Ιστορική πρόκριση της Τότεναμ

ΣΕ ΜΑΤΣ «ΡΟΝΤΕΟ» ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (4-3)

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 18:18

Μετά από ένα ματς που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου, η Τότεναμ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League.

Οι «σπερς» ηττήθηκαν 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», αλλά χάρη στο υπέρ τους 1-0 του πρώτου αγώνα και τον κανονισμό των εκτός έδρας γκολ, πήραν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ.
Η τελευταία πράξη του «θρίλερ» παίχτηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Στέρλινγκ από πάσα του Αγουέρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι οπαδοί της Σίτι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όμως με παρέμβαση του VAR ο Αργεντινός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, το γκολ ακυρώθηκε και η Τότεναμ πήρε μία επική πρόκριση.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 4’, 21’ Στέρλινγκ, 11’ Μπερνάρντο Σίλβα, 59’ Αγκουέρο / 7’, 9’ Σον, 73’ Γιορέντε
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Μεντί (84’ Σανέ), Κομπανί, Λαπόρτ, Γουόκερ, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα (63’ Φερναντίνιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο, Στέρλινγκ
ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Λιορίς, Ρόουζ (90’+ Σάντσες), Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Τρίπιερ, Γουανιάμα, Σισοκό (41’ λ.τρ. Γιορέντε), Λούκας Μόουρα (82’ Ντέιβις), Έρικσεν, Αλι, Σον

 

ΣΤΟΥΣ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ» ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Λίβερπουλ ήταν εξαρχής το φαβορί απέναντι στην Πόρτο, απέκτησε τον προσδιορισμό «ακλόνητο» μετά τη νίκη με 2-0 στο «Άνφιλντ», στον πρώτο αγώνα και, εν τέλει, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με δύο νίκες, αφού επιβλήθηκε των Πορτογάλων και στο «σπίτι» τους, με 4-1(Μιλτάο 68’/Μανέ 26’, Σαλάχ 65’, Φιρμίνιο 77’, Φαν Νταικ 84’) αυτήν τη φορά. Στους «τέσσερις» η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.
ΠΟΡΤΟ (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Τέλες, Οτάβιο (46’ Τικίνιο), Ντανίλο Περέιρα, Ερέρα, Μπραχίμι (81’ Μπρούνο Κόστα), Μαρεγκά, Κορόνα (78’ Φερνάντο Σάντος).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον (71’ Χέντερσον), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (66’ Γκόμες), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Ορίγκι (46’ Φιρμίνο).
ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
Τότεναμ-Αγιαξ
Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ
** Οι αγώνες για τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 30/4-1/5 και 7-8/5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass