ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ:

Βρήκαμε τις δυνάμεις μας για την ανατροπή

Καρατζά: Δεν έχουμε καλή φυσική κατάσταση

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 22:24

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Άριαν Μπελά από τους παίκτες του που βρήκαν -όπως είπε- τις δυνάμεις για να φτάσουν στην ανατροπή, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός του Αιγινιακού Τζεμ Καρατζά ανέφερε πως η ομάδα του δεν είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση τις δέκα μέρες που βρίσκεται στο Αιγίνιο και πως δεν γνωρίζει τι προγράμματα ακολουθούσε ο προηγούμενος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άριαν Μπελά (Απόλλων Λάρισας): « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε πως ο Αιγινιακός ερχόταν με ισοπαλία από την Παναχαϊκή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι' αυτό το ματς και δώσαμε έμφαση στην ψυχολογία.

Στα εντός έδρας παιχνίδια ο Απόλλων είναι στην ένατη θέση, ενώ εκτός που παίζει πιο απελευθερωμένα είναι στη δεύτερη. Εκεί λοιπόν δουλέψαμε όπως και στο κομμάτι της τακτικής και παρά τις απουσίες που είχαμε, αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε φοβισμένα, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Ακολουθεί το ματς με την Παναχαϊκή, που είναι εξίσου ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τζεμ Καρατζά (Αιγινιακός): «Παίζαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολλές δυνάμεις, δυστυχώς όμως η ομάδα μου δεν είναι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση τις δέκα μέρες που είμαι εδώ. Δεν γνωρίζω τι προγράμματα ακολουθούσαν με τον προηγούμενο προπονητή.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε επιδιώκοντας το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή τύχη και εύχομαι ο Απόλλων να ανέβει και κατηγορία».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Αλέξανδρος Μπιμπάι (Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την ανατροπή που κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε δύο γκολ που μας έριξε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως γυρίσαμε το ματς και πήραμε τη νίκη. Εμείς πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή».

Τάσος Καραγκιόζης (Αγινιακός): «Ξέραμε πως ερχόμαστε στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω απειρίας του νεανικού ρόστερ πιστεύω αποσυντονιστήκαμε.

Αν και ήμασταν με δύο γκολ μπροστά, φάνηκε να χαλαρώνουμε και αυτό μας στοίχισε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά παιχνίδια και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Στο τέλος μακάρι να σώσουμε την κατηγορία. Καλή συνέχεια και στον Απόλλωνα και γιατί όχι να κάνει την έκπληξη και να ανέβει κατηγορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass