Τουρνουά στη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ - ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ Ο ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 21:26

Τη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου τίμησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα στο τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου με τη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπική διάσταση, αφού υπήρχε κουμπαράς, όπου όσοι ήθελαν προσέφεραν χρηματικό ποσό για το Γηροκομείο Βόλου.
Οι πέντε ομάδες που συμμετείχαν ήταν η Νίκη Βόλου, η ΑΕΛ (αγωνίσθηκε και ο προπονητής της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα αλλά και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας), ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Α.Ο. Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας με πολλούς μεγάλους άσους του παρελθόντος. Οι αγώνες είχαν διάρκεια 30 λεπτά και διεξάγονταν ταυτόχρονα στον κεντρικό και βοηθητικό χώρο του σταδίου.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και οι κ. Παναγιωτόπουλος και Θεοδωρίδης εκ μέρους των παλαιμάχων, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στα παιδιά του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου, Σμαρούλα και Κωνσταντίνο.
Επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Τζίνη Ν., Μωράκη Αντ., Κασαπλέρη Τ. και Νάνο Σίμο.
Το παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου κ. Ιάσονας Αποστολάκης και Απόστολος Παπαδούλης (αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους της Νίκης), η εκπρόσωπος της υφυπουργού κ. Χρυσοβελώνη, κα Ρένα Γεωργιτσάκη, ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος και όλη η οικογένεια του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου.
Η Νίκη Βόλου απένειμε για τη συμμετοχή κύπελλο (το έδωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Νίκης Βόλου Γιώργος Παναγιωτόπουλος) στους παλαιμάχους της ΑΕΛ το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρός τους Τάκης Παραφέστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass