Με επιτυχία έγινε ο 2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου

ΣΤΟΝ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2019 15:37

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ. Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λάρισας.

Η διαδρομή των 14 χλμ ήταν κυκλική και οι αθλητές πέρασαν μέσα από τον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο του Κραννώνα. Επίσης πραγματοποιήθηκαν δύο παράλληλες διαδρομές 5 χλμ και 1.000 μέτρων για παιδιά.

Για την ιστορία οι 3 πρώτοι νικητές του 2ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου ήταν οι Τσικούρας Νίκος του ΓΣ Γλυφάδας, Καγιάννης Σωκράτης και Ντικούδης Χρήστος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στις γυναίκες νικήτριες είναι οι Τσανάβα Θεοφανία από Λάρισα, Τραίκου Αθηνά και Κατμέρου Θώμη από τα Φάρσαλα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο οποίος βράβευσε για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα τον πρόεδρο της ΤΚ Κ. Τσιαγκλάνη και την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα Γ. Ψωμουλιά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο εγχείρημα και τόνισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού θα είναι πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Λιούπας, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και όσους πήραν μέρος στον αγώνα, τονίζοντας πως τέτοιες διοργανώσεις δίνουν ζωντάνια στα χωριά και παράλληλα προσφέρουν μεγάλη χαρά σε όσους συμμετέχουν ενεργά και ικανοποίηση σε όλους εκείνους που μοχθούν για να στεφθεί με επιτυχία το όλο αυτό εγχείρημα, που είχε ιερό σκοπό.

ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι διοργανωτές του 2ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας, του μοναδικού πανελλαδικά αγώνα δρόμου, ο οποίος σκοπό έχει την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κραννώνα Τσιαγκλάνης Κώστας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα Ψωμουλιά Γιούλα, συναντήθηκαν με την πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Λάρισας Σουλτούκη Ράνια. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφού αποδόθηκε στην κ. Σουλτούκη το ποσό των 4.380 ευρώ (ποσό που ανταποκρίνεται στα έσοδα από τον 2ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου στον Κραννώνα) συζητήθηκαν μεταξύ άλλων μελλοντικές κοινές δράσεις των Συλλόγων. Θυμίζουμε ότι πέρσι τα έσοδα από τον 1ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου ήταν 3.995 ευρώ και αποδόθηκαν επίσης όλα στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους διοργανωτές συλλόγους του αγώνα. Ευχή και στόχος όλων ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των δρομέων της χώρας και να συνεχίσει να προσφέρει και να προβάλει την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass