Κόντρα ανάμεσα σε Καρυπίδη - Κούγια

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2019 15:58

Κόντρα δημιουργήθηκε ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια και της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη με αφορμή δημοσίευμα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, τηλεφώνησε εκνευρισμένος στον Βασίλη Γκαγκάτση και στον Αλέξη Κούγια, θέλοντας να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena. Τόνιζαν μάλιστα ότι ο κ. Καρυπίδης είπε: «Είναι απαράδεκτο να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα, είναι ντροπή και για τη λίγκα να έχει τέτοια γήπεδα, κινδυνεύουν οι ομάδες».


Ακόμη, όπως αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, σκοπεύει να στείλει επίσημο έγγραφο διαμαρτυρίας στη Superleague αλλά και να θέσει ζήτημα για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στο επόμενο Δ.Σ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας απάντησε λέγοντας ότι ουδέποτε επικοινώνησε μαζί του και... « Πριν από λίγη ώρα όμως μου έστειλε ένα μήνυμα με χυδαίο περιεχόμενο, που δυστυχώς, όση προσπάθεια και να έκανα, δεν κατάλαβα ούτε γιατί το έστειλε, ούτε σε τι κατάσταση ήταν όταν το έστειλε. Φυσιολογικός άνθρωπος και μάλιστα ιδιοκτήτης του ιστορικού Άρη είναι αδύνατον ούτε να σκεφτόταν ούτε να έστελνε τέτοιο μήνυμα.
Δυστυχώς αναγκάστηκα να κατέβω στο δικό του τραγικό επίπεδο και να του απαντήσω στο ίδιο ύφος, αφού σε όσες προσπάθειες κι αν έκανα, δεν τολμούσε να σηκώσει το τηλέφωνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass