Και του χρόνου στη Γ' Εθνική ο Οικονόμος

* Με την πιο γλυκιά ισοπαλία κόντρα στη Νίκη Βόλου (0-0) * Πολύ καλά «διαβασμένος» έδειξε ο Κώστας Κατσάρας Ένταση στο τέλος και ο διαιτητής έγραψε τέσσερις παίκτες στο Φ.Α.

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 15:45

Την παραμονή του στη Γ' Εθνική κατηγορία εξασφάλισε χθες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη φιλόδοξη Νίκη Βόλου, σε αγώνα της 24ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μια ισοπαλία... γλυκιά για τους «Πράσινους» που μόνο με ακραία στατιστικά σενάρια υπέρ της Νεοκαισάρειας και αν οι ίδιοι ηττηθούν στους δύο τελευταίους αγώνες, θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Στη χθεσινή αναμέτρηση ο Κώστας Κατσάρας έκανε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος και ήταν πολύ καλά «διαβασμένος», γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να ρισκάρει απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη.

Με αμυντικούς ογκόλιθους τους Κουμπούρα, Τσακάλι και όλους τους άλλους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και να πιέζουν συνεχώς, ο Οικονόμος κατέκτησε παλικαρίσια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Οικονόμου και παρά τις κινήσεις που έκανε ο τεχνικός της Ράτκο Ντόστανιτς, το γκολ που ήθελαν δεν κατάφεραν να το πετύχουν και ελπίζουν πλέον στην άνοδο, μόνο μέσα από τους αγώνες μπαράζ, καθώς έχασε την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης έχουν ως εξής:

11’Λάθος γύρισμα του Τσακάλι προς τον Νούσια, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Μαντζίρης, όμως ο πορτιέρο του Οικονόμου πρόλαβε κι έδιωξε σε πλάγιο την μπάλα.

18’ Σουτ του Καραλούλη, μπλόκαρε εύκολα ο Αποστολίδης.

19’ Σέντρα του Μέτσε, κεφαλιά του Καρτσαμπά, η μπάλα κατέληξε άουτ.

20’ Σε τετ-α-τετ του Χάμου με τον Αποστολίδη, ο τερματοφύλακας της Νίκης έδιωξε, στην επαναφορά ο Μουλτσιάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο πορτιέρε της βολιώτικης ομάδας, απέκρουσε εκ νέου την μπάλα.

21’ Σουτ του Ιορδανίδη μέσα από την περιοχή, δίπλα από δεξί δοκάρι του Νούσια η μπάλα.

28’ Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

39'Ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε κόρνερ, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Μουλτσιάς και τη δεύτερη ο Τσάτσος, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

74’ Σε διαδοχικά σουτ του Γαλάνη, ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.

77’ Παράλληλη σέντρα έκανε ο Ντινιωτάκης, αλλά κανείς παίκτης της Νίκης δεν πετάχθηκε στην πορεία της, για να τη στείλει στα δίχτυα.

80’ Ο Κέρι στόπαρε, κατέβασε την μπάλα, όμως το σουτ δεν είχε δύναμη και ο Νούσιας την μπλόκαρε εύκολα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του Νικόλαου Μαρόπουλου, ενώ σωστοί στις υποδείξεις τους ήταν και οι δύο συνεργάτες του, Θεόδωρος Αϊναλής και Νικόλαος Τυριακίδης όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Οικονόμο ο Τσάτσος(26'), Μπαλογιάννης(58'), ενώ από τη Νίκη Βόλου οι Τσεμπερίδης(59'), Ρόβας(89').

Η Νίκη Βόλου ζήτησε ένα πέναλτι στο 59', υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπαλογιάννη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ(Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Χατζής, Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης(90'Καλφούντζος), Μουλτσιάς (81’ λ.τρ. Κατσαμάγκας), Μπαλογιάννης (92’ Μπουμπουνάρας), Γανός (62’ Γκαμπέτας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Μετούσι (71’ Ρόβας), Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Τσεμπερίδης (64’ Τσιώλης), Μέτσε (86’ Καντούτσης), Κέρι, Δεμηρτζόγλου (64’ Ντινιωτάκης), Ιορδανίδης, Μαντζίρης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(24η αγωνιστική)

*Αναγέννηση Κ. – ΑΟ Σελλάνων    0-3 ά.α.

*Πιερικός – Θησέας Αγριάς 3-1

(36’ Μπουζούκης, 45’ πέν. Σεχολάρι, 75’ Λαμπίρης – 85’ Γιαουπλάρι)

*Ολυμπιακός Β. – Φωκικός          6-1

(31’, 45’+1 Μάντζιος, 53’ Οικονομόπουλος, 59’ Σερτζίνιο, 80’, 90’+1 Καμπλιώνης – 85’ Τσιούτσιας)

*Μετέωρα –Στυλίδα 4-0

(43’ Λίτσιος, 59’ Σκόνδρας, 62’ Ουζούνογλου, 90’ Μαρούδας)

*Αστέρας Ιτέας – Νεοκαισάρεια    3-0

(19’ Αλεξίου, 62’ Κακκάβας, 87’ Γεωργουσόπουλος)

*Οικονόμος– Νίκη Βόλου    0-0

*ΓΣ Αλμυρού – Μακρυχώρι 4-0

(13’ Γκίκας, 36’, 45’, 56’ Τσελεπής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 24 αγώνες)

Ολυμπιακός Β.        65      (61-12)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Νίκη Β.          63      (61-10)

Αστέρας Ιτέας         42      (35-22)

Μετέωρα      39      (39-23)

Γ.Σ. Αλμυρού 34      (33-19)

Οικονόμος     33      (26-29)

Θησέας Αγριάς        32      (28-33)

Α.Ο. Σελλάνων        32      (29-27)

Πιερικός        32      (32-30)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Νεοκαισάρεια          27      (26-37)

Α.Ο. Στυλίδας          24      (22-54)

Μακρυχώρι   24      (22-36)

Φωκικός       17      (18-41)

Αναγέννηση Καρδίτσας -8*

* Με αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην Αναγέννηση Καρδίτσας έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 6 βαθμών από τη νέα σεζόν.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(25η, 7 Απριλίου, 16:00)

Φωκικός – Αναγέννηση Κ. 0-3 ά.α.

ΑΟ Σελλάνων – Θησέας Αγριάς

Στυλίδα – Πιερικός

Νεοκαισάρεια– Ολυμπιακός Β.

Νίκη Βόλου – Μετέωρα

ΓΣ Αλμυρού – Αστέρας Ιτέας

Μακρυχώρι – Οικονόμος

Η ΙΣΟBAΘΜΙΑ ΣΤΟΝ 4Ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Τρεις ομάδες ισοβαθμούν στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής με 32 βαθμούς και με βάση τα μεταξύ τους παιχνίδια η βαθμολογία έχει ως εξής:

7.Πιερικός     5-3     7

8.Θησέας Αγριάς     3-3     6

9.ΑΟ Σελλάνων       1-3     1

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ:

Μπράβο στα παιδιά!

Ντόστανιτς: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε»

Δάσκαλος και μαθητής αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0, με τον τεχνικό του Οικονόμου Κώστα Κατσάρα να είναι χαρούμενος καθώς η ομάδα παραμένει στην κατηγορία και τον προπονητή της Νίκης Βόλου Ράτκο Ντόστανιτς, στεναχωρημένο, διότι η ομάδα του δεν κατέκτησε τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ράτκο Ντόστανιτς(Νίκη Βόλου): «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τα δώσαμε όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Κοιτάμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστούμε για τα μπαράζ. Συγχαρητήρια στον Οικονόμο».

Κώστας Κατσάρας(Οικονόμος): «Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας, διότι κατά 99% μας εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Μπράβο στα παιδιά, αγωνίστηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι παλικαρίσια και καθαρά πάνω απ' όλα. Κάποιοι προεξοφλούσαν πως θα υποβιβαστούμε, όμως αυτή η ομάδα μπορεί να έχει μικρό μπάτζετ αλλά σε όλα τα παιχνίδια πάλεψε σαν ίσος προς ίσον. Ευχαριστούμε και τον κόσμο της ομάδας, που ήρθε και μας βοήθησε.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Νίκη Βόλου και στον κ. Ντότσανιτς».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Νέτι Μέτσε(Νίκη Βόλου): «Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όμως θεωρώ πως ο διαιτητής θα μπορούσε να μας δώσει ένα πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι ποδοσφαιριστή του Οικονόμου. Το αποτέλεσμα πάντως όπως εξελίχτηκε ο αγώνας είναι δίκαιο».

Γιάννης Μπαλογιάννης: «Πιστέψαμε πως μπορούμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας που θέλαμε και τα καταφέραμε, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πριν τα Χριστούγεννα ήμασταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, σήμερα όμως είμαστε χαρούμενοι για τη σωτηρία. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, για την συμπαράσταση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο τέλος για τα όσα διαδραματίστηκαν, αν κάπου και εγώ φταίω. Όσον αφορά στη φάση που η μπάλα χτυπάει στο χέρι μου, είναι κολλημένο και ο διαιτητής κρίνει ότι είναι παράβαση».

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στο φινάλε της αναμέτρησης είχαμε ένταση κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια, με τον Ρόβα της Νίκης Βόλου να κινείται κατά του Μπαλογιάννη.

Ο διαιτητής κ. Μαρόπουλος είδε τις σκηνές που διαδραματίστηκαν και έγραψε στο Φ.Α., πως ο ποδοσφαιριστής Ρόβας χτύπησε αντίπαλό του και προσπάθησε να κινηθεί εναντίον άλλων αντιπάλων του. Κινδυνεύει έτσι με τιμωρία όπως και ο συμπαίκτης του Ντινιωτάκης, με τους ποδοσφαιριστές του Οικονόμου Γκαμπέτα και Γαλάνη, που επίσης έγραψε ο ρέφερι στο Φ.Α., αναφέροντας πως με τη συμπαράσταση των ψυχραιμότερων δεν δόθηκε συνέχεια.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ

Οι παίκτες του Οικονόμου έδωσαν... απάντηση στο γήπεδο και σε αυτούς που πέταξαν προχθές απαράδεκτα φέιγ βολάν και προεξοφλούσαν την ήττα για λίγα ευρώ... Τώρα μετά το 0-0 τι άλλο μπορούν να πουν;

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass