Καλές επιδόσεις για του Φαρσαλινούς σκακιστές

ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2019

Δημοσίευση: 10 Απρ 2019 15:37

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα, στη νέα Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε το Ατομικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2019 με πολύ καλές επιδόσεις για τους Φαρσαλινούς σκακιστές. Πρωταθλητής Ανδρών Θεσσαλίας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Αγγελής και πρωταθλήτρια Γυναικών Θεσσαλίας (για δεύτερη συνεχή χρονιά) η Κωνσταντίνα Δερέκα.

Τρίτη στις γυναίκες βγήκε η Νεφέλη Μπιζούλα. Δεύτερος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ο Θεοφάνης Κούκος. Δεύτερος στην κατηγορία των 12 ετών ο Πέτρος Βουβαλούδης και τρίτη η Στεργιανή Σκουμποτή. Στην κατηγορία των 10 ετών πρώτη η Σύλια Λύκου, δεύτερος ο Δημήτρης Λύκος τρίτος ο Βασίλης Στατήρης και πρώτη στα κορίτσια η Αποστολία Βαρσάμη.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13-14/4) στο Ομαδικό Κύπελλο Θεσσαλίας για ενήλικες σκακιστές του ΓΣΦ που θα αγωνιστούν στον Αλμυρό με τον τοπικό Σκακιστικό Όμιλο, ενώ ταυτόχρονα στη Λάρισα θα γίνει το Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2019, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του Συλλόγου. Από 20 έως 23 Απριλίου θα γίνουν οι τελικοί αγώνες των Μαθητικών Πρωταθλημάτων στο Περιστέρι, με τη συμμετοχή – ρεκόρ για τα Φάρσαλα – 16 μαθητών (από το σύνολο των 46 Θεσσαλών που θα λάβουν μέρος).

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass