Είχε… Φορτούν(η) στο "λιμάνι"

Ο Ολυμπιακός σαρωτικός στην επανάληψη κέρδισε με απίθανη ανατροπή την ΑΕΚ 4-1

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 15:51

Ένας εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο Ολυμπιακός έφτασε στην εμφατική νίκη με 4-1 επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς ανέβασε τη διαφορά από την Ένωση στους 8 βαθμούς.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πόνσε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τέσσερα γκολ στην επανάληψη, σκοράροντας με τους Καμαρά (50΄), Φορτούνη (72΄, 87΄) και Χασάν (83΄).

Ο Ολυμπιακός νίκησε για πρώτη φορά με 4-1 την ΑΕΚ όντας γηπεδούχος σε ματς πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκης», ενώ ήταν η δεύτερη συνολικά μετά την επικράτησή του με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ το 2000.

Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Καμαρά, Γκιγέρμε - Οικονόμου, Γαλανόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς (46΄ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46΄ Χριστοδουλόπουλος, 68΄ λ.τ. Γκερέρο), Φορτούνης, Χασάν.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σιμόες, Άλεφ (78΄ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (86΄ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (57΄ Μπακασέτας), Λιβάια, Πόνσε.

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ «ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»      

Με δύο γκολ σε διάστημα 8 λεπτών κρίθηκε το παιχνίδι στο «Κλ. Βικλίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48΄ με γκολ του Ματίγια σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και κακή έξοδο του Κότνικ, ενώ ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 56΄ με γκολ του λαρισαίου Τσιλούλη. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το 11΄ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπάσα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη εξαιτίας ενός αντιαθλητικού χτυπήματος στον Μακσίμοβιτς, ο οποίος έφυγε σοβαρά τραυματίας απευθείας για το νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κόκκινες κάρτες: Μπάσα (11΄)

Κίτρινες: Τσιλούλης, Άρτσε, Σταυρόπουλος

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης (68΄ Φετφατζίδης), Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Mατίγια, Ματέο Γκαρσία (64΄ Βέλεθ), Ντιγκινί, Τόνσο (76΄ Μαρτίνες), Λάρσον

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (λ. τρ. 14΄ Άρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87΄ Καμαρά), Σιντί Αλί (80΄ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ» Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πολύτιμη νίκη που του δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία απέσπασε ο Λεβαδειακός από τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαμπούρης με πέναλτι στο 54΄ σε ένα ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Άργκους

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγεβιτς (90΄ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό, Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89΄ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Μιχάι, Άργκους, Λιάβας (46΄ Αμαράλ), Λουσέρο, Τσιγγάρας (71΄ Μάζουρεκ), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μπαΐροβιτς, Μοράρ (45΄ Μανά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Ατρόμητος διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super Leage φέτος, καθώς πέρασε με 2-0 από την πρωτεύουσα της Ηπείρου (1-0 στο Περιστέρι). Ο Κουλούρης, που είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο, έγραψε το 0-1 στο 11΄ και ο Ουάρντα διπλασίασε στο 50΄.

Ο Ατρόμητος, κυρίαρχος πια στο παιχνίδι, έφτασε μια ανάσα από το 0-3 αλλά ο Κουλούρης στάθηκε άτυχος στο 79΄, καθώς το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Κάστρο, Αθανασιάδης - Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Μέγερι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71΄ Μπατίστ), Βιντάλ (68΄ Πάντελιτς), Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Ούμπιδες (90΄+3 Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (82΄ Μπουσούλατζιτς), Ενσικουλού (88΄ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΠΑΟ

Επιστροφή στις νίκες (πρώτη στον β΄ γύρο) ύστερα από τρεις αγωνιστικές για τον Παναθηναϊκό, που με γκολ του Άλτμαν στο 16ο λεπτό επιβλήθηκε στο ΟΑΚΑ με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, υποχρεώνοντας τους Πελοποννήσιους σε έκτη ήττα στους επτά τελευταίους αγώνες τους.

Διαιτητής: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Μπουζούκης, Κάτσε - Φερνάντεθ, Μπελόκ, Βλάχος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης (72΄ Δώνης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (82΄ Πούγγουρας), Άλτμαν (61΄ Μουνιέ), Μπουζούκης, Μακέντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (74΄ Τσιλιανίδης), Τριανταφυλλόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι, Μπελόκ, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Φερνάντεθ (83΄ Δουβίκας), Μανιάς (61΄ Αραβίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass