Το ματς της χρονιάς για τον Απόλλωνα

* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ * ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΑΟ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2019 22:33

Το ματς της χρονιάς για τον Απόλλωνα είναι ο «τελικός» την Κυριακή στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Πλατανιά (15:00) και οι «κυανόλευκοι» ζουν και αναπνέουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ευελπιστώντας να έχουν στο πλευρό τους όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται.

Με νίκη η λαρισινή ομάδα θα βρεθεί προ των πυλών του αγώνα για τα πλέι οφ ανόδου στη Super League και στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, όλοι είναι έτοιμοι για τη «μητέρα» των μαχών. Το 1-3 στον Βόλο έδειξε πως ο Απόλλωνας είναι ομάδα που έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει την άνοδο και θεωρούμε πως δεν θα αφήσει τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται να πάει χαμένη, για... χίλιους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολέτο επιδίωξε την αποβολή (δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο ματς του Βόλου από τον διαιτητή κ. Μαλούτα, μιας και συμπλήρωνε κάρτες και θα απουσίαζε και από τα δύο τελευταία ματς. Έτσι, τώρα θα λείψει μόνον από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα είναι στη διάθεση του Άριαν Μπελά σε αυτό με τον Ηρόδοτο. Αντίθετα, απών από την αναμέτρηση της Νέας Αλικαρνασσού θα είναι ο Κοντοές που δηλώθηκε να εκτίσει εκεί την τιμωρία του, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Όσον αφορά τον τραυματισμό του Μπραμπίγια δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό και έτσι υπολογίζεται κανονικά ενόψει Πλατανιά όπως και οι Λουκάο και Σουλιώτης που επιστρέφουν από τιμωρία. Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές.

ΤΕΣ-ΣΑΡΩΣΕ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League, η Δόξα Δράμας συνέτριψε τον Απόλλωνα Πόντου με σκορ 4-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κρητικός 2(12′ σουτ, 25′ πλασέ), 61′ Πεταυράκης φάουλ, 69′ Μάρτινς σουτ, ενώ είχε ένα δοκάρι(κάθετο) για τη Δόξα με μακρινό σουτ ο Μάρτινς στο 52΄. Στο 42΄ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γκολ του Καλογέρη για τον Απόλλωνα Πόντου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

1. Ν.Π.Σ. Βόλος 57-25 57

2. Πλατανιάς 51-20 52

3. Απόλλων Λ. 42-27 51

4. Εργοτέλης 45-27 47

5. Απόλλων Πόντου 29-24 46

6. Κέρκυρα 29-23 44

7. ΑΟΧ/Κισσαμικός 37-22 43

8. Παναχαϊκή 28-25 42

9. Δόξα Δράμας 40-26 42

10. ΑΕ Καραϊσκάκης 22-24 39

11. Ηρακλής 26-22 39

12. Ηρόδοτος 24-47 31

13. Τρίκαλα 21-29 29

14. Αήττητος Σπάτων 18-44 22

15. Αιγινιακός 21-65 16

16. Σπάρτη 17-58 14

* Αποβλήθηκε ο Αήττητος Σπάτων. **Η Σπάρτη έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς της 29ης αγωνιστικής, ορίζοντας στον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Πλατανιά τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, του Συνδέσμου Ηπείρου. Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας) θα σφυρίξει στο Ηρακλής – Βόλος και ο Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) στο Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 15.00, την Κυριακή 21 Απριλίου. Αναλυτικά οι ορισμοί: *Σπάρτη – Απόλλων Πόντου: Ανδριανός (Αχαΐας), Μαυρουδής (Ηρακλείου), Καρβούνης (Μεσσηνίας), 4ος Γκαμάρης (Αθηνών), παρ. Σταμάτιος Παναγιωτόπουλος(Αργολίδας) *Παναχαϊκή – Ηρόδοτος: Βάτσιος , Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Θανασιάς(Ηπείρου), 4ος Κατοίκος (Αθηνών), παρ.Γεώργιος Κωνσταντίνου(Αιτ/νιας) *Αιγινιακός – Κέρκυρα: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), Λιόντος (Ηπείρου), Στεφουλής (Γρεβενών), 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ. Γιάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας) *ΑΟΧ-Κισσαμικός – Δόξα Δράμας: Κολύτας (Λασιθίου), Κολλιάκος (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ.Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας) *Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κωτούλας (Κιλκίς), Βρούζος (Πιερίας), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.Γρηγόρης Ρόντσης(Καστοριάς) *Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης: Ντάουλας, Πλάκας (Δυτικής Αττικής), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ.Γεώργιος Κωστάκος (Πειραιά) *Ηρακλής – Ν.Π.Σ.Βόλος: Πουλικίδης (Δράμας), Γκιόση (Θράκης), Κηλικιώτης (Ξάνθης), 4ος Σιδηρόπουλος (Έβρου), παρ.Ευάγγελος Κατσιδώνης(Δωδεκανήσου).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass