Λαρισινό "άρωμα" στο πανελλήνιο σεμινάριο γυναικών διαιτησίας

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 15:03

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται μεθαύριο Πέμπτη στη Χαλκίδα το πανελλήνιο σεμινάριο γυναικών αξιωματούχων διαιτησίας που διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ

Το σεμινάριο αφορά σε γυναίκες διαιτητές και βοηθούς διαιτητές 1ης και 2ης κατηγορίας γυναικών, καθώς επίσης και γυναίκες αξιωματούχους που ανήκουν στην 4η τοπική κατηγορία των Ενώσεων με την προοπτική να συμπεριληφθούν στο μέλλον στους Εθνικούς Πίνακες των Γυναικών.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι να αυξηθεί η προσέλκυση και διατήρηση των γυναικών αξιωματούχων διαιτησίας, να βελτιωθεί το επίπεδο των γυναικών διαιτητών και βοηθών διαιτητών, να ενθαρρυνθούν οι γυναίκες αξιωματούχοι να συνεχίσουν στη διαιτησία, να δοθούν κίνητρα και πληροφόρηση στις γυναίκες αξιωματούχους σχετικά με τις προοπτικές στη γυναικεία διαιτησία, να επιτευχθεί ομοιομορφία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, να γίνει εισαγωγή σε μαθήματα πρακτικής εξάσκησης και μεθοδολογίας προπόνησης, και τέλος, να γίνει ενημέρωση σε θέματα διατροφικών μεθόδων.

Στο σεμινάριο θα πάρουν μέρος συνολικά 67 γυναίκες αξιωματούχοι διαιτησίας, ενώ τη Λάρισα θα εκπροσωπήσουν οι Μάχη Τσιοφλίκη, Αλεξάνδρα Δεληγιάννη (διαιτητές/βοηθοί 1ης/2ης κατηγορίας), Χάιδω Μπακλαβά, Δήμητρα Τσακνάκη, Τάνια Κουτίνα και Στέλλα Ζαχαράκη (διαιτητές/βοηθοί 4ης κατηγορίας). Επίσης θα μετέχει και η Λαρισαία Γεωργία Κομισοπούλου (διαιτητές/βοηθοί 1ης/2ης κατηγορίας) η οποία ανήκει στην ΕΠΣ Χανίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass