Πλήρωσε και εξαπολύει επίθεση κατά Γραμμένου

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 15:35

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή την απόφαση της αφαίρεσης βαθμών για οφειλές στον πρώην τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη(τη χαρακτηρίζει δήθεν) και τον πρώην παίκτη Μακρή εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα καταβάλει άμεσα τα οφειλόμενα ενώ κάνει επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι : «μόλις ανέλαβε Πρόεδρος της ΕΠΟ ο κ. Γραμμένος με μία νομικά περίεργη κατά την κρίση μας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου με την προηγούμενη σύνθεσή του, άλλαξε τις προηγούμενες αποφάσεις και του επιδίκασε ποσό 56 χιλιάδες ευρώ, όχι για το χρονικό διάστημα που εργάστηκε, για το οποίο είχε προεισπράξει την αμοιβή του, αλλά για τον επόμενο χρόνο που ουδέποτε εργάστηκε» και επίσης ότι η «Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί στις νομικές ενέργειες που προβλέπονται από τον ποινικό νόμο και την ποινική δικονομία, ώστε να διερευνηθεί από τα αρμόδια θεσμικά όργανα (εισαγγελείς και δικαστές), πώς είναι δυνατόν ένας προπονητής που για καθημερινή απασχόληση με 2 προπονήσεις, με αγώνες κάθε βδομάδα, με 20ήμερη καλοκαιρινή προετοιμασία να εισπράττει 7.000€ τον μήνα και μόλις ο κ. Γραμμένος γίνεται Πρόεδρος της ΕΠΟ να εισηγείται και να γίνεται δεκτό από το ΔΣ της ΕΠΟ, όπως δημοσιοποιήθηκε, το ίδιο πρόσωπο, ο ίδιος προπονητής με την ίδια προπονητική αξία, την οποία αποτίμησε ο ίδιος σε 7.000€ τον μήνα για πλήρη απασχόληση, να αμείβεται από την ΕΠΟ, η οποία εισπράττει από τις επαγγελματικές ομάδες περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και τεράστια κρατική επιχορήγηση, το πρωτοφανές ποσό για την προπονητική του αξία και την ηλικία του των 25.000€ (όπως δημοσιοποιήθηκε 250.000€ τη σεζόν) για ελάχιστη μηνιαία απασχόληση, για ελάχιστους αγώνες και για ελάχιστα ταξίδια, τα έξοδα των οποίων είναι πληρωμένα από την ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass