Καλύτερος εκτός έδρας ο Απόλλων Λάρισας

ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΟΪΖΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2019 22:00

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Απόλλων Λάρισας και σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, παραχώρησε προχθές το απόγευμα ισοπαλία 1-1, σε αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου (15η), για το πρωτάθλημα της Football League.

Αποτέλεσμα που άφησε ανικανοποίητους τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στη Φιλιππούπολη και περίμεναν πως μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, αυτή τη φορά η ομάδα θα έφτανε στη νίκη.

Ικανοποιημένος όμως δεν πρέπει να έμεινε και ο Βραζιλιάνος προπονητής Μαρσέλο Τροΐζι, αν λάβουμε υπόψη πως δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και τον εκπροσώπησε ο γυμναστής Κυριάκος Γιάγκου.

Μάλιστα ο κ. Τροΐζι αναχώρησε για την Αθήνα και πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο πως ενδέχεται με την επιστροφή του από την πρωτεύουσα, να σημειωθούν και εξελίξεις.

Η λαρισινή ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έδειξε πως… κολλάει στη Φιλιππούπολη και είναι καλύτερη όταν αγωνίζεται μακριά από τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Απόλλωνας λοιπόν έχει να κερδίσει εντός έδρας από τις 25 Νοεμβρίου του 2018, όταν και επικράτησε του Αήττητου Σπάτων με σκορ 2-0.

Συνολικά έχει πετύχει επτά νίκες και έφερε έξι ισοπαλίες, ενώ γνώρισε μόνο δύο ήττες, στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και στη Φιλιππούπολη από τον Κισσαμικό με 3-0.

Από τους 27 συνολικά βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, τους 14 κατέκτησε εκτός έδρας (4 νίκες και 2 ισοπαλίες), ενώ τους 13 πήρε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (3 νίκες και 4 ισοπαλίες).

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα όπου βρίσκεται και σήμερα, ξεκινώντας με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο νησί των Φαιάκων, με την Κέρκυρα.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι δεν θα έχει στη διάθεσή τον Λουκάο που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της ποινής του, κόντρα στην Κέρκυρα.

Αντίθετα επανέρχονται ο Κουρτεσιώτης με τον Σουλιώτη οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή, να δει εάν μπορεί να υπολογίζει και στον Τασιούλη, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στον Ηρόδοτο λόγω προβλήματος τραυματισμού.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ

Μετά τον προχθεσινό αγώνα δόθηκε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο το πρωί.

*Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη κοπή της πίτας όπως είχε ανακοινώσει το γραφείο Τύπου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass