Πανέτοιμος ο Απόλλων Λάρισας

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 22:28

 Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι καλείται να δώσει αύριο στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα υποδεχτεί στις 16:00 τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» που θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι αποφασισμένοι να την κατακτήσουν έστω και δύσκολα, γνωρίζοντας βέβαια πως θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ανεξάρτητα του ότι κέρδισαν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Ηράκλειο με 2-1, αυτή τη φορά θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κριθεί σε λεπτομέρειες. Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Αριαν Μπελά έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται ο Λούκας Ράμος. Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί και εν συνεχεία θα συγκροτηθεί η αποστολή, για την αυραιανή αναμέτρηση.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε επί ηρακλειώτικου εδάφους η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο και περιλάβανε χτίσιμο της επίθεσης σε high press αντιπάλου, επιθετική λειτουργία μέσων και επιθετικών στο επιθετικό 1/3 και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν συμπεριέλαβε μόνο τον Έφορντ που είναι τιμωρημένος. Οι Ηρακλειώτες θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τη Λάρισα όπου και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Κύπριου τεχνικού: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπαχανάκ, Μαζουλουξής Προβυδάκης, Λαμπάκης, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Μανουσάκης, Ροβίθης, Καπνίδης, Κουατένγκ.

ΠΑΛΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Παλλαρισαϊκό κάλεσμα απευθύνει η διοίκηση του Απόλλωνα για το ματς με τον Εργοτέλη. Γενική είσοδος 5 ευρώ - Ελεύθερη είσοδος για όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης - Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες - Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους καρτών ανεργίας - Δωρεάν είσοδος για τους φοιτητές με την επίδειξη της κάρτας τους. «Σε αυτό το κρίσιμο ματς για την ιστορία του ποδοσφαίρου της Λάρισας και του Απόλλωνα, δεν θα πρέπει να λείπει κανείς!!! Να είστε όλοι στο γήπεδο, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, σας θέλουμε κοντά μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ακόμη πιο κοντά στην Super League, αναμένεται να βρεθεί αύριο το απόγευμα, ο ΝΠΣ Βόλος. Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, οι «νεοφώτιστοι» και πρωτοπόροι της Football League, υποδέχονται τον ουραγό - και βαθμολογικά αδιάφορο- Αιγινιακό και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, που θα τους φέρει «μία ανάσα» από τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

Σπάτα-Απόλλων Πόντου 0-3 (α.α.) 1

5:00 Ηρακλής-Κισσαμικός ΕΡΤ-3

ΑΥΡΙΟ

16:00 Ηρόδοτος-Σπάρτη

16:00 Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας

16:00 Πλατανιάς-Κέρκυρα ΕΡΤ-3

16:00 ΝΠΣ Βόλος -Αιγινιακός

16:00 Τρίκαλα-Παναχαϊκή

16:00 Απόλλων Λ.-Εργοτέλης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 25 αγώνες)

1. ΝΠΣ Βόλος 50-21 53 2. Απόλλων Λ. 34-23 44 3. Πλατανιάς 40-17 43 4. Απόλλων Πόντου (26 αγ.) 27-19 43 5. Παναχαϊκή 24-20 40 6. Εργοτέλης 37-25 40 7. Κέρκυρα 24-21 38 8. ΑΟΧ/Κισσαμικός 34-22 38 9. Καραϊσκάκης 21-22 37 10. Δόξα Δράμας 29-26 35 11. Ηρακλής 24-21 34 12. Τρίκαλα 20-24 28 13. Ηρόδοτος 16-42 25 14. Σπάτα (26 αγ.) 18-38 22 15. Σπάρτη 17-42 18 16. Αιγινιακός 19-50 16 * Αποβλήθηκε ο Αήττητος Σπάτων

«ΚΙΤΡΙΝΟΣ» ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ!

Το γεγονός ότι το ρόστερ του Απόλλωνα δεν έχει μεγάλο «βάθος» έχει και άλλη μία παράμετρο, ιδιαίτερα σημαντική στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ανελλιπώς ως βασικοί, τόσο επί Μαρσέλο Τροΐζι όσο και επί Αριάν Μπελάϊ, έχουν επιβαρυνθεί και με κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα αρκετοί (συνολικά εννέα) από αυτούς να βρίσκονται στα πρόθυρα τιμωρίας, αν δεχθούν ακόμη μία διαιτητική παρατήρηση (κάρτα). Αναλυτικότερα, οι κίτρινες των παικτών του Απόλλωνα έχουν ως εξής: 10 κάρτες: Λουκάο (θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Τρίκαλα και ΝΠΣ Βόλου) 9 κάρτες: Κουρτεσιώτης, Λούκας Ράμος, Σουλιώτης, Χατζής 6 κάρτες: Λούκας Πολέτο 4 κάρτες: Καμπέρης (εξέτισε), Καρατάσιος (θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τα Τρίκαλα) 3 κάρτες: Κοντοές, Μαρκολίνο, Σκούπρας, Τασιούλης 2 κάρτες: Αγιώτης, Μάντζαρης 1 κάρτα: Γαρυφαλλόπουλος, Γκουντρουμπής, Κουτογλίδης, Λίταινας, Μπιμάι. Παράλληλα, ποινή μίας αγωνιστικής εξέτισαν λόγω της αποβολής τους με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρκολίνο και ο Λουκάο. Αξιοσημείωτο είναι ότι το συνολικό χρηματικό πρόστιμο που χρεώθηκε η ΠΑΕ της Φιλιππούπολης για τις παραβάσεις των ποδοσφαιριστών της ανέρχεται στο ποσόν των 10.524 ευρώ, ενώ σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα έξι επιπρόσθετα πρόστιμα των 1.000 ευρώ που επιβλήθηκαν στους αγώνες κατά τους οποίους «κιτρινίστηκαν» τουλάχιστον πέντε παίκτες. Οι αγώνες αυτοί είναι με αντιπάλους την Παναχαϊκή, τον Ηρακλή, τον Αήττητο Σπάτων και τον Εργοτέλη (πρώτος γύρος), τον Απόλλωνα Πόντου και τον Κισσαμικό (δεύτερος γύρος), ενώ σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα κανείς ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα δεν χρεώθηκε με κάρτα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass