Εβαλε πλώρη για 4άδα ο Αετός Μακρυχωρίου

*Μετά τη χθεσινή νίκη με 2-0 επί του ΠΟΕ *Αγχωτική νίκη του Φαλανιακού με 2-1 επί του Δωτιέα Αγιάς *Όρθιος στην Αμυγδαλέα ο Ηρακλής, κέρδισε 3-1 τον Αετό *Σταθερά στην 3η θέση ο Σμόλικας που νίκησε εκτός έδρας τη Λάρισα 2012 με 2-1 *Νέο τρίποντο του Τυρνάβου (1-0) που ξέφυγε οριακά από τη ζώνη των πλέι άουτ και έβαλε σε περιπέτειες τη Δόξα Αργυροπουλίου *Πέρασε από το Βλαχογιάννι η ΑΕ Κιλελέρ (0-1) *Πολύτιμη νίκη του Δαμασιακού με 2-1 επί του Αμπελωνιακού

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2019 22:08

Κι ενώ το σκηνικό στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ παραμένει αμετάβλητο αφού οι ισχυροί της κατηγορίας επικράτησαν των αντιπάλων τους, η μάχη της 4ης θέσης παίρνει φωτιά μετά τη χθεσινή νίκη του Αετού Μακρυχωρίου με 2-0 επί του ΠΟΕ.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Φαλανιακός πήρε αγχωτική νίκη με 2-1 απέναντι στον μαχητικό Δωτιέα Αγιάς, ο δεύτερος της βαθμολογίας Ηρακλής Λάρισας ξεπέρασε στην Αμυγδαλέα το εμπόδιο του τοπικού Αετού με 3-1, ενώ ο Σμόλικας πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» επικρατώντας της Λάρισας 2012 με 2-1 και διατήρησε την απόστασή του από τους δύο πρώτους.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει πλέον και η μάχη της παραμονής, αφού μετά τη δεύτερη σερί νίκη του Τυρνάβου η κατάσταση διαφοροποιήθηκε. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν χθες (για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ημερών καθώς είχε προηγηθεί το 2-0 του κυπέλλου) με 1-0 τη Δόξα Αργυροπουλίου και ξέφυγαν -οριακά μεν- από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία υποχώρησε η ομάδα του Αργυροπουλίου.

Τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕ Κιλελέρ που πήρε διπλό στο Βλαχογιάννι (0-1) και πατάει πιο σίγουρα στην κατηγορία, ενώ εξίσου πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Δαμασιακός με 2-1 επί του Αμπελωνιακού στο ντεμπούτο του τεχνικού Δ. Μπουκουβάλα στον πάγκο των «κυανολεύκων». Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων οι τρεις βαθμοί ήρθαν άνευ αγώνα λόγω Κισσάβου Συκουρίου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ

Ο Φαλανιακός ξεπέρασε το δύσκολο όπως αποδείχτηκε εμπόδιο του Δωτιέα Αγιάς με 2-1 σ’ ένα παιχνίδι που άγχωσε τους γηπεδούχους έτσι όπως εξελίχθηκε.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ξεκίνησε δυνατά, στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή των κινήσεων, μετέφερε το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα ασφαλείας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σούλι. Κι ενώ πίεζαν για το δεύτερο τέρμα, μετά από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων στο 33’ ο Σούλι τράβηξε τον Τσατσαλίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής κ. Βλιώρας κατελόγισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσατσαλίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 44’ ο Φαλανιακός έχασε διπλή ευκαιρία για το δεύτερο γκολ, αρχικά με το φάουλ του Γ. Πανταζή, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ρούσσος και στη συνέχεια με το κοντινό πλασέ του Φλώρου το οποίο έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυνόμενοι.

Πολύ καλό το ξεκίνημα του Φαλανιακού και στην επανάληψη που συνέχιζε να πιέζει τον αντίπαλό του. Στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Πανταζή, ο Φλώρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 53’, όταν ο Φλώρος εκτέλεσε με ωραίο τρόπο φάουλ, γράφοντας έτσι το 2-1. Στο 55’ χάθηκε μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με την κοντινή κεφαλιά του Ιωαννίδη.

Από κει και πέρα το σκηνικό του αγώνα άρχισε να διαφοροποιείται. Ο Δωτιέας προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι του και έγινε πιο επιθετικός χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός, με εξαίρεση τη φάση του 78’ όταν ο Μάλτζαρης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Γελαλή.

Ο Φαλανιακός έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει τέλος στο παιχνίδι στο 81’ όταν ο Ιωαννίδης συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Αλατά, ο τελευταίος βγήκε τετ -α- τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρούσσο.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Φαλανιακός έδωσε χώρο στον αντίπαλό του, θέλοντας να διαφυλάξει τα νώτα του, με αποτέλεσμα η αγωνία στις καθυστερήσεις να χτυπήσει κόκκινο. Στο 90’+2’ ο Κατσής μετά από λάθος του Σούλι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Μάλτζαρη αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο 90’+3’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γελαλή, ο Ντακούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μάλτζαρης με υπερπροσπάθεια έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 2-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Κοσμάνο.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μαχαίρας, Μάνικος, Σούλι, Φλώρος, Β. Λυγούρας, Γ. Πανταζής, Ηλ. Πανταζής (60’ Ακριβόπουλος), Ιωαννίδης (89’ Μπέης), Χρ. Λυγούρας (69’ Αλατάς), Λεσάι (80’ Μ. Πανταζής).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Ρούσσος, Κορλός (86’ Γεωργοβίτσας), Γούτος, Ποτόσογλου, Ντελής, Ντακούλας, Κατσής, Πασιάς (60’ Χονδροδήμος), Βλάχος, Γελαλής, Τσατσαλίδης.

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής Λάρισας, αυτή τη φορά στην Αμυγδαλέα επί του τοπικού Αετού με 3-1.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Φορτομάρη, ο Γκιουρσάνης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Οι γηπεδούχοι που πάλεψαν στο παιχνίδι απάντησαν στο 30’ με τον Περδίκη, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Ζαφειρίου εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρακλή (1-2).

Τη νίκη των φιλοξενουμένων σφράγισε στο 89’ ο Κακαβίτσης, ο οποίος με σουτ, ύστερα από σέντρα του Χρηστίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Δημερά.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Σιάρκος, Ντάσκας (30’ Φιλίππου), Περδίκης, Παπακωστούλης (80’ Καλαϊτζής), Βαρλιάγκας, Παπαδάμος (75’ Γκαραβέλης),Παρασευούδης, Κουρούκας (70’ Πλης), Ντάλλας, Παραφέστας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Γιαννακόπουλος, Ντιντής (89’ Κυριάκης), Ψωμολιάς, Μανιώτης, Νάστας (72’ Ρέψης), Γκιουρσάνης, Φωρτομάρης, Ζαφειρίου (70’ Χρηστίδης), Φώτος (81’ Κακαβίτσης).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Το παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας» ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη φιλοξενούμενη ομάδα του Σμόλικα, η οποία μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το γκολ του Μπέτση. Η Λάρισα 2012 αντέδρασε και στο 27’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Δ. Κίτσιο (1-1), ενώ λίγο αργότερα ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο παίκτη.

Με το 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για να φτάσουμε στο 65’ όταν ο Κακαζούκης, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Παπαγεωργίου.

ΛΑΡΙΣΑ 2012: Παπαζήσης, Κίτσος Π., Δημόπουλος, Φλώρος Αντ., Φλώρος Παν., Κίτσιος Δ., Πεπκολάι, Μπόντε, Κουκουτσέλος, Βλιώρας, Φλώρος Ν. (57′ Κίτσας Αντ.).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Γκατζούρας, Σκούπρας, Κακαζούκης, Μολάς, Γκατζούλης, Μπέτσης (75’ Βάνης), Μακρής (46’ λ.τ. Σπανός), Μάτος (85’ Καρέτζος), Πετράκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΟΕ, κερδίζοντας με 2-0. Ήταν ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικούν με πάθος τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν πλησιάζοντας ακόμα πιο πολύ την προνομιούχο τετράδα.

Το 1-0 έγινε στο 50’ όταν μετά από ασίστ του Κολοβού, ο Γκαμπέτας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 57’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Κολοβός με απευθείας σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ύστερα από σέντρα του Γκαμπέτα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Αναστασίου.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Τσιαντούλης, Πούτας, Σιάτρας, Μπέτσιος, Καλούσης, Γκαμπέτας (88’ Τζίκα Ντ.), Αντωνόπουλος (80’ Τζίκα Ιλ.), Φουσίκας (60’ Κλούρας), Μπόντε, Κολοβός.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας (62’ Ζηρδέλης), Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος (70’ Σακοράφας), Καλύβας (62’ Μπαρλαγιάννης), Πετάνι (80’ Κωνσταντινίδης), Κυρίτσης, Ματούλας, Καραγκούνης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ

Μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι ο Δαμασιακός ήταν πολύ επικίνδυνος στα πρώτα λεπτά απέναντι στον Αμπελωνιακό και κατάφερε να θέσει τις βάσεις για τη νίκη (2-1) με την οποία πήρα βαθμολογική ανάσα.

Ντεμπούτο Δ. Μπουκουβάλα στον πάγκο των γηπεδούχων που μόλις στο 3ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Γκαντρή, για να φτάσουμε στο 11’ όταν ο Φούντας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 27’ ήταν η σειρά του Λούτσου, ο οποίος μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Αμπελωνιακός αντέδρασε στην επανάληψη και κατάφερε στο 57’ να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Χατζούλη αλλά μέχρι εκεί. Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Δαμασιακό να παίρνει μία πολύτιμη νίκη. Για ένα πέναλτι στο 70’ διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Κοντογιώργο.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Ιωαννίδης, Γεωργαντζιάς, Ντόκος, Αμπατζίδης, Τιούτιος, Τσιάλτας (57′ Δούκας), Γκαντρής (80′ Λέτσιος), Μούσιαρης (68′ Νάτσης), Λούτσος (87′ Μπακαΐμης), Φούντας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Φουδούλης, Αλεξόπουλος (35′ λ.τ. Αλατάς), Δαλακώνης, Γούτος, Μεσημέρης, Μητρούσκας, Βούκιας (78′ Χότζα), Χατζούλης, Καρυπίδης (60′ Βαλατσός), Αλεξανδρής.

ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ

ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Μία ακόμα σημαντική νίκη για την ομάδα του Κιλελέρ αυτή τη φορά στο Βλαχογιάννι επί της τοπικής Δόξας με 1-0. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος αφού οι δύο αντίπαλοι ήθελαν εξίσου τη νίκη και το οποίο κρίθηκε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44’), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αργύρη ο Κολιός με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Παραφέστα και Δήμου.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας (63′ Μητούλας), Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Βίδρας (61′ Λάκης), Τσανάς, Αλεξίου.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Παλάσκας, Κολιός, Καρακάνος, Αργύρης, Καρβούνης (90′+1’ Αρσενόπουλος), Λαβαντσιώτης (75′ Παπαγιαννούλης), Παπαχρήστος (85′ Φορτομάρης), Ξηροκώστας (80′ λ.τ. Κουσιώρας).

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Τύρναβος ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Δόξας Αργυροπουλίου στο γειτονικό ντέρμπι της χθεσινής αγωνιστικής.

Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 75’ ο Πατσής μετά από ασίστ του Πατσιωτού. Στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζής της Δόξας Αργυροπουλίου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Μπράμη και Μπλιώνα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Χαλκιάς, Πατσής, Δασκαλόπουλος, Αυλογιάρης, Καρράς, Νταναβάρας, Ντουνούδης, Μπάκος Κ. (59′ Λιάκος), Κατσαρός (70′ Κοκομπέλης), Μπάκος Ι. (90′ Τσεζμά), Πατσιωτός (88′ Ιωαννίδης)

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Γκαραγκούνης, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Φουρτούνας, Δίχρης, Βογιατζής (84′ Τίκας), Σχοινάς (63′ Τσιαμούρας), Τσούτσας, Κόκκορας (85′ Νοελντίν).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμυγδαλέα-Ηρακλής Λάρ.   1-3

Λάρισα 2012-Σμόλικας        1-2

Τύρναβος 2005 – Αργυροπούλι      1-0

Δαμασιακός-Αμπελωνιακός            2-1

Φαλανιακός-Δωτιέας Αγιάς  2-1

Βλαχογιάννι-Κιλελέρ 0-1

Μακρυχώρι-ΠΟ Ελασσόνας            2-0

Συκούριο-Αχιλλέας Φ.           0-3 (ά.α.)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/2, 15:00)

Κιλελέρ           -Αργυροπούλι

Ηρακλής Λάρ.-Βλαχογιάννι

Δωτιέας Αγιάς-Τύρναβος 2005

Σμόλικας-Αμυγδαλέα

ΠΟ Ελασσόνας-Φαλανιακός

Αμπελωνιακός-Λάρισα 2012

Συκούριο-Μακρυχώρι

Αχιλλέας Φ.-Δαμασιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός    31-10  42

Ηρακλής Λ.    36-12  40

Σμόλικας        31-15  36

Π.Ο. Ελασσόνας       25-17  28

-----------------------------------

Μακρυχώρι    23-16  25

Αμπελωνιακός          19-13  24

Αχιλλέας Φ.    20-18  24

Κιλελέρ           18-20  23

Δωτιέας Αγιάς           21-18  22

Βλαχογιάννι    21-23  19

Τύρναβος 2005         14-22  18

-----------------------------------

Αργυροπούλι 15-18  18

Δαμασιακός   14-16  17

Αμυγδαλέα     15-27  13

Λάρισα 2012 17-27  13

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass