Με δέκα αρίστευσε…

Η ΑΕΛ παίζοντας έναν ολόκληρο αγώνα με παίκτη λιγότερο πήρε δίκαια ισοπαλία από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ (1-1) - Εκπληκτικό το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντέλετιτς στο 54’

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2019 22:24

Για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της η ΑΕΛ αναγκάστηκε να ξεκινήσει ουσιαστικά ένα παιχνίδι με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Γκοΐκοβιτς 38 δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα του αγώνα) αλλά κατάφερε να αριστεύσει με την απόδοσή της.

Και αυτό έγινε χθες στο ΟΑΚΑ όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό με 1-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με πέναλτι του Μακέντα και έπαιξαν με παίκτη περισσότερο από τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα (!) της αναμέτρησης, αλλά η ΑΕΛ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με τον Ντέλετιτς στο 54’.
Το πάθημα της Τρίπολης με τον πρόσφατο αποκλεισμό από τον Αστέρα (5-3) φαίνεται ότι έγινε μάθημα αφού μετά την ισοφάριση του Ντέλετιτς ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έδωσε μαθήματα αμυντικής λειτουργίας (άλλωστε οι Ιταλοί εφάρμοσαν πρώτοι το περίφημο κατενάτσιο που επινόησε ο Χελένιο Χερέρα στην Ιντερ τη δεκαετία του 1960).
Αμυντικές αλλαγές με Γκόλια, Ακόστα, Μόρα και με πέντε αμυντικούς ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες παίζοντας διαρκώς με σέντρες που ήταν εύκολη λεία για τα ψηλά σέντερ μπακ της ΑΕΛ.
Το τελικό 1-1 φέρνει τη λαρισινή ομάδα στην 9η θέση ενώ παράλληλα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αρχίζει και μιλάει για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί.
Από δω και πέρα, με εξαίρεση το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΛ έχει καλό πρόγραμμα που προσφέρεται για βαθμούς και βαθμολογικές ανατροπές.
Η ουσία είναι ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα που δύσκολα χάνει και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, αυτό χθες από τον Παναθηναϊκό.
Ο μόνος προβληματισμός είναι ότι η ομάδα δεν κερδίζει εύκολα κόρνερ καθώς χθες δεν κέρδισε πάλι ούτε ένα.
Αλλά στη βαθμολογία δε μετράνε τα κόρνερ αλλά τα αποτελέσματα και η ΑΕΛ αρχίζει και παίρνει αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Αν καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» τότε θα μιλάμε για πορεία με όνειρα που θα έχουν μέσα και Ευρώπη.Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε με τακτική 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Καρανίκα (δεξιά), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι (αριστερά), αμυντικά χαφ τους Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, και στα πλάγια τους: Μπαργκάν (αριστερά) και Ντέλετιτς (δεξιά). Στην επίθεση ήταν οι: Σικάφκα και Νούνιτς.
Ο γνώριμος στην ΑΕΛ (κυπελλούχος το 2007 με τους «βυσσινί») προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης παρέταξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την ομάδα του με 4-3-3 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, στην άμυνα τους: Ινσούα (αριστερά), Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί (δεξιά), στη μεσαία γραμμή τον Κουρμπέλη αμυντικό χαφ και πιο μπροστά τους Δώνη και Τζανδάρη ενώ στην επίθεση ήταν οι: Μπουζούκης (αριστερά), Μακέντα και Εμμανουηλίδης (δεξιά). Στην αρχή φάνηκε ότι ο Δώνης πήγε να παίξει με τρία σέντερ μπακ αλλά μάλλον τον ευνόησε η ροή του αγώνα και το μετέτρεψε αμέσως σε 4-2-3-1 και όχι 3-5-2.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρεμένα για τον Παναθηναϊκό καθώς κέρδισε αμέσως (στα πρώτα 38 δευτερόλεπτα) πέναλτι και αποβλήθηκε ο Γκοΐκοβιτς. Το πέναλτι μετέτρεψε σε τέρμα ο Μακέντα και άρχισε ένας άνισος αγώνας με έντεκα εναντίον δέκα.
Ο Φέστα έβγαλε αμέσως τον Μπαργκάν και πήρε τη θέση του ο Γκόλιας για να παίξει σέντερ μπακ ενώ ο Σικάφκα πήγε αριστερά και το σύστημα έγινε 4-4-1.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή με το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργεί κλασική ευκαιρία, με την ΑΕΛ να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει ένα μακρινό σουτ στο τέλος σχεδόν του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΛ αφού στο 54’ ο Ντέλετιτς με προσωπική ενέργεια πήρε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη και ισοφάρισε σε 1-1.
Μετά η… μπάλα πήγε στον Φέστα. Βάζει τον αμυντικογενή Ακόστα στα χαφ αντί του Σικάφκα και δίνει στον Παναθηναϊκό χώρο που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο άλλων παλαιότερων εποχών (Ντόκεν και Χαραλαμπιδη)… Σέντρες ψηλές χωρίς νόημα.
Ο Φέστα ρίχνει και τον Μόρα αντί του Ντέλετις και η άμυνα έγινε πιο δυνατή.
Στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός δημιούργησε δύο ευκαιρίες αλλά ο Κρίστινσον ήταν σε καλή μέρα και αυτός.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να διαμαρτύρονται για τον μην καταλογισμό ενός πέναλτι στο 87’ του Ζίζιτς στον Μακέντα αλλά δε νομίζουμε ότι είχαν προβλήματα με τη διαιτησία…
Ας δούνε τα λάθη του…

 

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
1’: Μπαλιά του Μαυρομμάτη προς τον Μακέντα που βρίσκεται πίσω από την άμυνα της ΑΕΛ και ενώ φθάνει προ του Κρίστινσον πέφτει κάτω στο ύψος της μικρής περιοχής υπό την πίεση του Γκοΐκοβιτς και ο διαιτητής δίνει πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΛ.
2’: Το πέναλτι εκτελεί ο Μακέντα και κάνει το 1-0.
4’: Ο Εμμανουηλίδης σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή ύστερα από πάσα του Δώνη αλλά η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κρίστινσον.
13’: Σουτ του Ινσούα από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα καταλήγει απελπιστικά άουτ
23’: Κόρνερ εκτελεί ο Εμμανουηλίδης από δεξιά και ο Κουλιμπαλί πιάνει κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ισλανδού τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
29’: Σουτ του Εμμανουηλίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Κρίστινσον.
43’: Μακρινό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς η μπάλα καταλήγει άουτ.
54’: Ο Ντέλετιτς κλέβει την μπάλα από τον Μαυρομμάτη, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και κάνει το 1-1.
82’: Μακρινό σουτ του Ινσούα αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
87’: Κόρνερ εκτέλεσε ο Μουνιέ, ο Κουλιμπαλί στο πρώτο δοκάρι πιάνει κεφαλιά πάσα προς τον Μακέντα που σπρώχνεται από τον Ζίζιτς και η μπάλα φεύγει πλάγια…
90+3’: Σουτ του Κουρμπέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει ο Κρίστινσον σε κόρνερ στη δεξιά γωνία του.
90+4’: Εκτέλεση κόρνερ από τον Μουνιέ και ο Κουρμπέλης πιάνει κεφαλιά αλλά μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Καλύτεροι από την ΑΕΛ ο Ντέλετιτς που αποδεικνύεται παίκτης άλλης κλάσης και ο Κρίστινσον για τις αποκρούσεις στο τέλος. Ο Καρανίκας δεξιά εξουδετέρωσε τον Ινσούα και πήγε πολύ καλά όπως και ο Γιακιμόφσκι. Ζίζιτς και Γκόλιας δεν έχασαν μονομαχίες. Ο Σετσέροβιτς ικανοποίησε αλλά ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν είχε υψηλή πτήση. Μαχητικός ο Σικάφκα όπως και ο μοναχικός στην επίθεση Νούνιτς.
Ο Γκοΐκοβιτς με τον Μπαργκάν δεν κρίνονται ενώ πολύ καλός ήταν ο Ακόστα. Ο Μόρας στο τέλος έπαιξε με την εμπειρία του.
Από τον Παναθηναϊκό φάνηκαν ο Κουλιμπαλί με τον Κουρμπέλη και τον Εμμανουηλίδη. Καλός σέντερ φορ ο Μακέντα.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Έκανε λάθη ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) αλλά όπως αποδείχθηκε όχι εσκεμμένα. Απλά, ήταν κακός διαιτητής. Δεν έπρεπε να αποβάλει τον Γκοΐκοβιτς, άφησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν πολλές φορές βόλεϊ (ατιμώρητοι) ενώ στο τέλος δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ των «πρασίνων».
Κόκκινη κάρτα ειδε ο Γκοΐκοβιτς και κίτρινες κάρτες οι: Τζανδάρης, Μαυρομμάτης, Γιακιμόφσκι, Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Καρανίκας, Κρίστινσον
Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Βασίλειος Νικολακάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63’ Μουνιέ), Μπουζούκης (46’ Άλτμαν), Εμμανουηλίδης (75’ Χατζηθεοδωριδης), Μακέντα.
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (7’ Γκόλιας), Ντέλετιτς (77’ Μόρας), Σικάβκα (59’ Ακόστα), Νούνιτς.

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

 

Φέστα: Γιατί κόκκινη;

Δώνης: Αναλαμβάνω την ευθύνη

«Ο διαιτητής πήρε σωστά απόφαση για πέναλτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση για κόκκινη κάρτα» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ 1-1.
Αναλυτικά είπε: «Ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι για εμάς. Ο διαιτητής πήρε σωστά απόφαση για πέναλτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση για κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε μία πολύ καλή αντίδραση. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και στο τέλος νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».
Γι’ αυτά που τους είπε στο ημίχρονο: «Τους φώναξα λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια και τους είπα πως τώρα πρέπει να δείξουν πως είναι άντρες».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
«Αναλαμβάνω ολοκληρωτικά την ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟ Γιώργος Δώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά είπε: «Μερικές τέτοιες φορές ή τέτοια διαστήματα τις σιχαίνομαι. Το συναίσθημα της απογοήτευσης είναι πολύ μεγάλο και επειδή ξέρεις πόσο δουλεύεις για να χτίσεις κάτι με κόπο, πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί. Αναλαμβάνω ολοκληρωτικά την ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Η εικόνα μας η σημερινή είναι απογοητευτική, το ματς ξεκινά ιδανικά για εμάς και κινούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο λες και είμαστε στο 20-30% σε σχέση με αυτό που ήμασταν. Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στους ποδοσφαιριστές μας. Το κομμάτι του μυαλού μας είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε μετά το γκολ και ήταν το μυαλό μας όσο περνούσε ο χρόνος να πάμε γρήγορα να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή. Αν με ρωτήσετε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αλλά θα πρέπει να εστιάσω και ατομικά και ομαδικά γιατί έχουμε παιχνίδι πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».
Για το επόμενο ματς που είναι σε τρεις ημέρες:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω υποθετικά. Κάποια παιδιά δεν ήταν στην κατάσταση να μας βοηθήσουν σήμερα. Για το επόμενο ματς ξέρουμε ότι είναι σε τρεις μέρες. Θα πρέπει τουλάχιστον να δείξουμε μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια. Περισσότερο καλή σκέψη σε αυτό που μαθαίνουμε να κάνουμε. Το σημαντικό είναι ο τρόπος. Δεν μπορεί να μην έχουμε ηρεμία».
Για τη φάση με το fair play:
«Ρώτησα στον πάγκο και μου είπαν ότι δεν δώσαμε την μπάλα. Ο άρχοντας του αγώνα πρέπει να δίνει τις λύσεις. Άπαξ και υπήρξε τραυματισμός έπρεπε να δώσουμε την μπάλα πίσω».
Για το αν έπαιξε ρόλο η απογοήτευση για το Κύπελλο:
«Αν το δούμε ρεαλιστικά, ναι μεν θέλαμε να πάμε μακριά στο Κύπελλο αλλά οι πιθανότητές μας να σβήσουμε την ποινή είναι περισσότερες μέσα από την πεντάδα. Εκεί που πρέπει να σταθούμε περισσότερο είναι στην ψυχολογία και στον τρόπο που θα σταθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό μας εκθέτει περισσότερο».

 

 

ΠΑΕ ΑΕΛ:
Μεροληπτική μετάδοση

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μετάδοση του χθεσινού αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΛ(1-1) από τα κρατικά κανάλια.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
«Εκατοντάδες οπαδοί μας διαμαρτύρονται για τη μεροληπτική αναμετάδοση του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, τόσο από τη Δημόσια Τηλεόραση όσο και από το Δημόσιο Ραδιόφωνο.
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό το νοσηρό φαινόμενο, τους αγώνες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να τους σχολιάζουν οι ακραίοι φιλοολυμπιακοί, φιλοαεκτζήδες και φιλοπαοκτζήδες οπαδοί - δημοσιογράφοι.
Όλοι αυτοί πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το Δημόσιο Ραδιόφωνο και η Δημόσια Τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό και ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες και οι αθλητικές εκπομπές σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους - οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.
Σήμερα από τα πρώτα δευτερόλεπτα σφυρίχτηκε εις βάρος μας ένα πέναλτι, ίδιο ακριβώς με το πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο έντιμος και καλός στην κυριολεξία, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη Super League, διεθνής διαιτητής κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ερμήνευσε, κατά την ταπεινή μας άποψη, λανθασμένα τον νέο κανονισμό και αντί για κίτρινη κάρτα έδειξε κόκκινη κι έτσι αγωνιστήκαμε και με εις βάρος μας σκορ από το τριακοστό δευτερόλεπτο και με παίκτη λιγότερο για 97 λεπτά.
Σε αυτή τη φάση δυστυχώς οι υπάλληλοι της ΕΡΤ και της ΕΡΑΣπορ σχολιαστές αποθέωσαν τον διαιτητή γι’ αυτή του την απόφαση.
Δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδος μας, οι Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς, δέχτηκαν δικαιολογημένα κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, κανείς όμως από τους ως άνω σχολιαστές δεν είπε ότι τα φάουλ που καταλογίστηκαν εις βάρος τους και που τους οδήγησαν στη διαμαρτυρία ήταν ανύπαρκτα.
Κανείς από τους σχολιαστές δεν έκανε έστω και μία αναφορά στην απαράδεκτη ενέργεια του διεθνούς ποδοσφαιριστού του Παναθηναϊκού Κουρμπέλη να μην τηρήσει το fair play στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να προσπαθήσει να πετύχει γκολ, που θα το είχε πετύχει εάν δεν έκανε φανταστική απόκρουση ο διεθνής τερματοφύλακάς μας Κρίστινσον.
Όλοι αυτοί έκαναν σαν τρελοί όταν στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν δόθηκε δήθεν πέναλτι στον Μακέντα, που έκανε συνέχεια μακροβούτια και δεν σχολίασαν ούτε μια φορά ότι η ομάδα μας έπαιζε 97 λεπτά με 10 παίκτες και ο Παναθηναϊκός, εκτός της ευκαιρίας του Κουρμπέλη στο τέλος, γιατί τον άφησαν να σουτάρει πιστεύοντας ότι θα τηρήσει το fair play, δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία απέναντι στην ομάδα μας, που αν δεν έπαιζε με 10 παίκτες θα είχε πάρει τη νίκη, αφού χάσαμε στα 30 δευτερόλεπτα έναν από τους καλύτερούς μας επιθετικούς, τον πολύ γρήγορο Μπαργκάν, που μαζί με τους υπόλοιπους γρήγορους επιθετικούς μας θα έκαναν πάρτι απέναντι στην πολύ αργή άμυνα του Παναθηναϊκού.
Ελπίζουμε το σημερινό φαινόμενο να μην επαναληφθεί και στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Αθήνα».

 

 

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:
Ελα ρε αρρώστια!

Με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχός της, Αλέξης Κούγιας, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία, στην αναμέτρηση της Superleague με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια:
«Έλα ρε αρρώστια!
Και τώρα όλοι μαζί για την Ευρώπη.
Συγχαρητήρια σε όλους!».

 

 

Κινείται για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ΕτΔ» η ΑΕΛ κινείται για μια ακόμα μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και συζητάει περιπτώσεις δύο παικτών. Η πρώτη αφορά Σέρβο ποδοσφαιριστή που έχει ταυτίσει το όνομά του με ομάδα της γειτονικής χώρας και παίζει στη μεσαία γραμμή με επιτυχία, καθώς εκτός από τον επιτελικό ρόλο διακρίνεται και για την ικανότητα στο σκοράρισμα.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά ποδοσφαιριστή έγχρωμο που παίζει στην Ιταλία για τον οποίο έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass