ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΠΠΛ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επαιξαν για τον μικρό Χρήστο

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 22:02

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου ανέδειξαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας (ΣΠΠΛ) και οι ομάδες Παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας, που συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου για τη στήριξη του μικρού ποδοσφαιριστή Χρήστου.


Η διοργάνωση ανήκει στην πρωτοβουλία της διοίκησης του ΣΠΠΛ, την οποία στήριξαν από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και το ΕΚΑΒ με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Χρήστο που δίνει τη δική του μάχη.
Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του ΣΠΠΛ τίμησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλους εκείνους που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ, κ. Απ. Νεμπεγλέρας ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον μικρό Χρήστο και κυρίως ταχεία βελτίωση της υγείας του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Νίκος Λιούπας (παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας) και ο Στέλιος Δημότσιος, υπεύθυνος αθλητικών έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος (παρέλαβε την πλακέτα για λογαριασμό του Δήμου Λαρισαίων) και ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού, Γιάννης Αλεξούλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης και τα μέλη του Δ.Σ. Λευτέρης Γρηγοριάδης και Αργύρης Γκρίμπας και οι πρόεδροι των Παλαιμάχων της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας και του Απόλλωνα, Απόστολος Φωτάκης.
Το αθλητικό κομμάτι της εκδήλωσης περιελάμβανε τρεις συνολικά αναμετρήσεις με διαιτητές τους κ. Τσένο, Σκριάπα και Μπλιώνα.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Χρήστου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (Στ. Κορομηλάς): Βακουφτσής, Ευαγγέλου, Λυκοκώστας, Χατζής, Καμάκας, Πάνος, Αγγλόπουλος, Κουτσαφτίκης, Μάνος, Μπατσαράς, Απ. Κορομηλάς (Τσέτσιλας, Καζάκης, Χατζηλιάδης, Φακίτσας, Φώλλας, Ανδρέου, Κατσάρας, Μιχαλές, Παπανικολάου, Χρόνης, Τσακμακίδης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Τ. Παραφέστας): Μιχαήλ, Ράμμος, Γκόλαντας, Τσιανάκας, Τέας, Ντελόπουλος, Καρατζιόλης, Μπεριτζάς, Παπαρίζος, Πλίτσης Φ., Τσότσος (Τσιτσιλής, Παραφέστας, Αργυρούλης, Αλεξούλης, Παπαντωνίου, Κολομητρούσης, Ντόσας, Τσακμακίδης)
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κ. Κολομητρούσης): Τσαπατόρης Ι, Τσαπατόρης ΙΙ, Κακαγιάννης, Σκοτεινιώτης, Μπίζιος, Γκουσγκούνης, Τσότσος, Τζήμουλας, Αγγελής, Φωτάκης, Μπεριτζάς (Αντωνίου, Ντελόπουλος, Γκούρας, Θεοδώρου, Σδούγκας, Μουσιάρης, Κολομητρούσης).
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass