Αγωνία τέλος για Αχιλλέα Φαρσάλων

*ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ *ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ 2012 *ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΠΟΕ *ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 22:33
Πανηγυρισμοί των παικτών του Αχιλλέα Φ. για την παραμονή της ομάδας Πανηγυρισμοί των παικτών του Αχιλλέα Φ. για την παραμονή της ομάδας

Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά τη νίκη με 3-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου και σε συνάρτηση με την ήττα του Τυρνάβου, στο πλαίσιο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου νίκησε εκτός έδρας τον Δαμασιακό με 2-1, ωστόσο μαθηματικά δεν έχει πετύχει ακόμα τον στόχο της, ενώ πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας κέρδισε η Λάρισα 2012 που νίκησε με το ίδιο σκορ τον Αετό Αμυγδαλέας. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η διαφορά των 5 βαθμών μεταξύ των δύο πρώτων διατηρήθηκε η ίδια καθώς ο μεν Ηρακλής πήρε άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς (λόγω Συκουρίου), ενώ ο Φαλανιακός νίκησε με 1-0 το Κιλελέρ. Στην 3η θέση παρέμεινε ο Αετός Μακρυχωρίου που νίκησε με 1-0 τον Τύρναβο, ενώ στην τετράδα επέστρεψε ο ΠΟΕ μετά το 2-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης, τον οποίο ανάγκασε να υποχωρήσει στην πέμπτη θέση. Δαμασιακός και Κιλελέρ παρά τα αρνητικά αποτελέσματα «κλείδωσαν» και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ στο μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της χθεσινής ημέρας ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε στον Αμπελώνα του τοπικού Αμπελωνιακού με 3-0. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Το γκολ με πέναλτι του Τσιάκου στις αρχές του β’ μέρους (47’) έκρινε το παιχνίδι στο γήπεδο Φαλάνης και αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Φαλανιακό απέναντι στο Κιλελέρ. Έτσι οι γηπεδούχοι διατήρησαν την απόσταση των 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία (σε συνάρτηση με την ήττα του Τυρνάβου). Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι φτωχό σε φάσεις με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να απειλούν τον αντίπαλό τους σε δύο περιπτώσεις και συγκεκριμένα στο 5’ με τον Κουσιώρα και στο 7’ με τον Αργύρη, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μάλτζαρης. Από κει και πέρα ο Φαλανιακός επέβαλε τον ρυθμό του και πίεσε τον αντίπαλό του χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ σημειώθηκε η φάση που έκρινε το παιχνίδι και η οποία αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Κιλελέρ. Ο Τσιάκος ανετράπη στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή κ. Μπουμαρσόπουλο να καταλογίζει πέναλτι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, στρέφοντας τα πυρά τους στον α' βοηθό κ. Θ. Ντελέζο. Σύμφωνα με τον κ. Μπουμαρσόπουλο, που αιτιολόγησε την απόφασή του στον προπονητή του Κιλελέρ κ. Πλίτση, ο επιτιθέμενος του Φαλανιακού μπορεί μεν να ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο η μπάλα κατέληξε σ’ αυτόν από αντίπαλο αμυνόμενο και ως εκ τούτου δεν υφίσταται περίπτωση οφσάιντ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε, δηλαδή ο Τσιάκος, γράφοντας έτσι το 1-0. Στη συνέχεια της αναμέτρησης από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ για να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο 66’ με τον Χρ. Λυγούρα και στο 74’ με τον Ντανίκα, ενώ το Κιλελέρ θέλησε να πιέσει για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό. Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Φαλανιακό να παίρνει μία αγχωτική, σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, νίκη. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Θ. Ντελέζο και Μπουρονίκο. ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος, Βαρσάμης, Παππάς, Σούλι, Β. Λυγούρας (28’ λ.τ. Φατούρας), Δημητρέλης (64’ Ντανίκας), Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Χρ. Λυγούρας), Τσιάκος, Λεσάι (90’ Ακριβόπουλος). ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Παπαγιαννούλης, Κουσιώρας, Ξηροκώστας, Φοτρομάρης.

Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Το «χρυσό» γκολ του Κολοβού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου (1-0) επί του Τυρνάβου. Έτσι το συγκρότημα του Δ. Καπετανόπουλου διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Ηλ. Σελιώνη βρέθηκαν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση σχετικά με την προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν από τη ζώνη των πλέι άουτ. Η φάση που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 45’+2’ όταν ο Κολοβός μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές η κάθε μία. Ο Τύρναβος αν και επέδειξε μαχητικότητα δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Δ. Τέγο. ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Τσιαντούλης, Πούτας, Σιάτρας, Σουφχάρας, Καλούσης, Γκαμπέτας (88’ Ιλ. Τζίκα), Μάρκο, Φουσίκας (59’ λ.τ. Μπέτσιος), Μπόντε (90’+4’ Λάλλας), Κολοβός. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Κόκκας, Δασκαλόπουλος (85’ Γκουγκουλιάνας), Καρράς, Κατσαβός, Πατσής, Ντονούδης, Λιάκος, Ι. Μπάκος (32’ λ.τ. Κοκόμπελης), Κατσαρός.

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νίκη που τον φέρνει στην τετράδα και υπό τις παρούσες συνθήκες στη ζώνη των πλέι οφ πέτυχε ο ΠΟ Ελασσόνας με 2-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης. Πρωταγωνιστής για μία ακόμα φορά ο Ματούλας που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τον Σμόλικα να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι στο 10’ με τον Πετράκη και στο 35’ με τον Γκατζιούρα, όμως στο 40’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Ματούλα, Καραγκούνη και Μπαρλαγιάννη και αφού το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο πρώτος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΟΕ που στο 47’, σε μία πανομοιότυπη φάση όπως και στο 40’, διπλασίασε τα τέρματά του και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Ο Σμόλικας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 50’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πετράκης. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Καραγιάννη. Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Πετάνι (81’ Παναγιώτου), Μάντζαρης, Ζηρδέλης (88’ Γκαντούνας), Ματούλας (75’ Καλύβας), Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης (60’ Κυρίτσης). ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζούρας, Σέντζας (55’ Καρέντζος), Σκούπρας, Ζαμπέτας, Μπέτσης (85’ Μάττος), Τσιρογιάννης, Μολάς, Πετράκης, Γκατζούλης (53’ Ντούρας), Κακαζούκης (87’ Μαχούχας).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η νίκη ήταν περισσότερο θέμα γοήτρου, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε στο γήπεδο Αμπελώνα του τοπικού Αμπελωνιακού με 3-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γελαλής (71’), Τσατσαλίδης (83’) και Μαγιάκος (90’). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρακώστας, με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Κοσμάνο. ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Γούτος (38’ λ.τ. Βούκιας), Δαλακώνης (76’ Γκιόνα), Μητρούσκας, Αλατάς, Κατσής (85’ Αντύπας), Χατζούλης, Καραγιάννης, Αλεξανδρής (85’ Χαδούλης), Αλεξόπουλος. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Θ. Στεργιάδης): Ρούσος, Φουκαλάς (64’ Μαγιάκος), Ντελής, Ποτόσογλου, Κορλός, Τσατσαλίδης, Πασιάς, Γελαλής, Κατσής (76’ Γεωργοβίτσας), Μπαλαμώτης (55’ Χονδροδήμος), Γούτος (55’ Ντακούλας).

ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία έκανε η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία επικράτησε στο γήπεδο Μεσοχωρίου του Δαμασιακού με 2-1. Παίκτης - κλειδί στη νίκη των φιλοξενουμένων ήταν ο Μ. Γκουρομπίνος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9’ (επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 27’ με σουτ μετά από φάουλ του Κοντοθανάση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 52’, μειώνοντας σε 1-2 με την κεφαλιά του Λούτσου μετά από σέντρα του Αμπατζίδη, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες από τους Λέτσιο και Νάτση για την ισοφάριση. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Καραθάνο και Τζιμούρτο. ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Δούκας, Ντόκος, Αμπατζίδης, Μπακαΐμης, Τσιάλτας (5’ λ.τ. Αγραφιώτης, 80’ Λέτσιος), Νάτσης, Μούσιαρης (50’ Γκαντρής), Φούντας, Λόλας (84′ λ.τ. Γεωργατζιάς), Λούτσος. ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Πέτρου (90’ Γεωργούλης), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος (84’ Βίδρας), Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Νίκη με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Τύρναβο) πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 3-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου. Ο Δημήτρης Ζιώγας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Φαρσαλινών (όπως και στο ματς στον Τύρναβο) καθώς με τα γκολ που πέτυχε χάρισε στην ομάδα του αυτό που ήθελε. Το 1-0 έγινε στο 5’ με την κεφαλιά του Ζιώγα μετά από σέντρα του Κούμρια, όμως στο 30’ ο Αχιλλέας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαμαράς. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε κυρίως με τους Δίχρη και Τσούτσα, ωστόσο ο τερματοφύλακας Κουτσογιαννούλης όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια. Με την έναρξη της επανάληψης ο Αχιλλέας διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Κομισόπουλος τροφοδότησε τον Ζιώγα κι αυτός αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 80’ ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος των γηπεδούχων με τον Ζιώγα να πετυχαίνει χατ τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Γκαρέλη. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Σαμαράς, Ζησόπουλος, Κατσανάκης, Τσούλης (85’ Γκαραβέλας), Γιαννουλόπουλος (46’ Ταστεμερίδης), Τλούπας, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70’ Γαγάρας), Κούμρια, Ζιώγας (85’ Δημόπουλος). ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Κουρμπάτι, Βογιατζής Ε., Βογιατζής Α. (66’ Καλόγηρος), Φουρτούνας, Σχοινάς (80’ Κόκκορας), Γκαραγκούνης (85’ Λεσάι), Δίχρης, Τσούτσας, Χατζής.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΔΑΦΟΣ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας κέρδισε η Λάρισα 2012 η οποία επικράτησε του Αετού Αμυγδαλέας με 2-1. Σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι «καίγονταν» για τους βαθμούς οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ήθελαν. Το σκορ άνοιξε ο Κόκκινος στο 23’ με πλασέ, ενώ στο 54’ ο Πεπκολάι με διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για τη Λάρισα 2012. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 57’ όταν ο Πλης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1. Η Λάρισα θα μπορούσε να είχε δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη ωστόσο στη συνέχεια του αγώνα σε δύο περιπτώσεις η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Αετός είχε μία καλή προσπάθεια με τον Περδίκη αλλά δεν καρποφόρησε. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στάικος, με βοηθούς τους κ. Μπράμη και Α. Τέγο. ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σπ. Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Κίτσος Π., Δημόπουλος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Π., Πεπκολάι, Κίτσιος Δ., Κόκκινος, Τσιάγκος (60’ Φλώρος Α.), Μπόντε, Βλιώρας. ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας, Περδίκης, Πλης, Παραφέστας, Αλεξούδης Δ., Τσεκούρας, Παπαδάμου, Ντάλλας, Μακρίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φαλανιακός- Κιλελέρ 1-0 Συκούριο-Ηρακλής Λάρ. 0-3 (ά.α.) Μακρυχώρι-Τύρναβος 2005 1-0 ΠΟ Ελασσόνας-Σμόλικας 2-0 Αχιλλέας Φ.-Αργυροπούλι 3-0 Λάρισα 2012- Αμυγδαλέα 2-1 Αμπελωνιακός-Δωτιέας Αγιάς 0-3 Δαμασιακός- Βλαχογιάννι 1-2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(5/5, 17:00) Κιλελέρ-Αμυγδαλέα Τύρναβος 2005-Φαλανιακός Βλαχογιάννι-Λάρισα 2012 Αργυροπούλι-Μακρυχώρι Ηρακλής Λάρ.-Δαμασιακός Δωτιέας Αγιάς-Αχιλλέας Φ. Σμόλικας-Συκούριο (3-0 ά.α.) ΠΟ Ελασσόνας-Αμπελωνιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λ. 61-12 72 (9)

Φαλανιακός 47-15 67 (6)

Μακρυχώρι 43-25 51 (0)

Π.Ο. Ελασσόνας 39-25 50 (0)

-----------------------------------

Σμόλικας 42-27 47

Δωτιέας Αγιάς 35-26 44

Αμπελωνιακός 31-28 41

Κιλελέρ 32-34 37

Δαμασιακός 30-27 37

Αχιλλέας Φ. 31-37 36

Βλαχογιάννι 32-34 34

-----------------------------------

Τύρναβος 2005 24-33 30 (3)

Λάρισα 2012 34-46 28 (1)

Αργυροπούλι 23-34 27 (0)

Αμυγδαλέα 30-47 26 (0)

* Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αγώνας αγάπης για τον Χρήστο

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (16:00)

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της ομάδας του Συνδέσμου και των ομάδων παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας. Το «Τουρνουά Αγάπης για τον Χρήστο» πραγματοποιείται για την ενίσχυση νεαρού Λαρισαίου ποδοσφαιριστή που φιλοξενείται σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής. Για τον λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό της εκδήλωσης, δίνοντας με τη συμμετοχή τους δύναμη και κουράγιο στον Χρήστο και την οικογένειά του.

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κ. Αντάμαλη

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΟΝΝΩΝ

Ο Δ. Τεμπών-ΔΟΠΑΠΕΠ για 7η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου διοργανώνει το 7ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αντάμαλη. Το τουρνουά θα διεξαχθεί αύριο Μ. Πέμπτη στο δημοτικό γήπεδο Γόννων (λόγω ανακατασκευής χλοοτάπητα του γηπέδου στον Παραπόταμο). Ο εκλιπών διετέλεσε τόσο παράγοντας όσο και ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Παραποτάμου κι έτσι κάθε χρόνο οι άνθρωποι που τον αγάπησαν και δεν τον ξεχνούν, διοργανώνουν το συγκεκριμένο τουρνουά με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Κώστα Τσεργά, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 16:30 Προσέλευση καλεσμένων και ποδοσφαιριστών (θα πραγματοποιηθεί δέηση στη μνήμη του Κώστα) 17:00 Θύελλα Ελάτειας - Όλυμπος Γόννων 17:45 Αετός Μακρυχωρίου - Κεραυνός Παραποτάμου 18:30 Τελικός 19:15 Απονομή κυπέλου και μεταλλίων

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass