Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας τα κορίτσια των Εκπ. Ράπτου

ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 26-6 ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΛΥΚΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 15:31

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας στο χάντμπολ κοριτσιών Λυκείων κατέκτησε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου, η οποία επικράτησε στον χθεσινό τελικό στο κλειστό του Αγ. Θωμά του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με 26-6. Ο χθεσινός τελικός ουσιαστικά αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, με τη λαρισινή ομάδα να είναι καταιγιστική, αφού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 38’ το ταμπλό έδειχνε 20-1 υπέρ των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 14-1.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον πρωταθλητή Στερεάς Ελλάδας που είναι το 3ο ΓΕΛ Λαμίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 12:15 στο κλειστό του Αγ. Θωμά. Εάν κερδίσει η λαρισινή ομάδα τότε στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα. Ο αγώνας αυτός έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ. ΡΑΠΤΟΥ: Βλασιάδου, Πιτσίλκα 2, Ζαγγογιάννη 5, Κουμπαρά 7, Ντακούλα, Παναγιώτου 3, Χασιώτη 7, Φαντάνα 1, Φούντα 1, Ζαχίδου, Κατσογιάννη. Γυμναστής των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου είναι ο κ. Θ. Νικολακούλης και προπονητής ο κ. Βασίλης Γκουράβας.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΙΒΟΣ

Σήμερα εν τω μεταξύ θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (09:30) η β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων με τη συμμετοχή μαθητών από τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Πιερίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.

ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Επίσης αύριο Τετάρτη στις 12:30 στο κλειστό Ελασσόνας θα διεξαχθεί ο αγώνας της γ’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων του βόλεϊ κοριτσιών ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας (πρωταθλητής Θεσσαλίας) και το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας (πρωταθλητής Στ. Ελλάδας).

ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Τέλος την προσεχή Παρασκευή στις 12:00 στο κλειστό της Νεάπολης θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τζούντο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass