Παραμένει ο Φέστα, παίρνει και τα κλειδιά…

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 22:29

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του ενώ μιλώντας χθες σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι του δίνει και τα κλειδιά της ομάδας και δεν πρόκειται να καθίσει στον πάγκο ούτε να ασχοληθεί ξανά.


Συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της συνέντευξης είπε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να ξανασυναντήσω τον κ. Φέστα και είχαμε μια εκτενέστατη συζήτηση. Παρουσία του κ. Λαυδαριά και του κ. Μάρκου, του επανέλαβα ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω δεκτή την παραίτησή του. Επέμενε στην παραίτησή του. Του είπα ότι έχω μια συνέντευξη Τύπου για άλλο θέμα και θα ήθελα να το ξανασκεφτεί σε αυτό το διάστημα γιατί η εμπιστοσύνη όλων είναι δεδομένη σε αυτόν. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξαν συναντήσεις του κ. Φέστα και με τον κ. Μάρκου και τον κ. Λαυδαριά και με τον Βαγγέλη Μόρα και τελικώς ο κ. Φέστα ανακάλεσε την παραίτησή του και έτσι δεν θα υποστούμε την ταλαιπωρία, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, σε μια ευαίσθητη στιγμή να έχουμε το δύσκολο έργο της ανευρέσεως προπονητή. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη».
Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε εκ νέου την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο γιατί βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά και την οικογένειά του ενώ θεωρεί ότι έχει εχθρό το στοίχημα και έκανε για αρκετά λεπτά αναφορά στο γεγονός ότι σε ιταλικό πρακτορείο παίχθηκαν 420.000 ευρώ στο στοίχημα στον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Αιγιανιακού και τα κέρδη, όπως είπε, θα ήταν πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν γίνεται έρευνα από κανένα θεσμικό φορέα.
Είπε επίσης ότι η ομάδα έχει στοχοποιηθεί και προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο αλλά δεν βλέπει να αντιδρούν οι αρχές του τόπου.
Τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να εξοφλήσει τους παίκτες που ήταν στην ομάδα για να πάρει ευρωπαϊκή αδειοδότηση ενώ είπε ότι δίνει τα κλειδιά στον κ.Φέστα.

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
Στο μεταξύ για τα δύο παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο από την ώρα που ανακοίνωσε την απόφαση να φύγει από το ποδόσφαιρο γιατί είχε πληροφορίες ότι θα γίνει κακό στην ομάδα μίλησε ο κ. Κούγιας.
Ο λόγος που δεν θα καθίσει στον πάγκο είναι ότι ετοιμάζουν κάποιο στημένο επεισόδιο εναντίον του είτε εντός είτε εκτός για να τιμωρηθεί η ομάδα. Και αυτό γίνεται από ανθρώπους που εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα.
Τέλος επανέλαβε ότι περιμένει ένα αξιόπιστο και τίμιο αγοραστή γιατί δεν θα χαρίσει τις μετοχές. Είπε επίσης ότι έχει εγγυημένα έσοδα η ΑΕΛ τη νέα χρονιά τρία εκατομμύρια ευρώ σε όποια κατηγορία και αν παίζει.

 

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Σε ερώτηση γιατί δεν πήρε παίκτη του Απόλλωνα Λάρισας είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δύο κατηγορίες.
Για τον Ζίφκοβιτς είπε ότι είναι καλή μεταγραφή ενώ για τον Σικάφκα εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βελτιωθεί, το θέμα είναι ότι είναι επηρεασμένος από την αποχή που είχε λόγω του γεγονότος ότι είχε τελειώσει νωρίς το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.
Αναφέρθηκε και στον Πίτι που είπε ότι ήταν επιλογή του Φέστα να φύγει.

 

 

Φέστα στους παίκτες: Η ζωή μας είναι το ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα που από χθες είναι αναβαθμισμένος μιλώντας στους παίκτες του λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση είπε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο να πάρουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Μη ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας και πρέπει να δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό μας. Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τώρα που είμαστε σε δύσκολη θέση οφείλουμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Ο προπονητής σήμερα θα κάνει προπόνηση στις 3 μ.μ. ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ τον τιμωρημένο Καρανίκα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass