«Σφράγισε» την παραμονή η ΑΕΛ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 4-0

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 15:33

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κέρδισε άνετα τον Εργοτέλη με 4-0, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενες που ταξίδεψαν στη Λάρισα με αρκετά προβλήματα, έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα και είχαν συνολικά μία αξιέπαινη παρουσία, όμως η ανωτερότητα της ΑΕΛ φάνηκε στο γήπεδο και ήρθε η άνετη επικράτηση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να μπαίνει πολύ δυναμικά και να έχει την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, όμως το γκολ της Σρετένοβιτς στο 9' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η ΑΕΛ ευτύχησε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα νωρίς και πάλι με την Σρετένοβιτς στο 14' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βγήκε αποφασισμένη να τελειώσει τον αγώνα και το κατάφερε στο 54' με τη Σπυροπούλου μετά από ωραία ενέργεια της Σρετένοβιτς ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 74' με τη Σρετένοβτις να μοιράζει και τη Σπυροπούλου να εκτελεί για το τελικό 4-0.

ΑΕΛ(Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Νεοφύτου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Αρκουλή, Σκωτεινιώτη Κ., Μούκα, Σρετένοβιτς, Ζντράβκοβιτς, Γιαμαλή. Αγωνίστηκαν και οι Σπυροπούλου, Τσιάρα, Κατσιάνα, Σιάχου, ενώ στον πάγκο ήταν και οι Βασιλείου, Μίσσια, Κόντου

*Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ και βοήθησαν με την παρουσία τους.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη γειτονική Καρδίτσα για να αγωνιστεί κόντρα στις Ελπίδες με στόχο τη νίκη ώστε να μπορέσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Την ερχόμενη εβδομάδα όμως ξεκινάει και το κύπελλο για την ΑΕΛ με τη συμμετοχή της στην 2η φάση εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με τις Ελπίδες Καρδίτσας, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τις Νέες Τρικάλων στην επόμενη φάση.

Παράλληλα την εβδομάδα που μας πέρασε η Ευτυχία Αρζουμανίδου αγωνίστηκε με την Εθνική Κορασίδων στον αγώνα κόντρα στη Δανία στο αναπτυξιακό Τουρνουά της UEFA που διεξήχθη στην Πολωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass