ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μαζεύονται οι παίκτες ενόψει πρώτης…

*Κοινή εμφάνιση Μονιάκη, Ροβίθη

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα έστω και αν δεν ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη της Λάρισας για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες ότι έχουν συμφωνήσει με τη λαρισινή ομάδα.

Από προχθές βρίσκονται στην πόλη οι δυο παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον ΟΦΗ και υπέγραψαν στην ΑΕΛ ήτοι Μανώλης Μονιάκης, Μανώλης Ροβίθης που ανέλαβε να τους ξεναγήσει ένας Λαρισαίος πρώην συμπαίκτης τους ο Βασίλης Κουτσιανικούλης(κάποιες πληροφορίες θέλουν να του έγινε κρούση από την ΑΕΛ αλλά υπήρχε διαφορά στο οικονομικό). Μαζί και ο εκπρόσωπος των δυο πρώην παικτών του ΟΦΗ Βασίλης Βάνης.

Λογικά η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ξεκινήσει προετοιμασία με δεκαπέντε περίπου παίκτες ενώ θα δοκιμασθούν και αρκετοί ταλαντούχοι από το νομό σε όλες τις θέσεις μετά από υποδείξεις του Κώστα Κατσάρα που γνωρίζει πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό του νομού αφού τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης και γενικά είχε πετύχει στο μεταγραφικό τομέα.

ΕΝΑΣ ΄Η... ΔΥΟ

Στο μεταξύ από την περσινή ΑΕΛ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα παραμείνουν  μόνο οι: Μπανούσης και Πατσογεώργος ενώ μια συζήτηση θα γίνει και με τον Κώστα  Νεμπεγλέρα. Εντύπωση έκανε το κύμα φυγής και μάλιστα σ’ αυτό μαθαίνουμε ότι προστέθηκε και ο Ζαχαράκης. Χθες ο Δημήτρης Γιάντσης που είχε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ υπέγραψε στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» όπως διέρρευσε από τον Παναγιώτη Τσιριμπή, οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί έδωσαν τα χέρια με τον Αλέξη Κούγια και σήμερα το πρωί θα πέσουν και οι υπογραφές για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή! Ονόματα, όμως, αγοραστών δεν ανακοινώθηκαν ακόμα, κάτι που προφανώς θα γίνει σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να μεταβιβαστούν οι μετοχές στο… «Ανίκητο άλογο» εταιρεία συμφερόντων του κ. Κούγια που θα έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass