Το Πευκοχώρι υποδέχεται στο κλειστό της Αγιάς ο Ερμής

ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» (17:00) ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α2

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2019 16:03

Στη «γραμμή της εκκίνησης» του 2ου γύρου (16η αγωνιστική) μπαίνουν σήμερα οι ομάδες της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.

Ο Ερμής Αγιάς υποδέχεται στη φυσική του έδρα στο κλειστό της Αγιάς (17:00) το Πευκοχώρι με στόχο να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα στο ματς του α’ γύρου (που είχε ως επακόλουθο τη λύση τότε της συνεργασίας με τον Πέρκο) και να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί μέχρι τώρα. Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου είναι το φαβορί για τη νίκη και το μόνο που απομένει είναι να το επιβεβαιώσει και μέσα στο παρκέ.
Το σημερινό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι για τον Ερμή στη φυσική του έδρα αλλά και το τελευταίο καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης στο κλειστό της Αγιάς. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Πευκοχωρίου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κάντιτς, προσπάθησαν να κάνουν το «μπαμ» με τον Ούρος Ντούβνιακ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι ότι οι φιλοξενούμενοι σε κάθε παιχνίδι παλεύουν για τη νίκη προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στον β’ γύρο, δεν εφησυχάζουμε παρά τις μεγάλες νίκες που έχουμε πετύχει και δεν υποτιμάμε τον αντίπαλό μας» σχολιάσε ο γενικός αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης σχετικά με το σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στον β’ γύρο και θέλουμε να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».
Στα θετικά για τον τεχνικό Γιάννη Λίβανο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου στη διάθεσή του θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Τζόλος, Τριανταφύλλου, Τσιαμπαλής, Λόλας, Τσιλούλης, Τσούμας, Βρεττάς, Νταλός, Σπυρόπουλος, Μηλιώνης, Τσούλκας και Λάππας.

 

ΕΥΚΟΛΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ
Ο Ιωνικός Νικαίας ρίχνεται στη «μάχη» του δεύτερου γύρου έχοντας έναν... θεωρητικά εύκολο αντίπαλο, τον Απόλλωνα Πατρών. Έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο, ο Ηρακλής υποδέχεται το Ψυχικό, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για το «Γηραιό» στην προσπάθεια για επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Αμφίρροπη «μάχη» αναμένεται στην έδρα του Διαγόρα, όπου ο Αμύντας θα επιδιώξει να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να τον «πιάσουν» στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ το ίδιο ισχύει και στο ματς Χαρίλαος Τρικούπης-Καστοριά, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται έναν πόντο πιο πίσω από τους φιλοξενούμενους.
Νικηφόρο πέρασμα θα επιδιώξει να πετύχει η Καρδίτσα στο κλειστό της Ήλιδας με αντίπαλο τον Κόροιβο, μετουσιώνοντας σε πράξη την ανωτερότητά της στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ με την πλάτη στον... τοίχο, η Καβάλα χρειάζεται τη νίκη στην έδρα της κόντρα στο Μαρούσι. Τέλος η αυλαία της σημερινής αγωνιστικής θα ανοίξει στις 11:00 το πρωί με το ματς Ιπποκράτης -Εθνικός.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Ιπποκράτης-Εθνικός (11:00)
Ερμής Αγιάς- Πευκοχώρι
Χαρ. Τρικούπης-Καστοριά
Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π.
Καβάλα-Μαρούσι
Κόροιβος-Καρδίτσα
Ηρακλής-Ψυχικό
Διαγόρας Δρ.-Αμύντας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιωνικός Ν.    28
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής    27
Ερμής Αγιάς    26
Αμύντας    24
Καστοριά    24
- - - - - - - - - - - - - - - -
Διαγόρας Δρ.    23
Ψυχικό    23
Χαρ. Τρικούπης    23
Καρδίτσα    23
Ιπποκράτης    23
- - - - - - - - - - - - - - - -
Πευκοχώρι    21
Κόροιβος    21
Απόλλων Π.    20
Μαρούσι    20
- - - - - - - - - - - - - - - -
Καβάλα    18
Εθνικός    17

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass