Και τώρα Γιάννενα

* ΜΕ ΣΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ * ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:30
Ο Ντέλετιτς πρόσωπο της ημέρας  αν και δεν προπονήθηκε Ο Ντέλετιτς πρόσωπο της ημέρας αν και δεν προπονήθηκε

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Λεβαδεικό (2-0) ανήκει στο παρελθόν και τώρα υπάρχει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτό στα Γιάννενα με τη φερώνυμη ομάδα που βρίσκεται σε βαθμολογική θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ παραμονής.

Η λαρισινή ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού σε συνδυασμό και με την ισοπαλία που πήραν οι «βυσσινί» στην Κρήτη με τον ΟΦΗ(0-0), θέλει να τελειώσει κάθε σενάριο υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ αν καταφέρει και πάρει έναν βαθμό στα Γιάννενα θεωρείται ότι έχει πετύχει την παραμονή και τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία εφόσον στα επόμενα παιχνίδια πάρει έστω και μία νίκη. Το όριο δείχνει να βρίσκεται στους 30-32 βαθμούς. Με 30 βαθμούς λογικά εξασφαλίζει μια ομάδα τη θέση του μπαράζ και με 32 την αποφεύγει και αυτή. Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο οποίο μπορεί να υπολογίζει τον Ζίζιτς που αποθεραπεύτηκε και τον Γκόλια που εξέτισε την ποινή του. Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα παίξει ο Φατιόν που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Ντέλετιτς που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο παίκτης που πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ με πέναλτι κόντρα στον Λεβαδειακό παίρνοντας την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι, γιατί όπως μας είπε μετά το τέλος του αγώνα ένιωθε ψύχραιμος, αυτή τη στιγμή είναι πικραμένος αφού ήθελε να τελειώσει τη σεζόν αλλά λέει ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Σχετικά με το αν έχει υπογράψει στην ΑΕΚ δεν κάνει κανένα σχόλιο. Πάντως πληροφορίες ανέφεραν ότι η ΑΕΛ είχε πρόταση για τον Ντέλετιτς από δύο άλλες ομάδες. Η ουσία είναι ότι ο Μίλος Ντέλετιτς τελείωσε την καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΛ πρόωρα.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΣΤΑ

Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα μιλώντας χθες στους παίκτες είπε ότι η ζωή συνεχίζεται και πρέπει πλέον να προσαρμοστούν χωρίς τον Ντέλετιτς. Ενώ σε αποστροφή του λόγου του είπε ότι μπορούν να υποθέσουν ότι ο παίκτης είναι τραυματίας ή τιμωρημένος. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί ενώ λογικά από την Πέμπτη θα δούμε και τα σχέδια του Φέστα για τον αντικαταστάτη του Ντέλετιτς.

ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε να εκτίσει την ποινή του ο Σετσέροβιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

1.989 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στα οκτώ παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Super League που έγιναν κόπηκαν 56.715 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 7.089. Αρνητικό ρεκόρ στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, που κόπηκαν 505 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 19.941. Στον αγώνα, ΑΕΛ-Λεβαδειακός, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 1.989 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 24ης αγωνιστικής: Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 884 εισιτήρια ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 10.145 εισιτήρια ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1.989 εισιτήρια Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 505 εισιτήρια ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 19.941 εισιτήρια Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2.103 εισιτήρια Ολυμπιακός – Άρης 19.172 εισιτήρια Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1.976 εισιτήρια

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass