Αποτελέσματα κατά παραγγελία

*Επιστροφή του μεγαλομετόχου στο γήπεδο... *Παίζουν με ΠΑΟΚ Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς

Δημοσίευση: 08 Απρ 2019 22:00

Αποτελέσματα κατά... παραγγελία είχε η χθεσινή μέρα για την ΑΕΛ καθώς έχασε εντός έδρας η Ξάνθη και στο ντέρμπι των ουραγών Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι.

Τώρα πλέον αρκετές ομάδες κινδυνεύουν είτε με απευθείας υποβιβασμό είτε να πάνε σε μπαράζ παραμονής Το όριο πάντως δείχνει να είναι οι 32 βαθμοί, όπως αρχικά είχαμε προβλέψει, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ στα τρία τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό θέλει δύο ισοπαλίες ή μία νίκη.

Οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν από την Αθήνα με γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά για την πολύ καλή εμφάνιση και πικρή για την ήττα με 1-0. Και στο ποδόσφαιρο μετράνε μόνο οι βαθμοί. Χαρακτηριστική η δήλωση του Μπέρτου: «Εντάξει, θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι, το οποίο αξίζαμε κάτι να πάρουμε. Με τις ευκαιρίες που κάναμε στο παιχνίδι πιστεύω μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Εν τέλει δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος σε κάποιες φάσεις τον βαθμό. Δεν τα καταφέραμε. Εντάξει, τι να κάνουμε, ήμασταν άτυχοι, με μία ευκαιρία ο Πανιώνιος μας έβαλε γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Πάντως στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για την απευθείας παραμονή αν κρίνουμε από αυτά που είπε ο Νίκολα Ζίζιτς: «Ανησυχούμε γιατί έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως δεν φοβάμαι, γιατί η ομάδα πιστεύω παλεύει όλα τα παιχνίδια και εναντίον αυτών των ομάδων μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται».

Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Από τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής επιστρέφει στο γήπεδο και στην ομάδα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας που μιλώντας στην «ΕτΔ» είπε ότι η ομάδα θα πάρει τέσσερις βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό το πιστεύει γιατί όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Δεν παραγνωρίζει τα προβλήματα από τις κίτρινες κάρτες αλλά στο αγωνιστικό σημείο όπου βρίσκεται η ομάδα όποιος και αν αγωνισθεί θεωρεί ότι θα τα δώσει όλα.

Τέλος θεωρεί ευτύχημα ότι η ομάδα έχει δύο παιχνίδια στη Λάρισα που θα είναι μια δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους.

ΕΚΤΟΣ Ο ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ

Μοναδικός απόντας για την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο τιμωρημένος Σετσέροβιτς μαζί βέβαια με τους «μόνιμους» Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (απόφαση του μεγαλομετόχου) και Χούμπτσεφ, Μπαργκάν (τραυματίες).

Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς, που συμπλήρωσαν κάρτες, θα αγωνισθούν με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν θα παίξουν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Του Σωτ. Κέλλα

 

----------------------

 

Κίτρινος πυρετός...

* Προβλήματα ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών

Τρία δύσκολα παιχνίδια δίνει η ΑΕΛ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και εκτός από τους δύσκολους αντιπάλους(ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα από τις κίτρινες κάρτες των παικτών.

Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το περασμένο Σάββατο στο Στάδιο Νέας Σμύρνης. Τις είδαν οι Φατιόν(έφτασε τις δεκατρείς και έτσι θα απουσιάσει σε δύο από τους επόμενους τρεις αγώνες των «βυσσινί» στη Σούπερ Λίγκα), Μιλοσάβλιεβιτς,(συμπλήρωσε επτά και χάνει και αυτός δύο από τις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της ΑΕΛ), Γκοΐκοβιτς. Στο όριο βρίσκονται με τρεις, οι: Ζίζιτς, Ακόστα, Γιακιμόφσκι, Μπέρτος, Μόρας, Λεοζίνιο, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τέλος ο Σετσέροβιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο εντός έδρας ματς με το Λεβαδειακό, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague τη σεζόν 2018-2019:

Φατιόν 13, Καρανίκας 8, Μιλοσάβλιεβιτς 7, Γκόλιας, Ντέλετιτς, Σετσέροβιτς 5 (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ), Ζίζιτς, Ακόστα, Γιακιμόφσκι, Λεοζίνιο, Μπέρτος, Μόρας 3, Κρίστινσον, Μπράλιτς, Κούνιτς, Γκοΐκοβιτς 2, Χούμπτσεφ, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Νούνιτς, Σικάφκα, Ζίφκοβιτς 1.

 

----------------------

Η SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

*ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα          1-0

(20' Βαζ)

*Παναθηναϊκός-Άρης         2-0

(62' Δώνης, 74' Ινσούα)

*Πανιώνιος-ΑΕΛ      1-0

(17' Μαξίμοβιτς)

*Ξάνθη-ΑΕΚ  1-3

(33' Κάστρο - 68' Οικονόμου, 70' Πόνσε, 90'+3 Μπογέ)

*Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 0-0

*Παναιτωλικός-Ολυμπιακός         0-5

(9' Μασούρας, 50' Χασάν, 61' Γκιλιέρμε, 70' Καμαρά, 78' Ελαμπντελαουΐ)

*ΠΑΟΚ-Λαμία         3-0

(34' Πέδρο Ενρίκε, 78' Σάκχοφ, 83' Μπίσεσβαρ)

*Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης    Σήμερα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ       73

2. Ολυμπιακός        63 -26αγ.

3. ΑΕΚ          53

4. Ατρόμητος 43 -26αγ.

. Άρης 43

6. Παναθηναϊκός     38 -26αγ.

7. Παναιτωλικός      33

. Λαμία         33

9. Πανιώνιος 32

10. ΑΕΛ        30

11. Ξάνθη     29

12. Αστέρας Τρίπολης       28

13. ΠΑΣ Γιάννινα    26

14. ΟΦΗ       25

15. Λεβαδειακός     21

16. Απόλλων Σμύρνης       10 -26αγ.

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

17 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

15 ΓΚΟΛ: Πόνσε (ΑΕΚ)

10 ΓΚΟΛ: Φορτούνης, Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

9 ΓΚΟΛ: Χασάν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

8 ΓΚΟΛ: Ματέο Γκαρσία (ΑΡΗΣ)

7 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΑΡΗΣ), Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ)

6 ΓΚΟΛ: Λιβάια (ΑΕΚ), Νούνιτς (ΑΕΛ), Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Μπαράλες (ΛΑΜΙΑ), Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μοράρ, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Μπογέ (ΑΕΚ), Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Τόνσο (ΑΡΗΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ποντένσε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ακπόμ (ΠΑΟΚ)

4 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Φατιόν (ΑΕΛ), Μανιάς, Καλτσάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ενσικουλού (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μπερτόλιο (ΛΑΜΙΑ), Κάστρο (ΞΑΝΘΗ), Καμαρά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νέιρα (ΟΦΗ), Χριστοδουλόπουλος(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπουζούκης, Γιόχανσον (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μπαΐροβιτς, Καμαρά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

3 ΓΚΟΛ: Μπακασέτας (ΑΕΚ), Ελ Χέλβε (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Ματίγια (ΑΡΗΣ), Ουγκράι (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Αντέτζο, Καραμάνος (ΛΑΜΙΑ), Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ναμπί (ΟΦΗ), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάνα, Γουίλιαν Μπαρμπόσα, (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μάτος, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα, Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Κρίζμαν, Νικολιάς (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ),

2 ΓΚΟΛ: Κλωναρίδης, Οικονόμου (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Τριάδης, Μπεντινέλι, Βαφέας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Φετφατζίδης (ΑΡΗΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ρόουζ, Μαρτίνες (ΑΡΗΣ), Βαλιέντε (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ουάρντα (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πίτι, Τομάς, Επστάιν, (ΛΑΜΙΑ), Μαρκόβσκι, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Αλμέιδα (ΞΑΝΘΗ), Γκιλιέρμε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δεληγιαννίδης, Βουό, Πλατέλλας, Βαζ (ΟΦΗ), Κάτσε, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Ινσούα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άργκους (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σταυρόπουλος, Κόρμπος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Σάκχοφ, Πέλκας (ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης, Γιάκος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

1 ΓΚΟΛ: Αλμπάνης, Γκάλο, Σιμόες, Αλεφ, Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μπαργκάν, Κόεφ, Γκόλιας, Μπέρτος, Σικάβκα, Μόρας (ΑΕΛ), Ντ' Ούρσο, Σικαμπάλα, (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος, Βέλεθ (ΑΡΗΣ), Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μανούσος, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπρούνο, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Μούγιακιτς (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Αντιλέχου, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκίς, Γιακουμάκης, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Μπρίτο, Κοβάσεβιτς, Μπαξεβανίδης, Τζουρίτσκοβιτς (ΞΑΝΘΗ), Σισέ, Νάτχο, Μεριά, Φετφατζίδης, Μπουχαλάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γιακουμάκης, Φερέιρα, Σακόρ, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Αραβίδης, Σασί, Ποτουρίδης (ΟΦΗ), Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Κολοβέτσιος, Δώνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Έρικσον, Μάλης, Λουσέρο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Καμαρά, Ντομίνγκες, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Μαξίμοβιτς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λημνιός, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Μυστακίδης, Λεό Μπατίστ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ

3 αυτογκόλ: Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπανανά (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

1 αυτογκόλ: Γκόλιας (ΑΕΛ), Στάθης, Γκάρος, Γκίνο (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Δεληζήσης (ΑΡΗΣ), Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Αναστασιάδης (ΛΑΜΙΑ), Μαρινάκης, Έρικσον, Μαλής (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Σκόνδρας, Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα).

 

----------------------

Το άλλο πρόσωπο του ποδοσφαίρου…

Και η συμπαράσταση των παικτών του Πανιωνίου στον Μόρα

TO ALLO PROSVPO TY PODOSFAIROY

Οι φίλαθλοι του Πανιώνιου «έκλεψαν» την παράσταση στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ, όπου οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «save Μόρας» για το ίδρυμα του αμυντικού της ΑΕΛ και φωτογραφήθηκαν οι παίκτες των «κυανέρυθρων» με τον Βαγγέλη Μόρα.

Ο έμπειρος αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει να βλέπουμε άσχημα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σήμερα που είδα με χαροποιεί πολύ. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι καθόλου. Το μήνυμα που ήθελα πάντοτε να περάσω από τότε που έφυγε ο αδερφός μου ήταν αυτό. Να βλέπω μία αντίπαλη ομάδα να σηκώνει ένα τέτοιο πανό και να στηρίζει μία τέτοια προσπάθεια. Δύο ομάδες ενώνονται, οι φίλαθλοι ενώνονται και περνάμε αυτό το μήνυμα που ήθελα πάντα με τον αδερφό μου, το να γίνει δότης του μυελού των οστών. Ότι και να πω γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Είμαι πραγματικά γεμάτος, αυτά θέλω να κρατήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα βλέπω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο. Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ".

----------------------

 

Ξανάσμιξαν...

JANASMIJAN Μετά από 25 χρόνια Ζήσης Ντελόπουλος και Στέλιος Χασιώτης ξανάσμιξαν... Οι δυο τους ήταν παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας την περίοδο 1991-1994 και προχθές βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Ζήσης Ντελόπουλος ως διοικητικός της ΑΕΛ και ο Στέλιος Χασιώτης ως προπονητής των ακαδημιών του Πανιωνίου. Και οι δύο έπαιξαν στον Απόλλωνα Λάρισας προερχόμενοι από ερασιτεχνικές ομάδες, ο Χασιώτης από τον Φαλανιακό και ο Ντελόπουλος από το Στεφανοβίκειο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass