Συνεχίζουν 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας και Εκπαιδευτήρια Ράπτου

ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΕ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 22:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη
«Μεθ’ ορμής ακαθέκτου» προχωρούν το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας στο βόλεϊ κοριτσιών και τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου στο χάντμπολ κοριστών στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα Λυκείων. Η ομάδα της Ελασσόνας επιβλήθηκε χθες του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας με 2-0 σετ, ενώ τα Εκπ. Ράπτου συνέτριψαν το 3ο ΓΕΛ Λαμίας με 33-2 αντίστοιχα. Αναλυτικά:
Στο κλειστό του Αγ. Θωμά τα Εκπ. Ράπτου έκαναν για μία ακόμα φορά επίδειξη δύναμης, όπως άλλωστε καταδεικνύει το τελικό 33-2, απέναντι στον πρωταθλητή Στ. Ελλάδας και αύριο θα αντιμετωπίσουν στο νησί των Φαιάκων, στις 10 το πρωί, το 4ο ΓΕΛ Κέρκυρας στη συνέχεια της διοργάνωσης. Η αποστολή των Εκπ. Ράπτου θα μεταβεί σήμερα στην Κέρκυρα όπου και θα διανυκτερεύσει.


Το χθεσινό παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική αφού η ομάδα των Εκπ. Ράπτου έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το ημίχρονο έληξε 18-0, για να φτάσουμε στο τελικό 33-2.
Απόλυτη ικανοποίηση από τον γυμναστή των Εκπ. Ράπτου κ. Θ. Νικολακούλη και τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ κ. Βασίλη Γκουράβα, οι οποίοι πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση στην Κέρκυρα, που θα αποτελέσει ένα «κρας τεστ» για τη λαρισινή ομάδα αφού ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Στην περίπτωση που τα Εκπ. Ράπτου ξεπεράσουν αύριο το εμπόδιο του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας τότε οι πιθανότητες να φτάσουν ψηλά στη φετινή διοργάνωση θα είναι πολύ μεγάλες.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ. ΡΑΠΤΟΥ: Βλασιάδου, Πιτσίλκα 5, Ζαγγογιάννη 6, Κουμπαρά 4, Ντακούλα 1, Παναγιώτου 2, Χασιώτη 15, Φαντάνα, Φούντα, Ζαχίδου, Κατσογιάννη.
ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Χωρίς να συναντήσει αντίσταση το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας επικράτησε του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδας με 2-0 σετ και πλέον θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα, στη συνέχεια της διοργάνωσης το 2ο ΓΕΛ Πάτρας. Ο αγώνας αυτός θα γίνει ή αύριο Παρασκευή ή την προσεχή Δευτέρα. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σήμερα το πρωί από την αρμόδια επιτροπή σχολικών αγώνων.
Τα σετ τελείωσαν 25-12 και 25-11 με τα κορίτσια του Θ. Κουρομπίνα να πραγματοποιούν μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διαγράψει μία φιλόδοξη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
1ο ΓΕΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αθ. Κουρομπίνας): Χατζηβασίλη, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Τσιάτσικα, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Σεβαστού (λ), Διβράμη, Καζαντζή, Σιάτρα, Τσίμπα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ
Τέλος αύριο Παρασκευή στις 12:00 στο κλειστό της Νεάπολης θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων του τζούντο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass