Οι Λαρισαίοι στους δρόμους...

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 1o ΦΕΤΙΝΟ RUN GREECE ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2019 17:40

Η Λάρισα κατέχει τα αγωνιστικά ρεκόρ του Run Greece αλλά από φέτος θα κατέχει και το ρεκόρ εγγραφών καθώς οι Λαρισαίοι αποφάσισαν να βγούνε στους δρόμους αν κρίνουμε από τις 4.500 εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και συνεχίζονται με στόχο να σπάσει το «φράγμα» των 5.000.


Όλοι αύριο θα είναι στους δρόμους για να σταλεί το μήνυμα του αθλητισμού που ενώνει τους ανθρώπους . Ο αγώνας της Λάρισας θα διεξαχθεί με ώρα εκκίνησης στις 10.00 για τα 10χλμ και 11.30 για τα 5χλμ από την καρδιά της πόλης, την Κεντρική πλατεία όπου και θα τερματίσουν οι δρομείς. Ο αγώνας των παιδιών είναι περίπου 900 μ. θα ξεκινήσει μπροστά από τον Άγιο Χαράλαμπο στις 11.35 και τα παιδιά θα τερματίσουν επίσης στην Κεντρική πλατεία.
Οι αγώνες 5χλμ και 10χλμ, έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
Διαδρομή: Εκκίνηση από την Κεντρική πλατεία, οδός Κύπρου (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών), οδός Αμαλίας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (δεξιά του δρόμου Αρχαίο Θέατρο, Αγ. Αχίλλιος}, οδός Κοζάνης, οδός Πάρνηθος, Νέα Περιφερειακή Οδός Κοζάνης, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη, οδός Καλλιθέας, οδός Ταγματάρχου Βελησσαρίου, οδός Αριστείδου, οδός Κύπρου (Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων), Τερματισμός στην Κεντρική πλατεία (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών).
Οι δρομείς του Αγώνα 10χλμ διατρέχουν τη διαδρομή δύο φορές.
Οι δρομείς του Αγώνα 5χλμ διατρέχουν τη διαδρομή μία φορά.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο από τον χώρο τερματισμού παραλαμβάνοντας αναμνηστικό μετάλλιο και εμφιαλωμένο νερό, σύμφωνα με τις υποδείξεις των διοργανωτών.
Οι δρομείς παραλαμβάνουν την πλαστική τσάντα με τα προσωπικά τους αντικείμενα από τον χώρο όπου την παρέδωσαν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν χρειαστεί ιατρική βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί άμεσα από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στην περιοχή του τερματισμού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Υπάρχουν ορισμένες κενές θέσεις μέχρι να καλυφθεί το όριο και για όσους δεν πρόλαβαν , μπορούν να εγγραφούν για τα 5 και τα 10 χλμ. και για όσο υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, μόνο στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης - «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο - 2ος όροφος, Αίθουσα τεχνών «Τάκης Τλούπας» - (οδός Ρούσβελτ 59) από τις 10 το πρωί ως τις 20.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass