Δημιουργεί προσδοκίες η ΑΕΛ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ…ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 22:48

Δυναμικά μπήκε στο 2019 η ΑΕΛ, η οποία μετά το 3-2 στο Κύπελλο Ελλάδος επί του Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε και τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι «βυσσινί» δείχνουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δημιουργούν προσδοκίες, καθώς με τις μεταγραφές που έγιναν η ομάδα παρουσιάζει μια σαφώς καλύτερη εικόνα από ό,τι στον πρώτο γύρο και έχει διάθεση για να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Παρότι στα δύο αυτά παιχνίδια ο αγωνιστικός χώρος στο AEL FC ARENA ήταν πολύ βαρύς λόγω της κακοκαιρίας, οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα αγωνίστηκαν με μεγάλη διάθεση και έδειξαν πως η σοβαρή δουλειά του Ιταλού προπονητή, φέρνει σιγά-σιγά αποτελέσματα.

Η ΑΕΛ λοιπόν συνεχώς ανεβαίνει βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φιλάθλους της και το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος της αναμέτρησης, ήταν μια επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΗ

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή 20/1(17:15) , μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και η οποία ισοβαθμεί στην 8η θέση της βαθμολογίας , με τον Πανιώνιο (19 βαθμοί).

Στόχος της ΑΕΛ είναι να πάρει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς, που θα την οδηγήσουν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία και σίγουρα οι νίκες φέρνουν χαρές και ανεβάζουν παράλληλα την ψυχολογία στα ύψη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε η προετοιμασία και το ευχάριστο για τον προπονητή κ. Φέστα είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 16ης ΗΜΕΡΑΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν, 13.037 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 2.172. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων αγωνιστικής, είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναιτωλικός που κόπηκαν 537 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3.558 εισιτήρια. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 1.349 εισιτήρια.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 16ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης    1.349

Ατρόμητος - Παναιτωλικός  537

ΟΦΗ - Πανιώνιος     2.653

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός          2.825

Παναθηναϊκός - Ξάνθη       3.558

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2.115

*Δεν αναφέρονται τα εισιτήρια των δύο χθεσινών αγώνων, Άρης – Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

ΣΤΙΣ 23/1 Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ

ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το τριήμερο 22-24/01 θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16», του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στις 17:15 θα γίνει ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, από κανάλι του Cosmote TV.

Η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι στο AEL FC ARENA, επικράτησε με σκορ 3-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων της φάσης των «16»:

ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης

17:15 AEK - ΑΟΧ/Κισσαμικός

17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ

19:30 Ολυμπιακός - Ξάνθη

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17:15 ΟΦΗ - Εργοτέλης

19:30 Παναθηναϊκός - Λαμία

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass