευκρινίστηκε από τον κ. Μπουχλαριώτη υπάρχει μία μείωση της τάξης των 21.000 ευρώ περίπου στο υπόλοιπο προς χρήση καθώς το 2018 πληρώθηκαν όλα τα μεγάλα δώρα (αυτοκίνητα, μηχανάκια κ.λπ.)και των δύο λαχειοφόρων, δηλαδή της περσινής και αυτής που τρέχει φέτος.

 

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα υπόλοιπα θέματα, αποφασίστηκε η ανανέωση για τρεις μήνες των συμβάσεων (είχαν λήξει στις 31/12/18) με τους Ενωσιακούς προπονητές κ. Τσέτσιλα και Φώλλα.
Εγκρίθηκε και θα δοθεί στους παρατηρητές αγώνων η αποζημίωση μέχρι τέλους του 2018.
Για το σημαντικό θέμα του Ενωσιακού γηπέδου ο κ. Μπουχλαριώτης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα μπει στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της έγκρισης παραχώρησης της έκτασης στη Ν. Πολιτεία και κάλεσε όλους τους συμβούλους της ΕΠΣΛ να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως είπε κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα). «Φτάσαμε στο δια ταύτα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουχλαριώτης.
Τέλος χθες στην Αδριανού κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δ.Σ. και των υπαλλήλων της ΕΠΣΛ, ενώ μοιράστηκαν κομμάτια και στους παρευρισκόμενους παράγοντες σωματείων. Τυχερός ήταν ο πρόεδρος του Κιλελέρ κ. Χρ. Φτάρας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass